![]() |
1 Załącznik(ów)
Blisko, blisko coraz bliżej
Załącznik 81644 |
Chyba Owsiaka nie będzie...http://natemat.pl/244543,jerzy-owsia...kaniu-w-empiku
|
Cytat:
|
Chyba jednak będzie trzeba wypić trochę normalnej wody bo upały zapowiadają okrutne :D
|
Cytat:
|
O to ja zabiorę piłkę :hehehe:
|
Pany czy ktos leci na Woodstock z kierunku wschodniego samemu to tak smutno tyle kilometrów robić
|
Skąd jedziesz,w jaki dzień i o której godż? Ja z Pabianic we czwartek około 10...
|
jadę ze słupska w czwartek ok 13
|
Ja lecę w poniedziałek rano z Warszawy.
|
środa pewnie po robocie z Radom
Kiedyś na łodż i konin i krajówką od paru lat a2 |
Siema!
Kieruję się na azymut Warszawa - FAT Bar pod brzozą, we wtorek lub środę. Zasada jak najbardziej bokiem, im gorsza nawierzchnia lub jej brak tym lepiej :-) Nie mam wybranej trasy, jade na pałę na azymut, byle ciekawszymi odcinkami. Raczej kostki niż nie kostki ;) Jak ktoś ma ochotę dołączyć to zapraszam :) |
No ten Słupsk to raczej północnywschód
a ja z centruma...znowu w poniedziałek to zbyt wcześnie...pewnie na miejscu się spotkamy... |
Cytat:
|
Cytat:
|
2 dni :D
|
1 Załącznik(ów)
Brzozy stoją :)
Załącznik 81777 |
No i pięknie :D Jestem tam jutro kolo południa :)
|
Emil. Plandeka i flaga u Diverków. Masz zadanie odebrać i rozwiesić. To tak żebyś się nie nudził. My we wtorek jakoś w południe będziemy.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
Ja ruszam offem w czwartek rano więc może jeszcze gdzieś się dopcham:) Start z Chojnowa Jak ktoś jest chętny z Dolnoślązaków na dojazd niech daje znać:at:
|
Łysy, ja startuje w czwartek rano o 6:00
może Grzela,Calafior i Dżoana dołączą |
Cytat:
|
Wyślijcie mi na priv adres bo inaczej nie trafie po tą flagę :)
|
No i Frog przyjdzie się przywitać.Jeśli wszystko pójdzie z realem.
|
Startuję z SOmalii w środę. Koło południa powinienem być na miejscu:D
|
heloł,
Będę i ja! startuję we środę po pracy. Prawdopodobnie wozem. Ze stolnicy. Jakby ktoś chciał się podłączyć, to zapraszam ;) Dozooooooooooo |
1 Załącznik(ów)
Załącznik 81787
Emil przesłał wiadomość że teren pod brzoza zdobyty i zabezpieczony, flaga FAT powiewa na brzozie. |
Ja jednak toczę się w środę po robocie Może koło 14 wyjadę
|
Dubel,miejsce Trzym :D w środę wieczorem będę.
|
Cytat:
|
No to zaczynamy
|
Jeszcze godzina w pracy i zaczynam miesiąc urlopu :D
|
Startujemy w piątek po 14 z Legnicy i lądujemy u diverków😁😁😁
|
Będzie tam moje autko, ale beze mnie :(
|
1 Załącznik(ów)
|
https://www.youtube.com/watch?v=HVtYQzksFSo Zaraz się ogarnę po robo i dzida:) :at: Zróbcie tam choć trochę cienia dla strudzonego wędrowcy:D
|
Cień jest
|
My startujemy jutro koło 9,tak że po południu będziemy z ciepłą i wygalowaną wódką;]:chleje::friday:
|
Hej . Ja startuje za chwile z Kraka i będę się turlał do Kostrzyna . Na pewno was odwiedzimy .
|
Cytat:
|
A tam pod te brzózki da się podjechać moto czy one są na terenie tej wioski motocyklowej ?
Wysłane z mojego HT20Pro przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Na Malinowskiego
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Jesteśmy z 30m niżej od Ciebie Jarek.
|
Byłem wczoraj, a w zasadzie dzisiaj do 3 nad ranem. Ale zona sie zle poczula, i zabralismy sie do domu, mamy 70km. Dzisiaj nie bede, ale jutro przed parada przyjade sie przywitac i wypic po bezalkoholowym. Napiszcie tylko prosze o ktorej jest parada, bo nie widzialem afiszu.
Do zobaczenia w sobote |
Ja już w domu cały i zdrowy. Pozdrawiam
|
I my dojechaliśmy bez przygód;].
To był fantastyczny festyn:) Pozdrawiam. |
Ja też dojechałem:) Był u nas jeden dzwon na asfalcie, ale nikomu nic się nie stało:) Fajnie było i pod brzozą i na JP2:dizzy: Do zobaczenia za rok:)
|
Dojechaliśmy i my :). Dzięki wszystkim za super imprezę :).
|
Nam też udało się bezpiecznie dojechać. Jeszcze raz dzięki za możliwość bawienia się z super ekipą :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:38. |