![]() |
Witajcie wszystkie, "nowe" kobietki :)
|
heeelllooooo:))))
Hejka moje Kochane Lejdiski,
wkoncu sie na to forum udalo zarejestrowac i znalezc chwilke, aby cos napisac ;))) tak wiec pozno moze, ale dziekuje za przecudny wspolny wypadzik!!! i uklony dla wspanialej Organizatorki!!! kissssss Justi |
Witam wszystkie nowe Lejdisy :)
Justi szczególnie ciepło jako, że poznałyśmy się niedawno w przepięknych okolicznościach, o których wspomina w swoim poście :lc8::D Cieszę się, że zawitałaś w nasze progi - jak pewnie zdążyłaś się zorientować panie akceptowane są tu niezależnie od posiadanego bądź nieposiadanego sprzętu - byle duszę miały afrykańską ;):Thumbs_Up: p.s Ucek jest faktycznie wspaniałą Organizatorką!!! |
Ooooo! 6 Justi :D:D:D jak dobrze, że jesteś :blues::webers:
Cześć wszystkie nowe Lejdisy - rośniemy w siłę :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
ciocia Ucek, poproszę jakieś info o dzieciackiej sekcji. co to gdzie to i takie tam bardziej szczegóły.
|
Siemka Justi! :)
|
:) Cze Justi :)
|
Hejo
Witam wszystkie doświadczone Lejdis i doświadczonych Lejdisów:-).:bow:
Jestem nowa i to NOWA - przez duże N :), od jutra zaczynam kurs A i wszystkie upadki jeszcze przede mną ;). Ale zakochałam się w Africe i nic nie poradzę - muszę jeździć bo śni mi się po nocach :)!! Przyznam, że po cichu bardzo liczę na Wasze doświadczenie i wiedzę, bo w tej chwili wiem, że nic nie wiem :). Pozdrawiam cieplutko!! Gosia |
Witaj :)
|
Cześć Gosiek :)
Africka super, ja troszkę jeźdzę na afri, choć upadki są zawsze moim elementem podróży :) ale jakoś daję radę, najbardziej lubię nią jeździć po dziurach :D czuję się najpewniej hehe My mamy nie obniżoną, więc sięgam stopami jak baletnica, ale ostanio już daję radę. Siedziałam już na obiżonej afri i jest ok :) życzę powodzenia na kurskie i egzaminie, ja naszczęśnie mam to już za sobą ufff :) |
Dziękuję, trzymajcie kciuki , bardzo się przyda:D!!
Brunetko, czytałam Twojego posta o rajdzie, jestem pod wrażeniem!!:Thumbs_Up: Ja tez tak chce :)!!! A co do motorku: zakochana jestem w Africe ale nie wiem czy pierwszym motorkiem nie będzie coś mniejszego , boję się, że mi na niej nóżki będą dyndały:):) |
witajcie zakręcone koleżanki:)
napiszę troszkę coś o sobie..... jestem z Poznania , od paru lat śmigam na quadach ale to mi przestało wystarczać... zawsze chciałam mieć motocykl ale rozsądek mówi nie .....wie wybrałam 3 kołowca .... jest to can-am spyder :) w ciagu 2 lat zrobiłam nim już ponad 17000 km :) mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona i kiedyś spotkamy się na jakimś babskim zlocie:) pozdrawiam |
i stało się....coś mnie TU przyniosło, nie wiem choroba to, czy jakieś skrzywienie :D...co prawda motoru na razie brak ale będzie, obiecuję...
na razie przyjmijcie po matczynemu, otoczcie opieką i pozwólcie się podszkolić:bow: |
Witamy Was cieplutko! Cieszymy się,że nasze grono się powiększa.Do zobaczenia.
|
kurcze ... czym częściej tu zaglądam tym bardziej myslę o dwóch kółkach....
|
Cytat:
|
Witam!
