![]() |
Widzę, że siedzisz na forum czytasz i czekasz kiedy się zacznie jazda po tobie:haha2:
ok ja już zacząłem kto to dalej pociągnie ?? ludzie z młodego naprawdę fajnie się nalewa:haha2: |
Olej to :haha2:
Młody wpadaj do mnie, opijemy to już sami, Cała ekipa wraz z Diverkiem wyjechała, i zostałam sama :Sarcastic: A kilka % zostało :haha2: Ale poszło flaszek wciągu 3 dni :haha2: Yuris - a Ty tak się z Młodek nie nabijaj :) bo ja powiem co Ty nawyprawiałeś HERRY POTER:dizzy::haha2: Kochani ja Wam również dziękuję za wspaniałe spotkanie, widziałam się z wami 1 raz a świetnie się bawiłam :) A zwłaszcza z Sołtysem i Młodym :haha2: Sołtys następnym razem musimy Młodego zmieścić całego w lodówce na lody :hehehe: Mam nadzieję , że za rok widzimy się na 100 % , tylko musimy się postarać o większe zaplecze procentowe, bo chyba było za mało :haha2: |
nie ma co sie przejmowac futrzak w swoim kurczaku tez nie sprawdza oleum ;)
|
Cytat:
|
No to tutaj moje zdjęcia, na początek dojazd przez las do was (gleba była w trawie:haha2: )
https://picasaweb.google.com/1052054...CKKdp9D6s9KKSw Sorki już zrobione :D:D:D |
kolego , popraw linka bo nie dziala ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
hehe:) woodstock... fajnie było... fabrizio niezłe foty:) nawet z żoną jestem:)
|
Ja też dziękuje wszystkim za wspaniały Woodstock:bow:
Właśnie dotarłem po 14 dniach do domu i jak tylko się ogarnę podeśle jakieś foty. A zapomniał bym .... MŁODY OLEJ TO !!! |
my właśnie też teraz wleźliśmy, nad morzem nam 2 dni padalo ale potem ekstra pogoda. Dziękówa za gościnę, do zobaczenia za rok. Chociaż na pole to pewnie nie dotrzemy
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:49. |