Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Afrykańskie Rozpoczęcie Sezonu - Wilga 2009 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=2783)

ramires 27.04.2009 12:22

Rispekt!
do następnego :)

ps. dawać te zdjęcia!

Zoltan 27.04.2009 13:44

Cytat:

Napisał 7greg (Post 55646)
Dobrze Zoltan, że dotarłeś. Martwiłem się o Ciebie :)

.....

Greg: Rozczuliłeś mnie :) Naprawdę martwiłeś się, że zasnę gdzieś po drodze ?? :D

A przy okazji zapytam:
1.kogo spotkałem na "siódemce"? Afri, Big i dwa rurociągi?
2.kogo minąłem na drodze z Sierpca do Rypina? dwie Afryki: czarna i niebiesko-czerwona zaparkowane pod knajpą po lewej stronie?

JareG 27.04.2009 13:52

Cytat:

Napisał Zoltan (Post 55748)
(..)
2.kogo minąłem na drodze z Sierpca do Rypina? dwie Afryki: czarna i niebiesko-czerwona zaparkowane pod knajpą po lewej stronie?

Minales Grega i Andrzeja.. :D

Kontynuujac temat 'mijania', gdy w sobote przed poludniem grzalem do Wilgi, to zaraz za Radomiem na drodze do Kozienic minalem niebieskie LC8.. to ktos z naszych? (moze Zbyszek..?) :)

Kwintal 27.04.2009 14:06

To i ja dziękuję za świetne trzy dni.

SewO 27.04.2009 14:23

Zoltan - ale chyba mnie poznales przy kiebaskach - i żartach "o ruchu w banku czesci" :)))))))))

Nie nadążacie z robotą :)

zbyszek_africa 27.04.2009 14:49

Cytat:

Napisał JareG (Post 55749)
Minales Grega i Andrzeja.. :D

Kontynuujac temat 'mijania', gdy w sobote przed poludniem grzalem do Wilgi, to zaraz za Radomiem na drodze do Kozienic minalem niebieskie LC8.. to ktos z naszych? (moze Zbyszek..?) :)

To ja we własnej osobie:) Skąd Ty tam? I Afryczka w innych barwach.
Musiałem być w Radomiu (ważna sprawa),a wracając po południu zabrałem swoją kobietę, bo chciała się przyjrzeć co się na takich imprezach wyprawia, wyszło pozytywnie:dizzy:,teraz to nie będę mógł się od niej odczepić:vis:

pozdr.

Zoltan 27.04.2009 15:06

Cytat:

Napisał SewO (Post 55753)
Zoltan - ale chyba mnie poznales przy kiebaskach - i żartach "o ruchu w banku czesci" :)))))))))
....

Poznałem, pewnie :), ale przyznam, że tyle nowych twarzy i tyle się działo, że mam w głowie mętlik okropiczny :dizzy:

Jarek: że to Grześ mógł być to możliwe, ale drugie moto to bardziej na Twoją Afri wyglądała- ostatnie malowanie 07a: czerwono-niebieskie

JareG 27.04.2009 15:07

Cytat:

Napisał zbyszek_africa (Post 55755)
To ja we własnej osobie:) Skąd Ty tam? I Afryczka w innych barwach.
Musiałem być w Radomiu (..)

Tak cos mi mowilo, ze to bedziesz Ty :haha2:
Afryczka w tych samych barwach, w jakich ja widziales na zakonczeniu sezonu :D
Jechalem z Bialej n. Pilica, via Opoczno i Radom.. w Radomiu mialem zadecydowac, czy wale na Wilge (via Kozienice) czy na Kazimierz D. (via costam :D:D) - padlo na Kozienice :)

JareG 27.04.2009 15:10

Cytat:

Napisał Zoltan (Post 55762)
Jarek: że to Grześ mógł być to możliwe, ale drugie moto to bardziej na Twoją Afri wyglądała- ostatnie malowanie 07a: czerwono-niebieskie

No ja tez tam bylem.. ale oni byli nieco przede mna, a Ty pisales o niebiesko-czerwonej Afryce.. Andrzeja tez taka jest :D
W sumie przez jakas chwile staly tam 3 Afryki :)

lena 27.04.2009 15:15

Wielki ukłon w stronę organizatorów, no i oczywiście uczestników, którzy wybrali właśnie to zacne grono do wspólnego, weekendowego biesiadowania (mimo licznych konkurencyjnych).Pozdrawiamy i do zobaczenia.lena i wojtekm72.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:43.