Nie mam motocykla, Afryczką jechałam raz - przez 10min jako plecak Bajrasza - za to wiele o Was słyszałam od Azji i Bajrasza, wiele o Was czytałam na forum, więc zamiast podglądać bezczelnie po cichu, postanowiłam przedstawić się i obiecać że będę podglądać dalej :) Pozdrawiam, Kaśka |
Witam wszystkie Panie! Jestem na forum już jakiś czas, a zapomniałam się przywitać z moto kobietami za co bardzo przepraszam. Od czterech lat jestem oczarowana Afriką. Mieszkam w miejscowości Zimne Zdroje która znajduje się na terenie przepięknych Borów Tucholskich. Przeważnie jeżdżę w roli plecaczka ale czasami tez prowadzę i szkolę się może kiedyś spełnią się moje marzenia i będę miał własne AT
|
witam Was nowe Lejdisy pozytywnie zkręcone:Thumbs_Up:,
żałuję, że dopiero teraz dopadłam kompa bo właśnie w ostatni weekend zaprzyjaźniałam się z piaskiem w Borach Tucholskich i z przyjemnością poznałabym nowa kumpelę - no cóż myślę, że jeszcze będzie okazja :) do zobaczenia dziewczyny! |
Zostałam zmuszona
Witajcie. Przez mojego męża zostałam zmuszona,żeby się Wam przedstawić, bo tak sama z siebie to bym pewnie dalej nieśmiało siedziała w kącie... Tak więc się przedstawiam. Mam na imię Kasia i jestm z Łodzi, tzn w nocy jestem w Łodzi a w dzień w Warszawie. Próbuję jeździć Transalpem, ale techniki mi trochę brakuje na to co bym chciała zrobić, bo mnie ciągnie w teren. Tymczasem mam za sobą trochę ponad rok w siodle i wiele marzeń na trasy które są jeszcze przede mną. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie ciepło i nie obśmiejecie tego jak zawracam ;-)))
|
Cześć wszystkie nowe, zwariowane, cudne, intrygujące, mądre i urocze Lejdisy - pasujecie tu barrrrrdzo! :D:D:D
zapraszamy do wymiany mniej lub bardziej poważnych myśli :lol8::fool2::at: |
Witajcie wszystkie Nowe dzielne Lejdiski!!! :Thumbs_Up: :)
:at: |
Serdecznie Witam wszystkie Lejdis! postanowiłam się zarejestrować na tym forum gdyż zostałam zarażona bakcylem afrykańskim;) jestem w trakcie kursu na kat. A i od przyszłego sezonu zamierzam oswajać się z trampkiem, bo na Afrykę trochę za wcześnie, zwłaszcza biorąc pod uwagę że jestem "drobna" i nie za wysoka. Trochę pobuszowałam już po dziale Lejdis i jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych dokonań! :bow: ukłony w Waszą stronę! pozdrawiam serdecznie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cześć fijalisa. Fajnie mieć jeszcze kogoś ze swojej okolicy...
|
Cytat:
|
Witajcie Lejdisy :) bardzo miło mi słyszeć, że bakcyl się rozprzestrzenia wśród płci pięknej coraz szybciej :):D
|
ja we własnej osobie;) co ta Afryka potrafi z ludźmi zrobić :D
|
.......i pozycja za sterami dużo wygodniejsza;)trzymam kciuki za egzamin:Thumbs_Up:
|
Witam z Krakowa
Witam Was Lejdis,
Przed chwilą przywitałam się z męskim gronem a teraz przyszłam tutaj. Jestem początkującą Motocyklistówką :D i cieszę się, że jest tu kącik dla kobiet. Mam na imię Vasi, jestem z Krakowa, jeżdżę na razie czarną Cebulką :Thumbs_Up: Na pewno jeszcze się tu zobaczymy, a na razie uciekam czytać co tu macie ciekawego :) |
Cytat:
Bardzo fajnie że jesteś tutaj z nami. :Thumbs_Up: Ps. Ja też jeżdżę czarną Cebulką :) Przyczepności i szerokości |
Cytat:
|
Cytat:
oj tam jedna śrubka, jeszcze ich tam trochę zostało ... :) najważniejsze że Cebulka dalej się trzyma i swojej pani radości przysparza :Thumbs_Up: |
Witam. Miło że na tym forum znajduje się też kącik damski. Jeżdżę Transalpem.Motocyklistką jestem od dawna ale przygodę z moim "Tramciem" dopiero rozpoczynam. Pozdrawiam.
|
Witam wszystkie motórzystki na forum!:hello:
Jestem Ulka. Początkująca motórzystka, nie mająca jeszcze swej maszyny. Plecaczkiem GrześkaM nie chce już być ;)(ale już nie długo, z Waszą pomocą pewnie coś znajdę) :). Pozdrawiam. |
O kurczaczki dawno mnie to nie było - Witam !!!
Posyłam wszystkim Świeżutkim Szalonym Lejdiskom, zbuntowanym Plecaczkom i ujawniającym się doświadczonym Motocyklistkom ;) pozdrowienia !!! Bezpiecznego dzidowania :) !!! :lc8: |
Czesc Dziewczyny
Najpierw przywitalam sie u chłopaków mysląc,że to ogolna przywitalnia a tu patrze że kobity tez maja swoja. Wiec :
Witam wszystkie nie tylko z motoryzowane Panie. Zwą mnie Cleo a w dowodzie mam Paulina. Taki jeden gosc afrykanczyk zaszczepil we mnie endurzenie i tak pozostało BA ! postanowiłam, zaprzestanie bycia pasażerka Hansa, więc zdalam prawko i może zimą zawita do garazu motórek. Uwaga! Dla co po niektórych niecierpliwych - Matajsie, informuję, ze to raczej nie bedzie dominator. No chyba że cos mi sie odwidzi i honda Ta ONA bedzie ładniutka. Pozdrawiam Cleo |
O! Dawno mnie nie było a tu lejdisowa koalicja rośnie w siłę:Thumbs_Up: witam Was dziewczyny :)
|
W imieniu nowej lejdiski:
Witajcie, tu Deptulinka, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona. A to ja i mój motorek: http://lh3.ggpht.com/_rUzgzAXIDu4/TK...102010017.jpg" Aaa i jeszcze jedna Domina chciała się przywitac...Jacka...hmm...fajna babeczka:D http://lh5.ggpht.com/_rUzgzAXIDu4/TK...102010016.jpg" |
O, widać że koleżanki w trakcie terapii hormonalnej :confused:, ale bierzemy, tfu znaczy witamy, witamy!
|
Strasznie brzydkie te baby ale trudno :mad: może przynajmniej będą fajne i będą gadały z sensem... aha i uprzejmie uprasza się nowe leydysy o ogolenie nóg i wydepilowanie bikini - po zabiegu zrobienie foty i pochwalenie się na forum, może być pod prysznicem, teraz to jakoś modne się robi...
I nie pozostaje mi powiedzieć nic innego jak tylko Witajcie :D bawcie się u nas dobrze, rozwijajcie swoje talenty jeździeckie tudzież inne :p Pozdro, Maćka PS. jakby która potrzebowała po tej terapii hormonalnej zakupić stanik - to mamy tu na "Wsi" niezłą gorseciarkę - pół roku w takim staniku i cycki sterczą jak talala... :p |
Cytat:
Jacka, Deptulinka witajcie !!! |
Cytat:
trzeba tu częściej zagladać, cenne informacje tu widać ..... jak o tych co sterczą jak ta lala.....;) |
O, to widzę, że nie ja jeden mam po Białej ajdentity krajzys, się obudziwszy z ajdentyfikatorem pt. Maćka :eek:
Dzieju, co racja to racja, nowe to te nowe Lejdiski nie są. Świerze też nie bardzo... ;) Chyba, ze eeee nie o to chodzilo ? |
Chyba, ze eeee nie o to chodzilo ?[/QUOTE]
Bystry jesteś Samuś, ojjjj bystry.... to lubię :D A wracając do tematu identyfikatora... To Ty!!! ogołociłeś mnie z kiełbaski i kaszanki?? Na następnym spotkaniu dam za to w mordę :p, bo byłam głodna jak pies... Nurek chyba wszystko musiał wcześniej wyłowić, bo ja wróciłam z jego łidentyfikatorem.... :D:p PS... wracając do naszych nie świeżych już leydysek to patrząc na nie mam wrażenie "(...)że Ewa nie tylko zjadła jabłko ale i węża" :p |
Cytat:
PS: Samul - poznalismy sie wogóle? |
fajnie fajnie, zapraszamy do grona nowe Lejdisy, ale o ile nadmiar futra nie jest czynnikiem dyskwalifikującym, bo wiadomo, czasem zimno jest, ale jak Wy chcecie ujarzmić DOmina nie będąc w posiadaniu cycków???!!!
|
Jakby co to mam Twój identyfikator Megi. Nie wiem jak to się stało, ale nie zjadłem tych kiełbasek których Ty nie zjadłaś :D.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |