![]() |
Motormania była fajna jak Simpson w niej był teraz został redaktorem+wlaścicielem świata motocykli. Lubie czytać i oglądać jego testy. Chłop ma pojęcie o jeździe i napierdala testówki:Thumbs_Up: a nie przedrukowuje ulotki producentów tak jak to w motocyklu(często z błędami):vis:
|
No i żeby było więcej takich ludzi.👍
motokanapy.pl |
'Motocykl' jest już daaawno niemiecki.
Dostają gotowe artykuły bez możliwości zmiany. Korekty są tylko delikatne dotyczące polskich realiów, jak odniesienie się do czegoś lub kogoś. Misiek tam pracuje, niejednokrotnie mówił. |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
bo ma na oczach gogle radości. Dla mnie najepszą ocena są relacje z podróży lub sportowych imprez. |
Rafał nie mogę się doczekać aż ją zobaczę.
@motif to oczywiste zjawisko zaraz po zakupie. Ale wydaje mi się że osoby doświadczone w jeździe na różnych motocyklach mogą pokusić się o zblizoną do obiektywnej opinię. Wiadomo że jedni podchodzą do konkretnego modelu bardziej krytycznie biorąc pod uwagę np. historię i dorobek firmy a drudzy gloryfikują nowe modele. Dyskusja z użyciem dobrych argumentów to podstawa żeby wyrobić sobie zdanie na co jestem sobie pozwolić a co jest przegięciem. motokanapy.pl |
Rumun narzeka że ATAS przez szeroki zbiornik nie jest już tak wygodna jak zwykła wersja. |
Ten bak w ATAS to porażka. Przy moich 195cm nie byłem w stanie ułożyć na nim kolan (trafiały dokładnie na poszerzenie). :Thumbs_Down: Na '17 nie ma tego problemu, nogi się ładnie wpasowują w bak, jedyny problem to za mocno zgięte kolana (będzie wyższa kanapa). Nie wiem na kogo tą wersję szykowali, bo na pewno nie na długonogich...ale do ziemi daleko, prawie jak na 990S... :rolleyes:
|
1 Załącznik(ów)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:20. |