![]() |
Chciałem kiedyś kupić Crx-a
|
Szymon ja też :)
|
Łostry sprzęt ni ma co :)
Poniekąd rozumiem ludzi, którzy go mają. Wracając do tematu Królowej, poskładałem Drapaka po 3 tygodniach stania na podnośniku. Jutro go wypróbuje ale wątpię, że pojedzie 190 p lesie. Zestarzała się Babka... Białą Królową przedstawie później. :D |
1 Załącznik(ów)
Oto Ona:
|
Admini, po raz kolejny łamany jest regulamin w punkcie 3.5 i 3.7 . Dj-napster po raz kolejny obraża społeczność naszego forum. Zróbcie coś z tym.
Wiem że każdy wyciąga swoje wnioski na temat w/w osobnika ale ile można patrzeć jak pluje nam w twarz, obraża i się przy tym śmieje? !?!? |
Jak On to wymyślił?
2l oleju. .. |
Panowie, forum ma to do siebie że nawet największy przygłup może coś głupiego tu napisać, ale zależy tylko od nas czy zniżymy sie do jego poziomu i wdamy w pyskówki.
Dj masz dwutygodniowy odpoczynek od forum, kolejnym razem bedzie na zawsze i zablokujemy ci ip żebyś pod innym nickiem nikogo tu juz nie wkurwiał. |
Dziękuję w imieniu swoim i reszty :) Będzie troszkę spokojniej.
Pytanie przy okazji: czy tylko ja korzystam z funkcji dodawania tego typu delikwentów do listy "wrogów" dzięki czemu nie denerwuję się ponieważ nie widzę przemyśleń tak oznaczonej persony w trakcie klikania po forum? |
Dziękuje Ci panie! Już mnie ... strzelal!
|
Adagiio :Thumbs_Up::bow:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:30. |