![]() |
10 kompletów? przecież to tylko zdaje się zmiana jednego wymiaru o ile pamiętam.
|
OK, robimy!
Kto ma jedną sztukę na wzór? Zrobię przyrząd, a niech tam. Proszę tylko o info od jakiego motocykla pochodzi i adres zwrotny. Odeślę po jednym dniu |
Hej!
I jak- uzbierało się tych dziesięciu chętnych na króćce do trampka?? Ja się piszę, mogę podesłać plastikowy oryginał do zdjęcia wymiarów. Myślę, że spokojnie się znajdzie 10 chętnych osób- wystarczy informację wrzucić na forum TA. |
OK, robimy akcję z króćcami do TA
Czekam na wzór |
Witam mam pytanko czy są dostępne króćce do RD07A ?
Pozdrawiam |
Tak są dostępne. Proszę resztę na euro.agencja@wp.pl
|
Jakoś dawno mnie tu nie było :)
Czas odświeżyć temat. |
Czy są jeszcze króćce do Rd07 i w jakiej cenie ?
|
Są, wszystkie informacje znajdziesz w pierwszym poście.
|
poszedł email
|
czesc
Nie chciałbym robić konkurencji dla wd60, ale kiedys od niego kupiłem zestaw i nigdy nie założyłem... Jeśli ktos chciałby to odsprzedam 1kpl, nieużywane.. Prosze zainteresowanych o priv |
Posłałem priv
|
Jeśli jest szansa to chciałbym kupić komplet. Nie spieszy mi się. Proszę o info i namawiam do zakupienia na zapas bo nigdy nie wiadomo kiedy urwiemy to plastikowe gówno.
Króćce do siódemki |
Niestety zabrakło króćców do RD07 i RD07A, zostały tylko do RD04.
Nowa seria została zapuszczona do produkcji, jak dobrze pójdzie to powinna być na przyszły wtorek, środę gotowa do wysyłki. |
Pierwszy w kolejce po komplet do RD07A.:Thumbs_Up:
Można wysłać kasę? |
Na razie nic nie wysyłajcie. Trzeba będzie zaczekać, bo mój specjalista od toczenia umarł i muszę znaleźć następcę.
|
Cytat:
O to smutno. Grzecznie czekam na info. |
Zakupione od Jaskóły, mosiężne. Spokój na lata :).
|
Ogłaszam, że są króćce do RD07 i 07A !!!
Zamówienia na priv lub e-maila euro.agencja@wp.pl |
Nieuchronnie nadchodzi czas zimowych serwisów na naszych Afrikach.
Przypominam, że mam nadal w swojej ofercie króćce do RD 07 i 07A. Cena i warunki dostanie nie uległy zmianie! |
A czy do RD03 będą jeszcze ?
|
Jest wątek o króccach do RD04 i tam znajduje się opis wspólnych wymiarów RD07 i RD04.
|
Witam wszystkich i zapraszam do skorzystania z mojej oferty. Ceny w 2017 r. bez zmian.
|
przelew zrobiony
|
Towar wysłany
|
Witam do RD07A beda od reki?
Pozdro Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka |
Tak, dzwoń bo na tydzień wyjeżdżam
530840480 |
Spoko bez napinki!wrocisz,daj cyne
Pozdro Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka |
Daj znac na prib
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Cytat:
Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka |
Witam i zapraszam do skorzystania z mojej oferty. Ceny w 2018 r. nie uległy zmianie.
|
Dzięki za krućce i deflektor:Thumbs_Up:Miło było poznać.Pozdro:at:
|
Cześć, komplecik można prosić?
|
Można, jak najbardziej. Ślij na priv dane do wysyłki
|
mam problem z wyjeciem ulamanego elementu ktory wchodzi w ktociec do gaznika. Jakies sugestie jak go wyjac? (Obraca sie i na kilka mm mozna wcisnac/wysunac)
|
To jest wkręcane, z tworzywa. Ja wcisnąłbym ostrożnie w to jakiś bolec umazany w poxipolu czy czymś podobnym. Po złapaniu powinno się wykręcić
|
https://www.fotosik.pl/zdjecie/5a8c484799627a8f
Element z tworzywa bez wiekszego problemu wykręciłem (jak dobrze wiesz też był ułamany :)) pytanie czy element zaznaczony na niebiesko można kupić? Na czerwono zaznaczyłem to z czym miałem problem przez ponad półtorej godziny - a niby pierdoła. |
A raczej czy można sam kupić, czy tylko w zestawie który swoją drogą tani nie jest. :) (może pasuje od innych motocykli/jest uniwersalny)
|
1 Załącznik(ów)
I ja dziękuję za króćce i ich atest w niemieckim TUV po dobrej niemieckiej cenie. Wiadomo, w germanii bez atestu nieprzejdzie nic, więc doceniam spełnienia bardzo wysokich wymagań klienta z biletami ojro. Króćce robią konkretną robotę, króca te linki właściwie jak trzeba, wkręcają się dobrze, klucz siedzi ciasno . Pozatym wysyłka szybsza niż przelew. Oby więcej takich ludzi. Dzięki WD 60.
Załącznik 95911 |
:) dziękuję
|
Wielkie podziękowania dla wd60 za eleganckie krućce.
Pozdro. |
Cytat:
|
Króćce linek ssania do RD03
Szukam dobrej jakości króćcy do RD03, aby je można było zwymiarować jako wzorzec.
Kto udostępni mi jeden dobry króciec otrzyma mosiężny komplet w ramach podziękowania. |
Cytat:
|
poszło na priv
|
Informuję, że oferta na króćce linek ssania do wszystkich modeli AT jest już aktualna.
Cena od 2011 roku nie uległa zmianie :) na razie |
Wysłałem priv
|
Jak dotrze daj znać :)
|
Do mnie dotarło. Dzięki za szybką wysyłkę
|
Króćce dotarły. Dzięki.
|
Króćce do ssania w rd07.
Uprzejmie proszę o komplet do rd07 do Gdyni.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:34. |