![]() |
Cześć
Cały czas jestem zainteresowany, tyle, że zmieniam na jeden komplet, na półkę, na zapas. Pozdrawiam |
Ja też komplet wezmę, kupię znaczy ;)
|
Ja też poproszę
RD04 kędzior - RD04 - 2szt kropek- RD04- 2 szt Kisiel - RD04 - 4 szt Vooytas - RD04 - 4 szt Iwan - RD04 - 6 szt Dzięgiel - RD04 - 4szt BLOB - RD04 - 2 szt AnubisXRV - RD04 - 4 szt Michal - RD04 - 4 szt krynek11 - RD04 - 2 szt Winc74 - RD04 - 2 szt michał o.-RD04 - 2szt Beedie Michał- jeden komplet Gawryś- RD04 komplet |
Kasa poszła. Adres do wysyłki masz w tytule przelewu..
Dzięki i pozdrawiam |
Przelew poszedł.
|
Możesz zabrać jakąś sztukę na Kłodzko ?? Chętnie rzucił bym na to okiem :)
|
Puntku, ja także wciąż zainteresowany. Jednakże ilość także muszę zmienić na 2szt. Pieniążki prześlę za ok. tydzień z racji mojej nieobecności w PL.
|
Witam,
Potwierdzam moje zamówienie - 2 komplety czyli 4 sztuki, kasa właśnie poszła przelewem. Dzięki i pozdrówka! |
Może ktoś dokładnie zwymiarować owe membrany, tzn średnica, wysokość, ewentualnie foty jakieś zapodać, bo do NTV mi potrzebne, a może od Afry podejdą...
|
Cytat:
podeślę wymiary jak się do garage udam :) ale najlepiej pomacac je :) |
Puntek, jak tam wysyłki membran ?
|
Cytat:
|
Coś cisza w kwestii membran.. testował ktoś ?
|
Cytat:
|
a dla RD07 planujesz ?
|
Cytat:
|
Membranki doszły wszystko gicior!!
Ps. Jak będziesz następnym razem w Sasinie to daj znać!!! Rzadko tu bywam, ale zawsze można się zgadać. pozdr.... |
Joł mam i ja.
Jak wziełem do ręki to zaskoczyła mnie cienkość materiału :) pewnie dlatego że nigdy nie miałem w łapach innych :) |
Czy ktoś w W-wy lub okolic kupował membrany? potrzebuję z bliska rzucić na nie okiem.
|
Heja,
Cytat:
Przy okazji - Puntek dzięki za membranki! :Thumbs_Up: |
Membrany doszły, wszysko super, dla mnie wyglądają jak oryginał.
|
Witajcie
poruszam i odświeżam wątek ... Na liście zapisów jest parę nazwisk i nie wszyscy się wywiązali z zamówienia. Proszę więc osoby które "wiszą" :) o deklarację i jeśli są zainteresowane o przesłanie zgodnie z zamówieniem kasy na podane niżej konto; Jacek Szpunt Rogowska 16/30 54-440 Wrocław 88 2160 0003 2000 1527 8847 0002 Jeśli w moim zakręceniu o kimś zapomniałem lub ktoś ze mną poczynił ustalenia - a ja ich nie wykonałem - proszę o wybaczenie i ponowną komunikację :) Oto lista nick ilość zamawiana ilość zrealizowana status kędzior - RD04 - 2szt 2 0 niezrealizowane kropek- RD04- 2 szt 2 0 niezrealizowane Kisiel - RD04 - 4 szt 4 4 OK. Vooytas - RD04 - 4 szt 4 0 niezrealizowane Iwan - RD04 - 6 szt 6 0 niezrealizowane Dzięgiel - RD04 - 4szt 4 0 niezrealizowane BLOB - RD04 - 2 szt 2 2 OK. AnubisXRV - RD04 - 4 szt 4 2 OK. Michal - RD04 - 4 szt 4 2 OK. krynek11 - RD04 - 2 szt 2 0 niezrealizowane Winc74 - RD04 - 2 szt 2 2 OK. michał o.- RD04 - 2szt 2 0 niezrealizowane mczmok - 10 szt 10 3 OK. beddie 2 0 po wyzdrowieniu :) Gawryś 2 2 OK. Olek 2 0 niezrealizowane Oczywiście jeśli są chętni zapraszam :) Jacek |
Halo halo Panowie, dostane u kogoś tanio membrane do RD04?
|
beddie mial dwie zapasowe napisz do Niego czy jeszcze je ma
http://africatwin.com.pl/member.php?u=1461 |
Panowie co możecie powiedzieć po tych latach użytkowania membran? Sprawdziły się?
