![]() |
Moje silikony :haha2:wróciły na swoje miejsce,żebra już nie bolą, z barkiem jest już ok :) ale moja maszyna jeszcze dochodzi do siebie... chociaż już mam czasami ochotę przy odwilży sobie pojeździć. ale nie mam czym hehe
Teraz to muszę jeszcze go ukrywać w garażu, żeby rodzice nie widzieli co się stało , bo by mnie :vis: i kazali rowerem jeździć :) Ale mam nadzieję że może w niedługim czasie coś uda się znim zrobić... Jeśli mój prywatny fachowiec znajdzie więcej czasu :) |
Cytat:
|
Oj Yuris, musiałeś się wygadać :)
A tak poza tym wpadaj , diverka znowu nie ma :D:D:D |
:haha2: Hehehe , normalnie jak na rynku w dzień dyszla :haha2: wybaczcie nie mogłam się powstrzymać. Starły się dwie płcie, przez co walka nierówna - stado bab na jednego chłopa, więc trochę zabawnie się to czytało :haha2: Najlepszy był tekst Maćki , ma gadane , trzeba jej to przyznać :Thumbs_Up: A sama dyskusja dowodzi , że z babami się nie dyskutuje :D
P.S. mnie tam nazwanie lachonem wisi , bo u nas na podlasiu do dość powszechne :haha2: |
Baba masz fajne blachy :P w prawym dolnym rogu:PP
|
Brunatka, powrotu do zdrowia i koniecznie na moto! :) Szczęście w nieszczęściu że skończyło się tak a nie inaczej... Ja niestety jeszcze jakiś czas będę się zrastał a wyglądało tak niewinnie... Moja M przestraszyła się bardziej niż ja alo o mnie i nie wiem jak to będzie z a powrotem na 2oo, pożyjemy zobaczymy. Jeszcze raz zdrowia!
|
Myślę że rok to wystarczająco dużo czasu żeby się otrząsnąć. Kolego, to było we wrześniu 2010:)
|
Mimo że to było prawie rok temu, dziękuję za troskę :)
Ja już śmigam na motorze, choć jakieś dziwne lęki przed kałużami leśnymi, i drzewami są :( Ale myślę że będzie ok. |
Ups... Nie zauważyłem... Niemnie jednak super że jest OK.
|
Cytat:
Tak przy okazji to wyznam że zakochałem się w Tobie okrutnie. :dizzy: Nie wiem czy sam bym się odważył wrócić do domu na tym moto. Szacunek i podziw. p.s. sorry że piszę w poście Diverka ale nijak nie mogłem tych fotek wstawić. p.s.s. Zdrowia życzę i nigdy więcej takich przygód. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:36. |