![]() |
Przelew poszedł. Dziękuję za ogarnięcie.
|
Przelew poszedł. Dzięki za poświęcenie czasu.
|
Gdyby została, jakimś cudem jakaś xl to chętnie przygarnę.
Kasę za naklejki puściłem. Jak coś to szybko za koszulkę dopłacę, dajcie tylko znać. |
Cytat:
Cytat:
1. Szymon 25. Rozmiar L 1x czarna 1x szara 2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny XL 4. Maximus Max 2szt. |
Kasa przelana - podkoszulki i naklejki, dzięki !
|
Cytat:
|
1. Szymon 25. Rozmiar L 1x czarna 1x szara
2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. ... dopisałem kolor |
2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. 5. Pirania, czarna 2 XL, 2 sztuki. |
2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. 5. Pirania, czarna 2 XL, 2 sztuki. 6. s4k3, czarna, rozmiar L, 1szt. |
Cytat:
Cytat:
|
Przelew wysłany, dzięki.
|
Podbijam, ja też zapłaciłem z opóźnieniem..może jakaś lista "niewpłaconych" żeby zmotywować resztę?
Czy byłem ostatni?:) |
Większość przelewów już dotarła. Dzisiaj wieczorem zaczynam wysyłki paczkomatem a jutro lecę na pocztę.;)
Michał, nie byłeś ostatni.:) Lista dodrukowa: 1. Szymon 25. Rozmiar L 1x czarna 1x szara 2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. 5. Pirania, czarna 2 XL, 2 sztuki. 6. s4k3, czarna, rozmiar L, 1szt. 7.Fazi czarna 3szt , rozmiar L |
Wierny wstrzymaj proszę przesyłkę do mnie.
Poproszę o wysłanie po 7 lipca. |
Do mnie jak możesz to też po 04.07.2022 wyślij
|
Cytat:
Cytat:
|
Dziesięć paczek dopiero wysłałem. Dzisiaj postaram się podgonić z robotą. Od kilku osób nie mam jeszcze przelewów, więc będę wysyłał privy przypominające. Osoby, które wysłały wiecej kasy niż powinny, dostaną ode mnie sms z zapytaniem- czy nadpłatę mam traktować jako wsparcie dla Oleckiego, czy to pomyłka i mam zwrócić. Listy z naklejkami też dzisiaj polecą. Polekku do przodu.:)
|
Nadpłaty zgodnie z postem Matjasa powinny być dorozumiane jako dodatkowa kasa na wyznaczony cel (no chyba że ktoś bańkę przelał, to można dopytać:D). Wierny, nie dokładaj sobie roboty, i tak masz dużo:)
I za tę robotę jesteśmy wdzięczni:Thumbs_Up: |
Cytat:
Ale bez ciśnienia, nie da się to się nie da i spokojnie poczekam. |
Cytat:
|
Bańki Michał jeszcze nie było, więc zrobię jak radzisz.:)
Warzyfkowa paczka poleciała przed chwilą z kilkunastoma innymi. Trzymam kciuki, żeby doszła przed zlotem.;) Bardzo fajne te koszulki i cel szczytny. Warto kupić choćby jedną, bo wiadomo że dobro wraca.:) 1. Szymon 25. Rozmiar L 1x czarna 1x szara 2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. 5. Pirania, czarna 2 XL, 2 sztuki. 6. s4k3, czarna, rozmiar L, 1szt. 7.Fazi czarna 3szt , rozmiar L 8.Kacior 3 khaki 3XL, 3 szare 3XL, 3 czarne 3 XL, 1 khaki XL 9. wierny 1szt |
Wczoraj odebrałem przesyłkę, dziś koszulkę mam na sobie :) - jest świetna!!! Wielkie podziękowania dla wszystkich zaangażowanych w ten ,,projekt''.
....chyba kupię jeszcze jedną |
No i super Tomek. Dzięki. :bow:
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
Listę dodatkową zamykamy jutro rano. Krótki opis i foty jak wyglądają w realu. Koszulki sa wykonane z bardzo dobrej jakosci 100% bawelny organicznej (test palenia nitki wykazał brak syntetyku). Męskie są bezszwowe, a damskie są wytaliowane i mają głębszy dekolt. M męska na chłopku 175 cm i XL na babce 182cm wzrostu. |
2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. 4XL czarna i ciemno zielona 5. Pirania, czarna 2 XL, 2 sztuki. 6. s4k3, czarna, rozmiar L, 1szt. 7. Fazi czarna 3szt , rozmiar L 8. Kacior 3 khaki 3XL, 3 szare 3XL, 3 czarne 3 XL, 1 khaki XL 9. wierny 1szt L olive, 1L p.grey, 2szt czarna XL 10. ziutek2002, czarna, rozmiar L, 1szt. |
Doczekać siem nie mogem:)
|
Cytat:
|
Przesyłka odebrana wczoraj.
Dzięki WIELKIE : ) |
Dziękuję kolego Mobile. :bow: Za kilka miesięcy będę robił dystrybucję kalendarzy FAT, jakbyś miał ochotę/ możliwość pomocy, to będę wdzięczny.;)
|
2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. 4XL czarna i ciemno zielona 5. Pirania, czarna 2 XL, 2 sztuki. 6. s4k3, czarna, rozmiar L, 1szt. 7. Fazi czarna 3szt , rozmiar L 8. Kacior 3 khaki 3XL, 3 szare 3XL, 3 czarne 3 XL, 1 khaki XL 9. wierny 1szt L olive, 1L p.grey, 2szt czarna XL 10. ziutek2002, czarna, rozmiar L, 1szt. 11.pomaranczowy,khaki XL,czarna XL |
A ja zapraszam Ireneusza z koszulkami do mnie, celem nacieszenia oczu R1150gs AdV kolegi Navaji :):beer2::beer2:
|
Cytat:
Za ok.1 godzinę zamykamy listę. |
Ufff.... ostatni pewnie ale się załapię.
1. Szymon 25. Rozmiar L 1x czarna 1x szara 2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. 4XL czarna i ciemno zielona 5. Pirania, czarna 2 XL, 2 sztuki. 6. s4k3, czarna, rozmiar L, 1szt. 7. Fazi czarna 3szt , rozmiar L 8. Kacior 3 khaki 3XL, 3 szare 3XL, 3 czarne 3 XL, 1 khaki XL 9. wierny 1szt L olive, 1L p.grey, 2szt czarna XL 10. ziutek2002, czarna, rozmiar L, 1szt. 11.pomaranczowy,khaki XL,czarna XL 12. zimny, męskie: 1x szare M, 2x czarne M |
Odebrałem koszuleczkę oraz naklejeczki.
Wysoka klasa organizacji. Dziękuję:Thumbs_Up: |
1 Załącznik(ów)
Dzięki Muszel72.:Thumbs_Up:
Wczoraj poleciało 15 przesyłek pocztowych, kilka ostatnich poleci w poniedziałek. Dzisiaj kończę "paczkomaty". Mam nadzieję, że wszystkie dotrą bezpiecznie.:) |
:):bow::Thumbs_Up::bow::bow:
|
Szapoba Wierny. Naprawdę mega szacun.
|
Bo to wyjątkowe forum jest :beer2::beer2::beer2:
|
Jest trochę zabawy.:)
|
Mam i ja... :smoking: Co tu pisać, klasa! Dziękuję wszystkim zaangażowanym w organizację.
|
Creme de la creme
Dziękuje organizatorom akcji . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Ja też dziękuję. ;)
Zrobimy jeszcze jedną dogrywkę w połowie lipca, jeśli będą chętni. 1.wierny 1szt. |
To i ja się z chęcią dopiszę do koszulkowej listy na drugą edycję :)
1.wierny 1szt. 2.Blacker 2szt. |
1.wierny 1szt.
2.Blacker 2szt. 3.Burkinafaso 2 szt khaki L i XL |
1.wierny 1szt.
2.Blacker 2szt. 3.Burkinafaso 2 szt khaki L i XL 4. Śwagier 2 szt /M/ czarne Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
Wierny paczka dotarła, wielkie dzięki !
|
Ja również otrzymałem swoją przesyłkę, koszulka faktycznie prima sort. Naklejek starczy mi do emerytury :)
Dziękuję za zaangażowanie Pozdrowienia dla inicjatorów akcji |
2. Grzechu 2012. Czarna XL 3. Chemiczny czarna XL 1 szt 4. Maximus Max 2szt. 4XL czarna i ciemno zielona 5. Pirania, czarna 2 XL, 2 sztuki. 6. s4k3, czarna, rozmiar L, 1szt. 7. Fazi czarna 3szt , rozmiar L 8. Kacior 3 khaki 3XL, 3 szare 3XL, 3 czarne 3 XL, 1 khaki XL 9. wierny 1szt L olive, 1L p.grey, 2szt czarna XL 10. ziutek2002, czarna, rozmiar L, 1szt. 11.pomaranczowy,khaki XL,czarna XL 12. zimny, męskie: 1x szare M, 2x czarne M[/QUOTE] Osoby z tej lisy, które jeszcze nie wysłały przelewów, mogą to już robić. Najlepiej z dopiskiem w tytule przelewu: Akcja charytatywna koszulki FAT edycja 2. plus oczywiście nick i dane do wysyłki. Dzięki koledzy Karlos i Radosss. Pozdrawiam serdecznie. ;) |
Odebrałem, dziękuje!!!!
Jakby ktoś chciał zamienić L na XL to niech pisze, zaskoczyła mnie wielkość koszulki XL :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:22. |