![]() |
więc 15:30 Orlen, albo pod moją chatą, jak trafisz :D
Matjas, a ja mam takie pytanie. Tam gdzie się śpi na podłodze to jest ciepło czy zimno? :D Nie wiem który psiwór brać :D |
jest cieplej niż na dworze a zimniej niż w łóżku.
m |
Lecim jakoś z rana koło 10 z wawy. Tak mi się patrzy najprostsza trasa Piotrków-Bełchatów-Wieluń-Kluczbork-Opole-Nysa.
Jak ktoś po drodze chętny dołączyć to mile widziane towarzysko. |
misza , qwa golgota powiadasz? :D
tam fajnie jest ;) od tej fotki jest lekko udokumentowana https://picasaweb.google.com/kulkags...50104942788178 sami widzita ze jest ok :) i nie ma sie czego bac :D |
Asia - dasz radę, po ostatnim co widziałem to myślę że dasz :)
Dżoni ramones - 200km to wątpię żebyśmy zrobili ale jak oleum braknie to najwyżej zrobimy ściepke każdy się dorzuci to pojedziesz :) Kulka no nie ma czego się bać... pseudonim dostało to taki bo pierwszy atak był ekipą która była jeszcze nawpół najeb#@$ nawpół nieżywa, takie zombi co dopiero wstały po 2 godzinach snu i niespadły z motocykla to pojechali :) drugi razem - udokumentowanym przez Ciebie najbardziej ciężko miał borys dobrym moturem ale na nieprawidłowym ogumieniu oraz tomek pożyczoną afrą na bardzo niewłaściwym ogumieniu ale jemu to jakoś nie przeszkadzało. no i trochę śniegu było i zwalone drzewa to też lekko przeszkadzało.... ale fajnie było, zawsze. :) |
jeszcze raz podaję jak dojechać po chłopsku.
http://e-turysta.net/zajacowka-paszkow-157663.html lokalizacja obiektu to połowa drogi między Starkówkiem a Paszkowem przy drodze gruntowej. skręt na 'dole' w Paszkowie jest dobrze oznakowany szyldem 'Zającówka' i potem po drodze również. od zjazdu w szuter przy znaku 'Zającówka' w Paszkowie macie do celu około 2500m. ja mam niestety nawał roboty tu na miejscu i dojadę dopiero na około 15-16. matjas |
To se po fotkach widzę że ładny i równy las tam macie ale jak se sobię wrócę pamięcią jednego roka zurick to pomyślałem że jak z rana otworom
sklepa motorowego z oponami to se zapodam coś na przoda:D Zaczekaj jak by coś to trzym mi kawałek podłogi ;) |
taaak , ladny i rowny jest ten podjazd :D
|
Ramoneza ja mam za dużo oleju w silniku to się zrobi transfuzję :D
Golgota dobra, nikt nie zmarzł ani się nie nudził :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: |
bicio , po oponke przyjezdzasz?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:08. |