Szukam membrany do RD07A |
napisalem Ci w innym watku jak rozwiazac ten problem. membran do 7 nie bylo i nie ma luzem tak jak do 3 i 4.
|
Tak widziałem, ale szukam innych rozwiązań.
Gość z Tychowa mi napisał, że membrany od CBR wyglądają identycznie, ale nie są identyczne. Różnią się podobno przepustnicą... Po drugie membrana ciągle w moto i zastanawiam się czy nie zostawić tej roboty na zimę, na spokojnie... |
Twoje malpy i cyrk ale nie prosciej zmierzyc przepustnice i zrobic rysunek techniczny z wymiarami? no i drugie pytanie: zamierzasz jezdzic z taka peknieta membrana?
nie mam na chwile obecna 7 na warsztacie - bede mial to zmierze i porownam bo powoli sie zacznie pekanie membran i w 7-kach. |
Narazie tak dopóki nie rozwiąże problemu, bo po co rozkładać jak się okaże, że np. membrany będą na wrzesień:)
Czy taka jazda może zwiększyć problem? |
na moj rozum membrany z cbr beda pasowaly. ale tak jak napisalem przy najblizszej okazji to potwierdze.
jakie masz objawy pekniecia membrany? jak duze ono jest? |
Przestaje przyspieszać powyżej 5000 i czuć, że przerywa, więc jest podejrzenie zbliżające się do pewności, że to membrana.
Tak jak pisałem nie rozbierana, więc nie wiadomo jaka dziura... |
no widzisz, ja sie osobiscie nie spotkalem NIGDY z pekenieta membrana w 7. w 3, 4, TA, ST i wielu innych owszem ale w 7 NIGDY a 'kilka' gaznikow z niej mialem w rekach...
wiec radzilbym zaczac od dokladnego ogladniecia membran - nie jest to jakos duzo pracy bo gaznikow nie trzeba wyjmowac z kruccow |
To jednak nie będę pierwszą osobą, której membrana się skończyła!
Po rozebraniu gaźników okazało się, że dysza się odkręciła. Stawiam, że przy czyszczeniu była zbyt słabo przykręcona:) Moja afryka znowu śmiga jak szalona:) Tak dla potomnych to znalazłem producenta zamienników membran do RD07A:) Cena jest przystępna:) |
no i jak niby sie te membrany wymienia? znalazles kogos kto moglby to produkowac czy kogos kto produkuje i ma w ofercie? mozesz dac jakis link?
|
jest gość, który od trzech lat produkuje membrany do trampa i się sprawdzają. Zaczął produkcje do 7.
Gość jest z rosyjskiego forum AT. Produkuje membrany we Władywostoku:) Za 3 szt z przesyłką życzy sobie ok. 400zł. Czas przesyłki ok. 14dni... http://africatwin.ru/forum/index.php?topic=10045.0 Namiar znalazł kolega Wschód:) |
nu maladjec. ciekaw jestem jak sie demontuje stare i zaklada nowe membrany. nigdy tego nie robilem. sa na jakims kleju? na sam wcisk? dopuki nie spotkam sie ze zniszczona membrana to nie bede eksperymentowal. ale tak jak juz pisalem - jeszcze sie nei spotkalem.
|
Membrana jest wciskana:)
|
zmieniales kiedys taka? jakiego produktu uzyles? oryginalu nie ma. z czym pracowales?
|
Wyciagalem swoja:)
|
swietnie. czy zainstalowales nowa? jak i jakiej firmy?
|
Szukam membran do trójki. Tak na zapas. moje wygladaja jeszcze całkiem dobrze, ale chciałbym mieć w zapasie na dalsza wyprawę. Ktoś się orientuje od czego pasuja podchodzą? Trampek, ntv ?
|
poszukaj na alledrogo. Jest gość co produkuje:)
|
Odezwij się za 2 tygodnie to podešlę całe gaźniki z dobrą flachę.
|
Ok. Nawet 2 flachy
|
Cześć, potrzebuję membran do rd04, posiada ktoś takowe? Może wiecie gdzie można je znaleźć?
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Kokos i śliwka jadą do Ełku. Dziękuję. Widziałem marcową trójkę! To nie było widmo! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |