![]() |
lista zaktualizowana (kilka postów wyżej)
|
niestety muszę odwołać obecność z przykrością ale nie puszczą mnie z roboty...:vis: szkoda gadać.. już wam zazdroszczę tego weekendu. Pozdrawiam
|
Przywieź choć Sandrę, obwieziemy ją :)
1. Szparag + Szparagowa Zulejka, ale my się nie liczymy 2. Domi + Ana 3. Grzela 4. Dawid + Dawidowa V-strom 5. Tomek V-strom 6. Rychu72 Ola 7. Joseph 8. Maniok 9. Roberto 10. Jagna (tak na 80%) - jak Cię nie będzie to się pogniewam 11. lord 12. Cynciu + Ania na plecach 13. Korpuch 14. Maskot 15. Bliźniak 16. Czarek 40 17. tomasz 18. piono 19.Hiszpan 20. airwolf 21. scorpion 22.Janusz Ania 23. Bmw gs 1200 24. Varadero Nocleg piątek/sobota-rezerwacja 1. Domi 2. Korpuch (Kopruch-szparagowa pomyłka) - już się poprawiłem 3. Maskot 4. Grzela 5. Rychu72 i Ola |
Niestety ja także dopiero w sobotę się zjawię. Czyli będę w stajni w sobotę 9.00 a potem normalnie cały wyjazd. Mam nadzieję, że to nie problem. Jeszcze raz sorki za zamieszanie.
1. Szparag + Szparagowa Zulejka, ale my się nie liczymy 2. Domi + Ana 3. Grzela 4. Dawid + Dawidowa V-strom 5. Tomek V-strom 6. Rychu72 Ola 7. Joseph 8. Maniok 9. Roberto 10. Jagna (tak na 80%) - jak Cię nie będzie to się pogniewam 11. lord 12. Cynciu + Ania na plecach 13. Korpuch 14. Maskot 15. Bliźniak 16. Czarek 40 17. tomasz 18. piono 19.Hiszpan 20. airwolf 21. scorpion 22.Janusz Ania 23. Bmw gs 1200 24. Varadero Nocleg piątek/sobota-rezerwacja 1. Domi 2. Korpuch (Kopruch-szparagowa pomyłka) - już się poprawiłem 3. Grzela 4. Rychu72 i Ola |
Ku.....wa nie doczytałem że te rezerwacje na dole to piątek / sobota i dziwowałem się, że tak mało osób zostaje.
Nocuje oczewiście w sobotę/niedzielę. Sorki :bow: 1. Szparag + Szparagowa Zulejka, ale my się nie liczymy 2. Domi + Ana 3. Grzela 4. Dawid + Dawidowa V-strom 5. Tomek V-strom 6. Rychu72 Ola 7. Joseph 8. Maniok 9. Roberto 10. Jagna (tak na 80%) - jak Cię nie będzie to się pogniewam 11. lord 12. Cynciu + Ania na plecach 13. Korpuch 14. Maskot 15. Bliźniak 16. Czarek 40 17. tomasz 18. piono 19.Hiszpan 20. airwolf 21. scorpion 22.Janusz Ania 23. Bmw gs 1200 24. Varadero Nocleg piątek/sobota-rezerwacja 1. Domi 2. Korpuch (Kopruch-szparagowa pomyłka) - już się poprawiłem 3. Grzela |
Szparag, nie denerwuj się tym piątkiem ;)
Ja za to będę na 100 %, choróbsko opanowane. I obiecaną naklejkę Ci przywiozę :) |
Rychu :haha2: rozbiłeś mnie, muszę wytrzeć monitor.
Jedziem razem jak ostatnio? (już się nie pogubię, przerobilem traskę 3razy):D |
...ale to trwa dwa razy dłużej niż autobahnem. Jechaliśmy ostatni 4 godziny, a wracałem autobhnem 2. Na szczęście w sobotę nalatamy się bokami. :D
|
Jadę z KK z Tomaszem. Dziś wieczór ustalamy traskę.
Fakt 4 godziny ale w deszczu, z przerwami, i przez moją pomyłkę objazdami. Nie mniej jednak autubaną jest szybciej. Dozo w motostajni.:at: |
:Thumbs_Up:
|
jak się pojawię w niedzielę ok 10 w ośrodku w Rzeczce to nie będzie za późno żeby załapać się na latanie z wami?
|
chyba będzie ok. a jak nie to będziemy na Włodarzu
|
Spakowany, jutro 6,30 odjazd:at:
|
Ekipa z Wrocławia spotyka się tak jak ostatnio na BP obok McDonalda na ul.Karkonoskiej o 7:30?
pozdrawiam |
Home sweet home :)
Dzięki Szparag za .... za dużo by pisać :D Dzięki wszystkim uczestnikom za atmosfere i zabawe. |
Impreza rewelacyjna Policjanci jeszcze lepsi :hehehe:
Może ktoś się pokwapi i jakieś fotki zpoda. Mam nadzieję iż niebawem będzie mi dane zobaczyc wasze "pyski" |
Dotarty i pozytywnie zmęczony :Thumbs_Up: - pozdrówka dla całej ekipy, w szczególności całej sekcji muzyczno-wokalnej :rules: :)
|
18 Załącznik(ów)
Heja,
To i ja chciałbym podziękować paroma obrazkami za eksplorację małych dziur, dużych dziur, salę kinową w kaskach, wspólne blokowanie kluczowych węzłów komunikacyjnych, dolnośląskie okoliczności przyrody oraz ekspresję i charyzmę Kierownika kolonii :D No i oczywiście za wyjątkowe atrakcje w postaci podstawionych przez Szparaga polucjantów, których zdjęć nie posiadam, bo ten od alkomatu tak mnie zestresował, że zapomniałem gdzie mam aparat :hehehe: Dzięki wszystkim :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
Ania, Cynciu, Tomasz, meldują szczęśliwy powrót do bazy.
Szparag i szparagowa Milenka :bow: wielkie dzięki, że Wam się chciało i oby tak zostało. :Thumbs_Up: Dzięki wszystkim współpodróżnikom i współbiesiadnikom za Bardzo mile spędzony czas na trasie i przy kiełbaskach. - Traska zgodnie z oczekiwaniami ciekawa, kręta i malownicza :at: - Dawka wiedzy otrzymanej na ćwiczeniach warsztatowych optymalna:D - Muzycznie musimy jeszcze nieco popracować, ale jest dobry kierunek :blues: - dokumentacja fotograficzna jest i zostanie upubliczniona po przejściu przez cenzurę Do następnego.. |
Ja też melduję szczęśliwy powrót do domu.
Dzięki organizatorom. :bow: Naprawdę miło było Was spotkać, wspólnie pojeździć i pogadać. Kolejny raz okazało się, że świat jest mały;) ....i do szybkiego następnego ...:D |
Hej
podpisuję się od Cynciem :) całość imprezy świetna:Thumbs_Up: bardzo dziekuję wszystkim uczestnikom za wszystko i chętnie wezmę udział w kolejnej edycji :) prośba - jak macie fotki to wstawiajcie chętnie polookam pozdrawiam |
Dzięki serdeczne wszystkim a szczególnie organizatorom. Piękne okolice i wspaniali ludzie tam u was na Kaszubach. Znaczy Śląsku. Oj tam Oj tam.
|
Wielki szacunk dla szparaga za organizacje perfekcyjna (i za dętke)
kilka moich fotek tak na szybko pózniej będzie więcej https://picasaweb.google.com/1166214...eat=directlink |
Dzięki Szparag za organizację i lekcję historii w terenie.
Jestem pod wrażeniem skarbów znajdujących w dolnośląskim. |
III weekend z koniem w tle/kiedykolwiek by to nie było/-zapisy:
1. Korpuch |
Ja też dziękuję bardzo,
Szparag było świetnie, proszę o jeszcze ;) Do domu dotarłam koło 23, łańcuch nie spadł mimo 155 km/h na autobanie :D Zdjęcia linkować, ale szybko !!! To moje: https://picasaweb.google.com/A.Gonta...ndZKoniemWTle# |
ja tez byłam pierwszy raz na tego typu imprezce, ale jestem zachwycona. :kumbaya: Niestety tak szybko padłam, że nie miałam możliwości powydzierania się z resztą ekipy
|
Wielkie dzięki dla Szparaga za organizację. Dawno nie byłem na tak fajnej imprezie. Pisze się na jeszcze.
|
Dziękuję, za pozytywny odbiór imprezy. Oraz przede wszystkim dziękuję wszystkim uczestnikom za bardzo fajną atmosferę i podtrzymanie podstawowej zasady, czyli - Bez napinki !!.
|
II weekend z koniem w tle
1 Załącznik(ów)
Kadra A:Cynciu,zabezpieczaj skrzyżowania,no!
Kadra B(z tyłu): Qźba,kiedy skończy się to ujeżdżanie-wytrzymamy do wieczora?Browarek schłodzony a my cały dzień o suchym pysku! |
II weekend z koniem w tle
1 Załącznik(ów)
Krótka chwila na sesję zdjęciową-kurcze,niezłe te Robertowe buty.
|
Korpuch, dawaj serię, już podniosłeś napięcie;)
Bliźniak, jak tam filmiki? Ja też jestem coś wam winien, może uda się coś dzisiaj przesłać. |
Dawać zdjęcia, bo się obrażę i nie będzie kolejnej edycji :)
|
II weekend z...wiewiórką w tle
1 Załącznik(ów)
II weekend z ...wiewiórką w tle
|
Cytat:
Tutaj wrzucę jak wejdą na internet. |
1 Załącznik(ów)
Szparag,tylko spoko-ogarniesz to wszystko. Jeśli nie Ty,to kto?
|
1 Załącznik(ów)
Noooo,teraz żaden strop nie jest groźny,można focić.
|
4 Załącznik(ów)
Jeszcze kilka migawek,więcej nie posiadam-byłem bardziej zajęty słuchaniem Szparaga,niż robieniem zdjęć.
|
wiewiórka jest smutna bo nie znalazła orzeszków
|
To moja kolej wrzucić coś na podrażnienie. Mam nadzieję, że zadziała.
(kliknij miniaturkę) http://video1.fotosik.pl/4/961aa19f11e2fad6m.jpg Jako że to pierwsze nasze dzieło, proszę o wyrozumiałość. |
Cynciu i córa :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumb s_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:: Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
Jak znajdę trochę czasu to też przysiądę do filma. |
No dobra, to nie ładnie tak trzymać Was w niepewności. Macie sporo czasu? Oto dzieło Ani:
https://picasaweb.google.com/1054463...70169711815730 |
Dziękujemy za miłą imprezę, było to dla nas coś zupełnie nowego ( z pewnością nie ostatniego) towarzystwo było super . :cool:
Szparag, Twoja wiedza i przekaz imponuje, a i tak jak mi się spali żarówka, to przyjadę do Ciebie ;) PS. fotki i film profesjonalne ,dzięki . :brawo: |
fotki i filmik profi :Thumbs_Up:
brawo dla Ani :) a ja chcę jeszcze raz :) |
Cytat:
Dzięki! :Thumbs_Up: |
Cynciu, kawał dobrej roboty, ja to potrafię tylko gadać :). Ale o takiej własnej foto reporterce to mogę tylko pomarzyć :)
|
Gratuluję udanej imprezy i zazdroszczę jednocześnie ;).
|
|
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:57. |