![]() |
Tak się dziś natknałem na info, że Motoz wypuszcza nowe rozmiary: http://www.advpulse.com/adv-products...-dot-knobbies/
|
Cytat:
|
W czerwcvu beda u mnie zalozone wlasnie Metzelery Wild.Zobaczymy jak sprawdza sie w Piemoncie i Ligurii na kamieniach i szutrach
|
2 Załącznik(ów)
Ja zdecydowałem się na ubranie Mitas e-07 Dakar.Mięsa na tylnej oponie było 11mm od nowości na przedniej 7mm czy będzie dobrze,czy będzie źle,czy będzie ślisko czy będzie okej to wszystko wam powiem z czasem.
|
To mitas E 07 Plus. Niestety nie ma jej w niemczech...brak homologacji
|
Cytat:
Do mnie jedna z PL a druga z Hiszpani przyjechała :D |
Na zdjeciu jest co innego niz na twoich zdjeciach. To co pokazales to model Plus z 2018 roku. Podobają mi sie... i tyle mojego.
|
Tak jak piszesz,zdjęcie ze strony inne niż w realu,ale zamawiałem Dakar z żółtym paskiem :p i takie tyż mam.A czy one plus czy dakar to mi jedno bo mają wzmocnienie co by się za szybko nie przekłówały :D
Jedno wiem że w razie draki zmiana dętki to bedzie wyczyn bo boczki twarde jak ... ;) |
JA uwazam,ze warto wiedziec co sie zamawia i co dostaje :D.Ale to fajne opony,mam nadzieje.
|
Cytat:
Ps. Mam zwykłego mitasa na tyle to wkręty z asfaltu ładnie podwija... już chyba z 5 gum miałem na 7k km.... :/ |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |