Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Lejdis (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=45)
-   -   POWITALNIA: witam szanowne grono Lejdis:) (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=4740)

Ola 24.06.2010 13:13

Witajcie wszystkie, "nowe" kobietki :)

Justi 24.06.2010 19:55

heeelllooooo:))))

Hejka moje Kochane Lejdiski,

wkoncu sie na to forum udalo zarejestrowac i znalezc chwilke, aby cos napisac ;)))

tak wiec pozno moze, ale dziekuje za przecudny wspolny wypadzik!!!
i uklony dla wspanialej Organizatorki!!!

kissssss
Justi

elutka 25.06.2010 03:26

Witam wszystkie nowe Lejdisy :)
Justi szczególnie ciepło jako, że poznałyśmy się niedawno w przepięknych okolicznościach, o których wspomina w swoim poście :lc8::D
Cieszę się, że zawitałaś w nasze progi - jak pewnie zdążyłaś się zorientować panie akceptowane są tu niezależnie od posiadanego bądź nieposiadanego sprzętu - byle duszę miały afrykańską ;):Thumbs_Up:

p.s Ucek jest faktycznie wspaniałą Organizatorką!!!

ucek 26.06.2010 01:09

Ooooo! 6 Justi :D:D:D jak dobrze, że jesteś :blues::webers:
Cześć wszystkie nowe Lejdisy - rośniemy w siłę :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:

felkowski 26.06.2010 05:21

ciocia Ucek, poproszę jakieś info o dzieciackiej sekcji. co to gdzie to i takie tam bardziej szczegóły.

majki 30.06.2010 10:16

Siemka Justi! :)

rambo 30.06.2010 12:04

:) Cze Justi :)

MaGa 18.07.2010 16:53

Hejo

Witam wszystkie doświadczone Lejdis i doświadczonych Lejdisów:-).:bow:
Jestem nowa i to NOWA - przez duże N :), od jutra zaczynam kurs A i wszystkie upadki jeszcze przede mną ;). Ale zakochałam się w Africe i nic nie poradzę - muszę jeździć bo śni mi się po nocach :)!! Przyznam, że po cichu bardzo liczę na Wasze doświadczenie i wiedzę, bo w tej chwili wiem, że nic nie wiem :). Pozdrawiam cieplutko!! Gosia

MaRP 18.07.2010 18:44

Witaj :)

Brunetka 18.07.2010 20:08

Cześć Gosiek :)
Africka super, ja troszkę jeźdzę na afri, choć upadki są zawsze moim elementem podróży :) ale jakoś daję radę, najbardziej lubię nią jeździć po dziurach :D czuję się najpewniej hehe
My mamy nie obniżoną, więc sięgam stopami jak baletnica, ale ostanio już daję radę.
Siedziałam już na obiżonej afri i jest ok :)
życzę powodzenia na kurskie i egzaminie, ja naszczęśnie mam to już za sobą ufff :)

MaGa 18.07.2010 20:22

Dziękuję, trzymajcie kciuki , bardzo się przyda:D!!
Brunetko, czytałam Twojego posta o rajdzie, jestem pod wrażeniem!!:Thumbs_Up: Ja tez tak chce :)!!! A co do motorku: zakochana jestem w Africe ale nie wiem czy pierwszym motorkiem nie będzie coś mniejszego , boję się, że mi na niej nóżki będą dyndały:):)

TAGDB 28.07.2010 10:31

witajcie zakręcone koleżanki:)
napiszę troszkę coś o sobie.....
jestem z Poznania , od paru lat śmigam na quadach ale to mi przestało wystarczać... zawsze chciałam mieć motocykl ale rozsądek mówi nie .....wie wybrałam 3 kołowca ....
jest to can-am spyder :) w ciagu 2 lat zrobiłam nim już ponad 17000 km :)
mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona i kiedyś spotkamy się na jakimś babskim zlocie:) pozdrawiam

Yennefer 06.08.2010 01:42

i stało się....coś mnie TU przyniosło, nie wiem choroba to, czy jakieś skrzywienie :D...co prawda motoru na razie brak ale będzie, obiecuję...
na razie przyjmijcie po matczynemu, otoczcie opieką i pozwólcie się podszkolić:bow:

lena 06.08.2010 11:05

Witamy Was cieplutko! Cieszymy się,że nasze grono się powiększa.Do zobaczenia.

TAGDB 06.08.2010 11:09

kurcze ... czym częściej tu zaglądam tym bardziej myslę o dwóch kółkach....

elutka 08.08.2010 01:46

Cytat:

Napisał TAGDB (Post 126964)
kurcze ... czym częściej tu zaglądam tym bardziej myslę o dwóch kółkach....

I tak trzymać dziewczynki :):Thumbs_Up: witam i ja serdecznie nowe Lejdisy w naszym gronie , wasza wakacyjnie nieaktywna Mama Muminka;)

KaHa 17.08.2010 15:44

Witam!
Nie mam motocykla, Afryczką jechałam raz - przez 10min jako plecak Bajrasza - za to wiele o Was słyszałam od Azji i Bajrasza, wiele o Was czytałam na forum, więc zamiast podglądać bezczelnie po cichu, postanowiłam przedstawić się i obiecać że będę podglądać dalej :)
Pozdrawiam,
Kaśka

Aga szarmah 18.08.2010 16:50

Witam wszystkie Panie! Jestem na forum już jakiś czas, a zapomniałam się przywitać z moto kobietami za co bardzo przepraszam. Od czterech lat jestem oczarowana Afriką. Mieszkam w miejscowości Zimne Zdroje która znajduje się na terenie przepięknych Borów Tucholskich. Przeważnie jeżdżę w roli plecaczka ale czasami tez prowadzę i szkolę się może kiedyś spełnią się moje marzenia i będę miał własne AT

elutka 26.08.2010 13:53

witam Was nowe Lejdisy pozytywnie zkręcone:Thumbs_Up:,
żałuję, że dopiero teraz dopadłam kompa bo właśnie w ostatni weekend zaprzyjaźniałam się z piaskiem w Borach Tucholskich i z przyjemnością poznałabym nowa kumpelę - no cóż myślę, że jeszcze będzie okazja :)
do zobaczenia dziewczyny!

Kaś 30.08.2010 17:44

Zostałam zmuszona

Witajcie. Przez mojego męża zostałam zmuszona,żeby się Wam przedstawić, bo tak sama z siebie to bym pewnie dalej nieśmiało siedziała w kącie... Tak więc się przedstawiam. Mam na imię Kasia i jestm z Łodzi, tzn w nocy jestem w Łodzi a w dzień w Warszawie. Próbuję jeździć Transalpem, ale techniki mi trochę brakuje na to co bym chciała zrobić, bo mnie ciągnie w teren. Tymczasem mam za sobą trochę ponad rok w siodle i wiele marzeń na trasy które są jeszcze przede mną. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie ciepło i nie obśmiejecie tego jak zawracam ;-)))

ucek 31.08.2010 10:27

Cześć wszystkie nowe, zwariowane, cudne, intrygujące, mądre i urocze Lejdisy - pasujecie tu barrrrrdzo! :D:D:D

zapraszamy do wymiany mniej lub bardziej poważnych myśli :lol8::fool2::at:

Ashanti 01.09.2010 01:04

Witajcie wszystkie Nowe dzielne Lejdiski!!! :Thumbs_Up: :)
:at:

ruda102 03.09.2010 13:10

Serdecznie Witam wszystkie Lejdis! postanowiłam się zarejestrować na tym forum gdyż zostałam zarażona bakcylem afrykańskim;) jestem w trakcie kursu na kat. A i od przyszłego sezonu zamierzam oswajać się z trampkiem, bo na Afrykę trochę za wcześnie, zwłaszcza biorąc pod uwagę że jestem "drobna" i nie za wysoka. Trochę pobuszowałam już po dziale Lejdis i jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych dokonań! :bow: ukłony w Waszą stronę! pozdrawiam serdecznie

diverek 03.09.2010 13:16

Cytat:

Napisał fijalisa (Post 130440)
... zostałam zarażona bakcylem afrykańskim;) jestem w trakcie kursu na kat. A i od przyszłego sezonu zamierzam oswajać się z trampkiem...

To jak widy startujesz jak moja Brunetka. Czyli na chwilę obecną życzymy szybkiego ukończenia kursu i trzymamy kciuki za zdany egzamin za pierwszym podejściem. A potem oczywiście udanego zakupu i bezawaryjnej jazdy na tym Trampku.

Yennefer 03.09.2010 13:41

Cytat:

Serdecznie Witam wszystkie Lejdis! postanowiłam się zarejestrować na tym forum gdyż zostałam zarażona bakcylem afrykańskim;) jestem w trakcie kursu na kat. A i od przyszłego sezonu zamierzam oswajać się z trampkiem, bo na Afrykę trochę za wcześnie,

to my dokładnie na tym samym etapie.... ja na razie nie wiem czy to będzie trampek czy coś innego...pewnie nam tu ktoś podpowie, np. diverek, ;) zatem trzymajmy się:Thumbs_Up:

diverek 03.09.2010 14:03

Cytat:

Napisał Yennefer (Post 130446)
... ja na razie nie wiem czy to będzie trampek czy coś innego...pewnie nam tu ktoś podpowie, np. diverek, ;) zatem trzymajmy się:Thumbs_Up:

Ja Wam w tym jednak nie pomogę. Brunetka przed podjęciem ostatecznej decyzji dosiadała wielu różnych motocykli. Jako że wszelkie "armatury" ją między nogami nie podniecają, ścigacze także, wybór był zawężony do crossów, turystyków i enduro. I zaczęło się pożyczanie i przejażdżki od małych wścieklaczków aż do mojej do Afri. Łącznie z z 10 różnych zaliczyła. Małe są fajne w teren i owszem ale do dalszej turystyki się nie nadają. Zadecydowała więc że chce Transalpa. A że to w miarę dobre dziewczę :D na dodatek nieco szalone i nietuzinkowe więc kupiłem jej owego Trampka. Ona jest zadowolona i to najważniejsze.

erni 03.09.2010 17:04

Cześć fijalisa. Fajnie mieć jeszcze kogoś ze swojej okolicy...

suchy 03.09.2010 23:36

Cytat:

Serdecznie Witam wszystkie Lejdis! postanowiłam się zarejestrować na tym forum gdyż zostałam zarażona bakcylem afrykańskim;) jestem w trakcie kursu na kat. A i od przyszłego sezonu zamierzam oswajać się z trampkiem, bo na Afrykę trochę za wcześnie, zwłaszcza biorąc pod uwagę że jestem "drobna" i nie za wysoka. Trochę pobuszowałam już po dziale Lejdis i jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych dokonań! :bow: ukłony w Waszą stronę! pozdrawiam serdecznie

Wiktoria,to Ty?Niewierzę:)

krystek 04.09.2010 00:59

Witajcie Lejdisy :) bardzo miło mi słyszeć, że bakcyl się rozprzestrzenia wśród płci pięknej coraz szybciej :):D

ruda102 04.09.2010 10:44

ja we własnej osobie;) co ta Afryka potrafi z ludźmi zrobić :D

suchy 04.09.2010 11:18

.......i pozycja za sterami dużo wygodniejsza;)trzymam kciuki za egzamin:Thumbs_Up:

creativka 13.09.2010 22:07

Witam z Krakowa

Witam Was Lejdis,
Przed chwilą przywitałam się z męskim gronem a teraz przyszłam tutaj.
Jestem początkującą Motocyklistówką :D i cieszę się, że jest tu kącik dla kobiet.

Mam na imię Vasi, jestem z Krakowa, jeżdżę na razie czarną Cebulką :Thumbs_Up:

Na pewno jeszcze się tu zobaczymy, a na razie uciekam czytać co tu macie ciekawego :)

Ashanti 13.09.2010 22:44

Cytat:

Napisał creativka (Post 132265)
Witam Was Lejdis,
Przed chwilą przywitałam się z męskim gronem a teraz przyszłam tutaj.
Jestem początkującą Motocyklistówką :D i cieszę się, że jest tu kącik dla kobiet.

Mam na imię Vasi, jestem z Krakowa, jeżdżę na razie czarną Cebulką :Thumbs_Up:

Na pewno jeszcze się tu zobaczymy, a na razie uciekam czytać co tu macie ciekawego :)

Witaj Vasi w Lejdisowym gronie,

Bardzo fajnie że jesteś tutaj z nami. :Thumbs_Up:

Ps. Ja też jeżdżę czarną Cebulką :)
Przyczepności i szerokości

creativka 13.09.2010 22:56

Cytat:

Napisał Ashanti (Post 132278)
Witaj Vasi w Lejdisowym gronie,

Bardzo fajnie że jesteś tutaj z nami. :Thumbs_Up:

Ps. Ja też jeżdżę czarną Cebulką :)
Przyczepności i szerokości

No baa :) Ja na niej właśnie opanowałąm przeciwskręt i ósemki na półsprzęgle :) To przesłodki jednoślad i w ogóle niezłośliwy, mimo że zgubiłam mu już jedną śrubkę :D

Ashanti 14.09.2010 23:41

Cytat:

Napisał creativka (Post 132281)
No baa :) Ja na niej właśnie opanowałąm przeciwskręt i ósemki na półsprzęgle :) To przesłodki jednoślad i w ogóle niezłośliwy, mimo że zgubiłam mu już jedną śrubkę :D

oj tam jedna śrubka, jeszcze ich tam trochę zostało ... :) najważniejsze że Cebulka dalej się trzyma i swojej pani radości przysparza :Thumbs_Up:

zulejka 17.09.2010 18:48

Witam. Miło że na tym forum znajduje się też kącik damski. Jeżdżę Transalpem.Motocyklistką jestem od dawna ale przygodę z moim "Tramciem" dopiero rozpoczynam. Pozdrawiam.

Ulka 17.09.2010 22:04

Witam wszystkie motórzystki na forum!:hello:
Jestem Ulka. Początkująca motórzystka, nie mająca jeszcze swej maszyny. Plecaczkiem GrześkaM nie chce już być ;)(ale już nie długo, z Waszą pomocą pewnie coś znajdę) :).
Pozdrawiam.

Dona 18.09.2010 12:37

O kurczaczki dawno mnie to nie było - Witam !!!
Posyłam wszystkim Świeżutkim Szalonym Lejdiskom, zbuntowanym Plecaczkom i ujawniającym się doświadczonym Motocyklistkom ;) pozdrowienia !!!
Bezpiecznego dzidowania :) !!!
:lc8:

Cleo 21.09.2010 13:04

Czesc Dziewczyny

Najpierw przywitalam sie u chłopaków mysląc,że to ogolna przywitalnia a tu patrze że kobity tez maja swoja. Wiec :

Witam wszystkie nie tylko z motoryzowane Panie.
Zwą mnie Cleo a w dowodzie mam Paulina. Taki jeden gosc afrykanczyk zaszczepil we mnie endurzenie i tak pozostało BA ! postanowiłam, zaprzestanie bycia pasażerka Hansa, więc zdalam prawko i może zimą zawita do garazu motórek.
Uwaga!
Dla co po niektórych niecierpliwych - Matajsie, informuję, ze to raczej nie bedzie dominator. No chyba że cos mi sie odwidzi i honda Ta ONA bedzie ładniutka.

Pozdrawiam

Cleo

elutka 24.09.2010 02:25

O! Dawno mnie nie było a tu lejdisowa koalicja rośnie w siłę:Thumbs_Up: witam Was dziewczyny :)

bajrasz 04.10.2010 01:12

W imieniu nowej lejdiski:

Witajcie, tu Deptulinka, mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swego grona.
A to ja i mój motorek:

http://lh3.ggpht.com/_rUzgzAXIDu4/TK...102010017.jpg"

Aaa i jeszcze jedna Domina chciała się przywitac...Jacka...hmm...fajna babeczka:D

http://lh5.ggpht.com/_rUzgzAXIDu4/TK...102010016.jpg"

lena 04.10.2010 08:42

O, widać że koleżanki w trakcie terapii hormonalnej :confused:, ale bierzemy, tfu znaczy witamy, witamy!

Maćka 04.10.2010 12:06

Strasznie brzydkie te baby ale trudno :mad: może przynajmniej będą fajne i będą gadały z sensem... aha i uprzejmie uprasza się nowe leydysy o ogolenie nóg i wydepilowanie bikini - po zabiegu zrobienie foty i pochwalenie się na forum, może być pod prysznicem, teraz to jakoś modne się robi...

I nie pozostaje mi powiedzieć nic innego jak tylko Witajcie :D bawcie się u nas dobrze, rozwijajcie swoje talenty jeździeckie tudzież inne :p

Pozdro,
Maćka

PS. jakby która potrzebowała po tej terapii hormonalnej zakupić stanik - to mamy tu na "Wsi" niezłą gorseciarkę - pół roku w takim staniku i cycki sterczą jak talala... :p

Dona 04.10.2010 13:48

Cytat:

Napisał Maćka (Post 135705)
... aha i uprzejmie uprasza się nowe leydysy o ogolenie nóg i wydepilowanie bikini - po zabiegu zrobienie foty i pochwalenie się na forum, może być pod prysznicem, teraz to jakoś modne się robi...

Maćka - to może być dla nich wyższy stopień wtajemniczenia :) ja proponuję by dziewczyny zaczęły od pozbycia się zarostu na twarzy :)

Jacka, Deptulinka witajcie !!!

Dzieju 04.10.2010 14:23

Cytat:

Napisał Maćka (Post 135705)
aha i uprzejmie uprasza się nowe leydysy o ogolenie nóg i wydepilowanie bikini - po zabiegu zrobienie foty i pochwalenie się na forum, może być pod prysznicem, teraz to jakoś modne się robi...

jakby która potrzebowała po tej terapii hormonalnej zakupić stanik - to mamy tu na "Wsi" niezłą gorseciarkę - pół roku w takim staniku i cycki sterczą jak talala... :p

a może pominąć słowo "nowe" w pierwszej linijce :D
trzeba tu częściej zagladać, cenne informacje tu widać ..... jak o tych co sterczą jak ta lala.....;)

samul 04.10.2010 14:42

O, to widzę, że nie ja jeden mam po Białej ajdentity krajzys, się obudziwszy z ajdentyfikatorem pt. Maćka :eek:

Dzieju, co racja to racja, nowe to te nowe Lejdiski nie są. Świerze też nie bardzo... ;)
Chyba, ze eeee nie o to chodzilo ?

Maćka 04.10.2010 14:58

Chyba, ze eeee nie o to chodzilo ?[/QUOTE]

Bystry jesteś Samuś, ojjjj bystry.... to lubię :D

A wracając do tematu identyfikatora... To Ty!!! ogołociłeś mnie z kiełbaski i kaszanki?? Na następnym spotkaniu dam za to w mordę :p, bo byłam głodna jak pies... Nurek chyba wszystko musiał wcześniej wyłowić, bo ja wróciłam z jego łidentyfikatorem.... :D:p

PS... wracając do naszych nie świeżych już leydysek to patrząc na nie mam wrażenie "(...)że Ewa nie tylko zjadła jabłko ale i węża" :p

podos 04.10.2010 15:13

Cytat:

Napisał Maćka (Post 135753)
Chyba, ze eeee nie o to chodzilo?

Bystry jesteś Samuś, ojjjj bystry.... to lubię :D

A wracając do tematu identyfikatora... To Ty!!! ogołociłeś mnie z kiełbaski i kaszanki?? Na następnym spotkaniu dam za to w mordę :p, bo byłam głodna jak pies... Nurek chyba wszystko musiał wcześniej wyłowić, bo ja wróciłam z jego łidentyfikatorem.... :D:p

PS... wracając do naszych nie świeżych już leydysek to patrząc na nie mam wrażenie "(...)że Ewa nie tylko zjadła jabłko ale i węża" :p

kuwa też wrócilem z indentyfikatorem Samula. Dobrze ze sniadanie na nim było bo by była jesien sredniowiecza. :vis:

PS: Samul - poznalismy sie wogóle?

megi 04.10.2010 22:48

fajnie fajnie, zapraszamy do grona nowe Lejdisy, ale o ile nadmiar futra nie jest czynnikiem dyskwalifikującym, bo wiadomo, czasem zimno jest, ale jak Wy chcecie ujarzmić DOmina nie będąc w posiadaniu cycków???!!!

wieczny 09.10.2010 17:34

Jakby co to mam Twój identyfikator Megi. Nie wiem jak to się stało, ale nie zjadłem tych kiełbasek których Ty nie zjadłaś :D.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17.