![]() |
Pod osłonę tarczy tylnej to chyba więcej osób by się podczepiło. Na ten przykład ja:) Pytanie na ile to musi być spawane i na ile chronić i przed czym.
|
a czy już siano można przelewać :)?
|
Cytat:
Tak więc Waść nie przerywam Twych rozmyślań ;) Może nadejdzie taki dzień, że będę słał kasę i na to. A teraz to chyba pora ujawnić nr konta na wpłaty za osłony?? |
Cytat:
Będę krakał: nie widzę tych literek "A" po gięciu już takich ładnych :Sarcastic: Zobaczymy; tak czy owak, należą się podziękowania za dobrą robotę :Thumbs_Up:. |
Cytat:
Spokojnie zima narazie trzeba się nią cieszyć i zdobywać co się latem nie dało. |
Blob jak tam?
Bo u mnie juz po zimie...chyba;) |
No to tak .................................................. ................................... .
Skoro już się wytłumaczyłem to jest tak. Jutro stanę do wyginania i rozsyłam tym co się zdecydowali na wersję bez opasek hydraulicznych. Trochę mnie to straszy na półce. Wyginanie tego z tymi napisami - już się spociłem. No i wylazł kwas bo jak odbierałem arkusz alu myślałem, że to 3mm a to 2mm. Jeżeli ktoś się wycofie to niema sprawy maj mistake. Z tego co jednak widzę to 2mm też da radę. A teraz idę szyjać rury do gięcia tego. Wiem że niedziela ale opierdol dostałem (a i słuszną bo przeciągam) i cza ruszyć dupe. |
witam,
tak mi jakos wyszło, że wycięte 35, chetnych doliczyłem na 32szt. Nie chcąc, by z Blobowego garażu magazyn sklepowy jakowyś sie zrobił, to chciałbym, za pozwoleniem, dopisać się do listy chętnych, oczekujących na wersję najpopularniejszą (vox populi, vox Dei), wraz z mocowaniami. 1 blob 2 krzeszu 3 wojtekm72 4 olek 5 dzymy 6 Daddy 7 Mutt - 2 szt. 8 michoo 9 MaRP 10 SzymonBBI 11 banditos 12 puntek 13 laska 14 baloo123 15 plaku 16 Everybike 17 maciejwr 18. Beddie 19. wojtalski 20. DeKa 21. piano 22. inflator 23. AmberBamber (Vexort) 24. newrom 25.Lama 26. greton (wersja 4) 27 jackmd 28.puszek 29. JarekAT Wersja 4 (sama blacha, bez obejm) 30.Maniok wersja 4 (sama blacha bez obejm) 31.Michał wersja 4 1szt 32.Wojteak pozdrawiam |
a były już dane do przelewu??
przegapiłem czy nie?? BLOB jest szansa na blachę bez dziurek na mocowanie?? |
ehem ehem
Co sie dzieje w tym temacie? |
Czekam na dane do wysyłki oraz decyzję czy z uchwytami hydraulicznymi czy bez? bo jak sobie kupicie sami to ja ślę od zaraz. Cena bez zmian.
Jarek tylko z dziurami tak wypalał wszystkie. Dajcie adresy. |
Konto było??
Jakaś zbiorcza przesyłka do wawy? Ile za uchwyty? |
Wojteak, jestem zapisany i no problem, ale ile i gdzie trza zapłacić.Pewnie gdzieś było, ale powtórz lepiej....
|
:dizzy:Dupa, to tak jak drzemota bierze. Poprzedni post adresowany do Bloba, ale sens ten sam tyle, że o co chodzi z tymi uchwytami i czemu tak drogo??
|
Została jeszcze jakaś sztuka ?
|
Jeśli jeszcze jest możliwość to ja również poproszę.
|
Wiem ,że trochę późno się zorientowałem ale jak Ci się jeszcze jakaś mała biedna bliaszka zaplątała na strychu, to ja bym przytulił ją do cieplutkiej rury a mojej Afri, żeby jej samej smutno i zimno na ciemnym strychu nie było... :)
|
Zapisuje sie na liste rezerwowa:drif:
|
Hej ja tez przegapilem.jakby sie jeszcze jakas szt. ostala chetnie wezme :bow:
|
myku ty już masz za ładną ta swoją Afrynię ;)
|
Bez uchwytów wysyłam już.
Wyginam na bieżąco w imadle pomiędzy dwoma rurami niejednokrotnie jedną ściskając ok 15 razy. Robię co mogę :). Potem przecieram papierem 2000 oraz pastą tempo. Potem przeciera mnie żona:) a rano dzieci. Rozciągam w czasie bo nie wiem jak z tymi przelewami jak wiecie to za przelewy MB kosztują 5 a ja 5 chcę za osłonkę. Ale ciśniecie to proszę 5 zeta za samą osłonę. W sobotę pojadę po uchwyty, wysyłam i podam cenę sumaryczną. DAWAĆ ADRESY potem zabawa z przelewami. MBank 85 1140 2004 0000 3102 4501 9329 Maciej Wilk Krzemienica 525 37-127 Krzemienica W przelewie podajemy nick z FORUM I nie opierdalać mnie bo i tak mam tyle grandy że sam się gubię. Land Rover mi nie domaga ja kiepsko i tak w O |
Cytat:
|
Cytat:
Jedną czarną, jedną srebrną. Jak na fotach i opisie powyżej. |
Witam,Blob ile forsy za wersje z opaską bo sie nie doszukalem pozdrawiam:umowa:
|
Cytat:
Żartuję, ale chyba masz "dyskotekę", więc nie narzekaj, one jeszcze całkiem nieźle się trzymają :) |
Blob czy sobota juz byla?
|
Witka
Osłony są, wygięte i gotowe do wysyłki. Czekam na cenę opasek bo normalnie w sklepie 4-4,5 zł, mam obiecane po taniości jak mi to wyjdzie to tak za 2 zeta kupię.(dla mnie to 4zł x 70=280 a x2=140 :) + ok 3zł za wysyłkę) Myślę że warto poczekać. Jeżeli do jutra nie będzie kupuję po normalnej cenie i podaję kwoty z przesyłkami. |
Cytat:
|
Dokładnie pięknie powiedziane dawaj Bloob jakie wiesci..
|
Krzeszu, Dzymy, Daddy, Michoo, MaRP, SzymonBBI, Banditos, Puntek, Laska, Baloo123, Plaku, Everybike, Maciejwr, Beddie, Wojtalski, Inflator, AmberBamber, Newrom, Lama, Greton, Jackmd, Puszek, JarekAT, Maniok, Wojteak
Do was poszło dzisiaj i jutro reszta. Co do ceny to jest tak: Osłona 5zł obejmy 4zł wysyłka 2,30 za 1 kpl suma 11,30 Reszta co w przesyłkach tzn śruba i nakrętka powlekana oraz ... za free. Domownicy z bananem na pyskach szydzą, jeszcze w domu będzie tuk tuk bach tuk tuk bach i będzie poczta. Czekam na OLEK, Mutt 2szt, Deka, Piano, Michał Pozdrosy. KOMAK i GAJRON wpadają z rezerwowej. |
Cytat:
A kasę mamy przesyłać mailem w załączniku ? ;) Podaj nr "kąta" pls :) |
Post 124 :
MBank 85 1140 2004 0000 3102 4501 9329 Maciej Wilk Krzemienica 525 37-127 Krzemienica W przelewie podajemy nick z FORUM Ale jak wyśleszmailem to nie pobiorą opłaty :) |
Panie Prezesie do mnie poszło dzisiaj??
Chyba jakiś błąd się zakradł, bo dostałem już jakiś czas temu tak jak rozmawialiśmy. Proszę o sprostowanie ;) i gratuluję wyrobu. |
Jarku napisałem że 1/2 wysłana dzisiaj i 1/2 jutro.
A najgorsze w tym wszystkim, że nie dostał Wojtek który temat rozkminił. Lecz co się odwlecze to nie uciecze. Wojtek miałem Cię odwiedzić ale cały czas się szkolę i nie widzę się z kolegami dok. Podam jak tylko się pojawię w fabryce:) |
Cyli przelewac?
|
jak by jakas oslonka sie ostala i nie bylo chetnych to byl bym zainteresowany nabyciem owej oslonki... pozdro!
|
KOMAK i GAJRON wpadają z rezerwowej.
[/QUOTE] Cytat:
|
Oslona
Przelew zrobiony.Z góry dziękować i pozdrawiać:bow:
|
Cytat:
Czyli adresy podawać, bo taka tradycja oparta na zaufaniu i wolnej miłości :D Mutt- żeczywiście tak "aaale ale umowa umowa" |
Osłonka dotarła :) Tylko wygięta w drugą stronę albo czytać trza od końca :dizzy::D
|
Zajebiście :D !
Osłona doszła w czwartek także serserdecznie dziękuję. Przepraszam że tak późno ale kasa już poszła. Ps. zajebisty nr domu;) cholera wie z czym się kojarzy. Cytat:
|
Do mnie doszło . Dzięki serdeczne . Przelew poszedł .
|
Osłonkę już mam, "A" się trochę poddaje i wyłamuje,ale i tak jest super.Piwo i tak się należy za chęci.pozdrawiam
|
Też już otrzymałem osłonkę. Kasa poszła na konto. Dzięki raz jeszcze :)
|
Mam jeszcze dla Michał, DeKa i Piano.
Reszta dawno poszła. |
Hej,
Do mnie jeszcze nie dotarła. Zobacz proszę kiedy do mnie wysłałeś. Kasa poszła. Z góry dzięki. Pozdr Lama |
Halo, Panie BLOB czy jest jeszcze szansa? Dopiero teraz taka potrzeba wynikła żeby posiadać takie cuścić.....
|
Cześć
Masz jeszcze te osłonki? |
Dołączam się do zapytań. Gdybyś robił drugą turę, to chętnie włączę się do zakupów. Pozdrawiam.
|
Oslona dotarla, kasa wyslana.
Dzieki Blobie... |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:00. |