![]() |
Gdyby nie bylo domkow to namiot- czemu nie? Moze w tym roku znajdzie sie czas na elephant-a. Przed tym trzeba sie hartowac, a grzanie tylka zostawic na potem.
|
Cytat:
|
Plus jeszcze jedna osoba :)
Cytat:
|
Cytat:
|
Chomiku, niestety nie mam dobrych wieści, jako że się wybyczylem prawie 1.5 miesiąca na wolnym to teraz trzeba będzie trochę pojeżdzić, szykują mi się wypady do Łodzi, Radomia, Lublina i kilka innych.... i to niestety łickendowo rownież.
Dlatego z przykrością muszę powiedzieć że nie dam rady dotrzeć, życzę wszystkim miłego spotkania i zabawy. Do szybkiego zobaczenia. |
panie chomik zmień pan nazwę na zlot BUELLi będzie większa frekwencja
( teraz macie powód by przyjechać i skopać moje dupsko ! ) |
Cytat:
|
Lista osób na dzień dzisiejszy:
LISTA: 1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. JAREK 4. CHOMIK 5. szwedzkikucharz + Szwedka 6. bajrasz 7. wlodar +1 8. wojtekm72 + Lena 9. Mucha 10. wojtalski 11. ATomek 12. laska 13. Zagon +1 14. yonec 15. jochen 16. Witek + 2 17.Kudłacz 18.Kici 19. BABA 20. Kotrrin 21. Ferdek 22. Carlos 23. Chinol Na zielono zapłacone. RAZEM 29 Taką liczbę podałem właśnie do ośrodka... jeśli ktoś będzie się chciał jednak zjawić to już będziemy osobno załatwiać na miejscu. |
Sorry, Chomik :( właśnie się dowiedziałem, że w sobotę mam nie dający się przełożyć domowy wyjazd....no i kicha...:mur::mur:muszę zrezygnować:( bawcie się dobrze:):):D
|
Cytat:
Cytat:
i tyle mam do powiedzenia.... pozdrawiam |
wybacz Witku moją hmm, lakoniczność, ale nie zamierzam na forum wywlekać swoich prywatnych spraw....i nie jest to dla mnie walenie w ch...:(- proponuję żebyś wyluzował - nie mów nikomu , co Tobie niemiłe..ot, i tyle ...
|
Cytat:
|
ATomek uratuje honor Garwolina, bedzie pil za dwoch. Z rozmowy telefonicznej wynikalo ze przygotowal juz flache (po drodze dobrze sie zmrozi)
|
Wygląda na to, że zima dojdzie w piątek także do wielkopolski i ma być przymrozek w nocy a w dzień deszcz, więc może być ślisko....
Nie biorę pod uwagę spania w namiotach, bo nie chcę później wyciągać jakiś zwłok zamarzniętych...... Chyba pierwsze zakończenie sezonu zimą..... :D ktoś krakał o Słoniu Chomikowym no to jest :D |
Uwaga uwaga, mam jeszcze jedno wolne miejsce w samochodzie. Wyjazd z Warszawy ok. godz. 15-tej w piątek. Rozumiem, że miejsce Jarka jest wolne, może ktoś reflektuje? Jeśli tak to po ustaleniu z Chomikiem proszę o kontakt ze mną 502 388 436.
Pozdro |
Cytat:
pzdr |
Cytat:
|
Cytat:
To tu: http://maps.google.pl/maps?f=d&sourc...2&ie=UTF8&z=14 |
Z uwagi na zimową aurę (i jakieś 600 km trasy) pakujemy Afri na przyczepę, coby jej sukienka nie zamarzła. Mamy nadzieję,że nikt nas z tego powodu nie będzie kamienował. W związku z tym mamy 2 wolne miejsca w aucie. Jedziemy trasą: Stalowa Wola - Kielce - Piotrków Tryb. - Kalisz.Ruszamy ok.13 z Lubaczowa (głębokie Podkarpacie). Chętni pisać na priva lub dzwonić - 501 95 22 24.
|
Meldujemy się jutro z Mykiem
|
Cytat:
Namiary na ośrodek... |
Cytat:
to pisałem, ja bajrasz:D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jeszcze nie dojechali a już o odkażaniu :drif:
|
Melduję, że w Poznaniu Słońce i około zera, w nocy było - 4, po południu ma pokropić.... a wieczorem będzie zimno, proszę o zabranie dużej ilości ocieplaczy w płynie.... :drif:
|
Chomik, po drodze zagarnę też JarkaAT
|
LISTAL:
1. HUBERT 2. SŁAWEKK 3. CHOMIK 4. szwedzkikucharz + Szwedka 6. bajrasz 6. wlodar +1 7. wojtekm72 + Lena 8. Mucha 9. wojtalski 10. ATomek 11. laska 12. Zagon +1 13. yonec 14. jochen 15. Witek + 2 16.Kudłacz 17.Kici 18. BABA 19. Kotrrin 20. Ferdek 21. Carlos 22. 7greg 23. myku 24. JarekAT 25. Misiek razem 30 osób |
Pogoda za oknem nie nastraja (szaro buro:Sarcastic:), ale to tylko pogoda...reszta nastrojona w 100% :D
PS. Ciężko się siedzi w robocie jak moto 10m obok:mur: |
Chomik, bardzo żałuję,że nie mogę być z wami, pozdro dla ciebie i całej ekipy
|
Droga Tszodo Afrykańska, ubolewam, że nie wpadnę. Łączę się z Wami mostem piwnym. U mnie jest już po dwudziestej więc Sibirskaja Korona w ręku. :beer2:
Pozdrawiam. |
wszyscy znokautowani, że taka cisza?? :D
|
Cytat:
Dodam tylko, że Bajrasz zawstydził TurboDymomena :D Dzięki za super imprezę. Było wyśmienicie :D |
:dizzy:ratunkuuu
|
Czyli co? Wydziobał więcej ziaren? A może moczył się dłużej?:haha2:
|
on się nasączał płynami, zresztą jak wszyscy, ale miał największą zdolność do utrzymywania tegoż płynu w organizmie dłużej niż dwóch Turbodymomenów na raz
Ale całe szczęście, że Greg wziął to na siebie. :D Dzięki za spotkanie i super towarzystwo |
Dzięki Chomiku za fajny zlocik :)
K..wa już nigdy nie przyjadę na zlot bez motocykla. Chłopaki pojechali w teren a ja musiałem zwiedzać miejscowy bar :( |
Dzięki wielkie dla Chomika za zorganizowanie tej imprezy, miło było znów Was zobaczyć :dizzy::D:Thumbs_Up:
Grupa WTA cała w domach. |
Dzięki Wszystkim za odwiedzenie Pyrlandii :):at: Było zajebiście fajnie :)
Strat w ludziach i sprzęcie brak :) |
Meldujemy szczęśliwy powrót (ale cholernie długi!). Dzięki za fantastyczną atmosferę i organizację - Chomik - wielkie brawa!!! Do zobaczenia. Lena + Wojtekm72.
|
Chomiku bez wątpienia stanąłeś na wysokości zadania. :D Imprezka była zajebista. :dizzy: Szacun - jakby to powiedział ... Wielkie dzięki za udaną zabawę.
A Ty Bajrasz nie ociągaj się tylko zgrywaj zdjęcia, bo przecież na darmo nie biegałem pół nocy z tym aparatem. ;) |
Nie było mnie na forum pare tygodni a to już było zakończenie sezonu :mur:
Qfaaa .......... i tak raczej bym rady nie dał, zarobiony jestem po pachy........ Ale jak czytam imprza się udała zacnie .. to i dobrze.... do następnego razu . :Thumbs_Up: |
Ja pomimo tego że wymoczyłem się nieźle jadąc na zlot nie żałuję. Było zaje****.
DTN w 100% :hehehe::friday: Offik pierwsza klasa (szczególnie pyrowisko i śmierdząca przeprawa :) ). Dzięki za wspólne dzidowanie i najebkowanie.:at: Do szybkiego zobaczenia Afrykanerzy :zdrufko: PS. Chomik na prezydenta :) |
Wielkie podziękowania dla Chomika i dla reszty za mega imprezkę.
.........."pocałujmy się, biorę to na siebie" ............:D |
Podziękowania za miłą imprezę dla całej ekipy . :Thumbs_Up:
|
OT: A kogo (2 Afryki) mialem przyjemnosc spotkac w niedziele ok. poludnia na drodze Zaniemysl - Wrzesnia..?
|
Mnie i ATomka
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:07. |