![]() |
...a ja się grzecznie pytam, co się curva stało z moimi zajebistymi Levisami :)
Było w cipkę - zresztą jak zawsze :) |
Ropuch jak chcesz to Ci mogę odświeżyć pamięć :p
|
9 Załącznik(ów)
|
Cytat:
Cytat:
|
|
W nawiązaniu do wątpliwości dmuchających w Białej informuję iż alkomat został sprawdzony/legalizowany co potwierdza jego poprawność wskazań.
Jednakże poproszę o próbkę trunków podlaskich które powodowały u niektórych odcinkę na parę godzin a na następny dzień "ucieczkę" przed ponownym skosztowaniem celem ustanowienia nowej skali pomiarowej. Całkiem możliwe ze współczesne tabele alkomatowe nie ogarniają a nawet nie przewidują skali rażenia wyszukanych podlaskich napojów i ustalający je żyją w nieświadomości że przewidzieli wszelkie możliwości :D |
2 Załącznik(ów)
Dzieju to nieprawda, że zostały ustanowione nowe normy spożycia % :mur: Byłam, widziałam, piłam :D Lejdis - trunek własnej produkcj ale wysokowitaminowy :D
|
1 Załącznik(ów)
a u niektórych kolegów w pokojach było hmm ... bardzo delikatnie i romantycznie :D ale nie zdradzę których chłopaków to łóżko - najważniejsze, że razem przyjechali i razem wyjechali :p
|
Tak więc dementuję jakoby w Białej królowała wyłącznie "tszoda dzida i najepka" gdzieniegdzie było wyjątkowo zdrowo i nastrojowo :hehehe:
|
chyba ktos pomylił roślinki ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:02. |