![]() |
Kiedy deflektor będzie osiągalny dla obserwującej ten wątek gawiedzi? :D
|
Pod choinkę przygotuję 1 partię. Niespokojni niech piszą na PW spokojni niech czekają na listę.
|
Cytat:
|
To ja się przypomnę bo wersji testowej nie dostałem :umowa:.
|
ja bym tak zagral:
https://sklep-inox.pl/kategoria/29,d...1-z-kolnierzem albo tak - byle kołnierz był: https://www.e-nierdzewne.pl/pl/p/M6x...-A2-1szt./1126 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Chcecie ze śrubkami czy bzzz
|
Cytat:
|
Ze śrubkami bym prosił.
|
Ja poproszę bez śrubek. Wyślę PW wieczorem
|
Ja ze srubkami, jesli mozna
Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka |
ja też ze śrubkami bym chciał :)
|
I ja chętny na komplet
|
Jaka jest cena efektu finalnego?
|
srubki koniecznie kwasowa nierdzewka! nie ocynk!
|
Cytat:
|
można full zestaw ze śrubkami już zamawiać ?
|
I ja 2 z czarnymi śrubkami do Wawy poproszę .. Może jakaś zbiorcza paczka wysyłkowa?
|
Dopisuje sie do listy.Jesli beda czarne srubki to super,jesli nie,to nie.
|
Postaram się dziś wieczorem założyć nowy post z listą i ceną.
Pierwsze 10 sztuk już wycinam. Musicie uzbroić się w cierpliwość do wieczora. |
Czy są jeszcze jakieś szanse na ten deflektor???
|
szanse zawsze są....
PW poszło |
Gdzie znajdę nowy wątek o deflektorze? Do mojej drugiej NATki chciałbym zakupić ,ale umknął mi adres. Ktoś coś pomoże?
|
Ja brałem z all...też z N. Sącza, więc domyślam się, że ten sam producent :)
|
|
Cytat:
Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka |
Korzystał już ktoś z oryginalnych deflektorów z katalogu 2019?
|
Można gdzieś kupić taki deflektor do ATAS?
|
W ATAS wieje?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Chyba coś ze mną nie tak. zrobiłem ATASem ok 20 kkm od zeszłego roku i nic mi nie wieje z okolic zbiornika:dizzy:
|
Cytat:
W sumie nie widziałem postów rajderów natas (większy baniak może?), że im się obraz rozmazuje powyżej 100kmh. |
Cytat:
|
Jeżdżę w xd.1 z daszkiem i nawet autostrada nie generuje takich rzeczy. Mam 188 cm wzrostu.
|
Cytat:
Sent from my G8441 using Tapatalk |
W mojej nat jest spokój i cisza że paprotkę można powiesić. Mam kask z daszkiem i 165 cm, 170 można lecieć bez problemu.
|
No to mamy mniej więcej istotę problemu, jeśli masz 1.7-1.8 wzrostu, potrzebujesz deflektora :)
Potwierdzam 1.8 i właśnie kupiłem :)
|
I ja potwierdzam. 178. Zaraz po zakupie NAT trasa 300 km i na następny dzień kupiłem deflektor na zbiornik. Różnica kolosalna.
|
Hmm, mi łbem szarpie bardzo mocno. 174 cm wzrostu, atas, czyli wyzsza szyba. Tak do 120 da sie jechac choc czuje sie na kasku napor powietrza - kask bez daszku. Wyzsza predkosc, albo 120 ale np za ciezarowka to lbem szarpie jak szmacianej kukielce. Przy 140 jazda przestaje byc przyjemnoscia a ostrosc widzenia staje sie powiedzmy umowna.
Mowicie ze problem rozwiazuje deflektor na zbiornik ? |
W NAT tak.
Ale pomimo założenia deflektora na zbiornik, gdy przed moto jedzie pojazd od SUVa wzwyż to też wykręca głowę.
Uczucie takie, jakby ktoś za daszek złapał i na boki kaskiem ruszał. Przynajmniej mi. Wzrost 183 i szyba podniesiona Batzen'em w połowie. |
Za daszek? A bez daszka też tak szarpie?
|
Turbulencje są wokół głowy. Rodzaj kasku jest bez znaczenia.
|
Nie wiem zatem jak to działa ze mną. Nie mam deflektora na zbiornik w ATAS, mam za to Darkojaka na szybę i jeżdżę w xd.1 z daszkiem. Nic nie telepie, nie rzuca itd. 188 cm. Pzdr
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |