Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Sześć miesięcy w siodle - przygodę czas zacząć (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3148)

elutka 13.01.2010 01:22

2 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał Lewar (Post 89379)
...Bo jest wielką sztuką tak sie przygotować do podróżowania aby oczy nie prześlizgiwały się po pięknie mijanych krajobrazów, zabytków i ludzi ale aby obrazy te napotkały w umyśle na przygotowany grunt ...
jeszcze piękniej ...podzielić się tymi wrażeniami z innymi w sposób interesujący, odbiegający od przewodnikowej sztampy...

Zaprawdę, powiadam, że godne to i sprawiedliwe aby nadać Wam tytuł Forumowego Podróżnika Roku

Jak dobrze, że ten który zwykle nie mówi tak pieknie się odezwał :D
a wiadomo wszystkim, że jego jest tylko racja bo to Święta Racja!!!

I w związku z tym nie mogę się oprzeć, żeby w tym miejscu nie zamieścić informacji (być może nie wszyscy doczytali na stronie www.worldonbikes.pl )
że:
blog Oli i Jurka otrzymał nominację do nagrody
National Geographic TRAVELERY 2009
w kategorii Blog travelerowca. :Thumbs_Up::brawo:

Zatem koooochani mamy okazję "zmaterializować" swój zachwyt i zagłosować na nich :):):)

W załączeniu kopia National Geographic nr 1 z 2010 roku, w którym ogłoszono nominacje i informacje o tym jak, i do kiedy głosować oraz regulamin konkursu.

elutka 13.01.2010 02:06

Olu, tak sobie pomyślałam, że z tego wszystkiego, czym się z nami dzielicie, będzie "coś więcej":) no może nie od razu i może jeszcze parę podróży przybędzie ale .... ? ;)

Życzę Wam dalszego, nieustającego zachwytu nad Światem i Człowiekiem ;

"okazywanie serca" nie jest niczym szczególnym - wystarczy wierzyć, że
im więcej miłości się daje, tym więcej zostaje dla nas ;)
wzruszyłaś mnie - chyba wiesz, że od dawna jest taki zakamarek w moim mięśniu gdzie macie swoje miejsce :)
no i wybacz mi to "ogłoszenie" bo Cię trochę znam i wiem, że publicznie chwalić się nie lubisz ale w końcu to nie tylko Wasza sprawa :haha2: my też mamy tu coś do powiedzenia :D
zatem :mobile: :rules:

podos 13.01.2010 10:50

Cytat:

Napisał elutka (Post 93516)
Jak dobrze, że ten który zwykle nie mówi tak pieknie się odezwał :D
a wiadomo wszystkim, że jego jest tylko racja bo to Święta Racja!!!

I w związku z tym nie mogę się oprzeć, żeby w tym miejscu nie zamieścić informacji (być może nie wszyscy doczytali na stronie www.worldonbikes.pl )
że:
blog Oli i Jurka otrzymał nominację do nagrody
National Geographic TRAVELERY 2009
w kategorii Blog travelerowca. :Thumbs_Up::brawo:

Zatem koooochani mamy okazję "zmaterializować" swój zachwyt i zagłosować na nich :):):)

W załączeniu kopia National Geographic nr 1 z 2010 roku, w którym ogłoszono nominacje i informacje o tym jak, i do kiedy głosować oraz regulamin konkursu.

Nie wiem czy zwróciliscie uwagę jakie nazwiska pojawiają się na jednej stronie z "naszymi własnymi" podróznikami:

Marek Kamiński
Krzysztof Wielicki,
Wojciech Cejrowski
czy Marek kalmus
i inni:
wiecej: http://www.travelery.national-geographic.pl/nominacje/

Głosuje się łatwo: SMS o treści TR.EPSON.S pod numer 71001
albo TR.MADERA.S pod numer 71001
albo TR.KODAK.S pod numer 71001
w zaleznosci od nagrody którą głosująca/cy ma szansę otrzymać.
http://www.travelery.national-geographic.pl/nagrody/

Moj głos macie.

7Greg 13.01.2010 10:52

Mój też poszedł
Gratulacje

sambor1965 13.01.2010 11:01

Glosowalem i ja. I nie tylko dlatego, ze zostalem wymieniony dwukrotnie!!! w podziekowaniach :D

A zeby nie bylo zbyt cukierkowo: wyciagnijcie wnioski z tego, ze ksiazki maja czarne litery na bialym tle i worldonbikes bedzie miodzio. No i i uprosccie te nieszczesna nawigacje.

Lewar 13.01.2010 11:10

Mój głos, jakżeby innaczej, też poszedł.

Ola 13.01.2010 11:43

Bardzo dziękujemy za Wasze wszystkie miłe słowa i te mniej cukierkowe też, no i za poparcie :).

Mam nadzieję, że ktoś z Was wygra tę Maderę (całkiem tam fajnie) albo to co wybraliście.

Przy całym szumie medialnym wokół Nataszy Caban pewnie i tak nasze szanse są mizerne, no ale przecież wygrana nie jest najważniejsza w tej zabawie (choć na pewno byśmy się z niej bardzo cieszyli). Dla nas ważny jest przede wszystkim fakt znalezienia się wśród nominowanych, bo jak napisał Podos nazwiska nominowanych są z pierwszej ligi.

Pozdrawiam

Ola

PS. W stosunku do nawigacji na blogu już słyszeliśmy wiele słów krytyki. Szczerze mówiąc jest uciążliwa nie tylko dla Was (czytających), ale i dla nas (piszących), więc na ją pewno zmienimy jak tylko będzie trochę czasu... czyli nie wiadomo kiedy. Wnioski z tej części lekci wyciągnięte.

jorge 13.01.2010 12:34

Cytat:

Napisał Ola (Post 93565)
Przy całym szumie medialnym wokół Nataszy Caban pewnie i tak nasze szanse są mizerne, no ale przecież wygrana nie jest najważniejsza w tej zabawie (choć na pewno byśmy się z niej bardzo cieszyli). Dla nas ważny jest przede wszystkim fakt znalezienia się wśród nominowanych, bo jak napisał Podos nazwiska nominowanych są z pierwszej ligi.

Pozdrawiam

Ola

Również zagłosowałem. Ola, pozwolę sobie nie zgodzić się z Tobą. Blog Nataszy jest gorszy wizualnie od Waszego (moim zdaniem) i jak to miałoby być decydujące to nie powinien wygrać. Myślę tu głównie o tym, że blog ma nie tylko informować ale i pokazywać, a na wodzie za dużo nie ma co pokazywać ;) Po za tym wygra zapewne w kategorii "Wyczyn Roku". Ja tam stawiam na Nasze czerwono-niebiesko-białe konie ;):Thumbs_Up: Po raz kolejny gratulację za bycie wzorcem dla innych :D

michnpio 13.01.2010 14:00

oczywiście głos posłany:at::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:

Marcin SF 15.01.2010 12:50

tak odnośnie szumu medialnego wokół Nataszy Caban, to ja muszę użyć google bo ja nie wiem kto to ;)

głos posłany :)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06.