![]() |
2 Załącznik(ów)
Cytat:
a wiadomo wszystkim, że jego jest tylko racja bo to Święta Racja!!! I w związku z tym nie mogę się oprzeć, żeby w tym miejscu nie zamieścić informacji (być może nie wszyscy doczytali na stronie www.worldonbikes.pl ) że: blog Oli i Jurka otrzymał nominację do nagrody National Geographic TRAVELERY 2009 w kategorii Blog travelerowca. :Thumbs_Up::brawo: Zatem koooochani mamy okazję "zmaterializować" swój zachwyt i zagłosować na nich :):):) W załączeniu kopia National Geographic nr 1 z 2010 roku, w którym ogłoszono nominacje i informacje o tym jak, i do kiedy głosować oraz regulamin konkursu. |
Olu, tak sobie pomyślałam, że z tego wszystkiego, czym się z nami dzielicie, będzie "coś więcej":) no może nie od razu i może jeszcze parę podróży przybędzie ale .... ? ;)
Życzę Wam dalszego, nieustającego zachwytu nad Światem i Człowiekiem ; "okazywanie serca" nie jest niczym szczególnym - wystarczy wierzyć, że im więcej miłości się daje, tym więcej zostaje dla nas ;) wzruszyłaś mnie - chyba wiesz, że od dawna jest taki zakamarek w moim mięśniu gdzie macie swoje miejsce :) no i wybacz mi to "ogłoszenie" bo Cię trochę znam i wiem, że publicznie chwalić się nie lubisz ale w końcu to nie tylko Wasza sprawa :haha2: my też mamy tu coś do powiedzenia :D zatem :mobile: :rules: |
Cytat:
Marek Kamiński Krzysztof Wielicki, Wojciech Cejrowski czy Marek kalmus i inni: wiecej: http://www.travelery.national-geographic.pl/nominacje/ Głosuje się łatwo: SMS o treści TR.EPSON.S pod numer 71001 albo TR.MADERA.S pod numer 71001 albo TR.KODAK.S pod numer 71001 w zaleznosci od nagrody którą głosująca/cy ma szansę otrzymać. http://www.travelery.national-geographic.pl/nagrody/ Moj głos macie. |
Mój też poszedł
Gratulacje |
Glosowalem i ja. I nie tylko dlatego, ze zostalem wymieniony dwukrotnie!!! w podziekowaniach :D
A zeby nie bylo zbyt cukierkowo: wyciagnijcie wnioski z tego, ze ksiazki maja czarne litery na bialym tle i worldonbikes bedzie miodzio. No i i uprosccie te nieszczesna nawigacje. |
Mój głos, jakżeby innaczej, też poszedł.
|
Bardzo dziękujemy za Wasze wszystkie miłe słowa i te mniej cukierkowe też, no i za poparcie :).
Mam nadzieję, że ktoś z Was wygra tę Maderę (całkiem tam fajnie) albo to co wybraliście. Przy całym szumie medialnym wokół Nataszy Caban pewnie i tak nasze szanse są mizerne, no ale przecież wygrana nie jest najważniejsza w tej zabawie (choć na pewno byśmy się z niej bardzo cieszyli). Dla nas ważny jest przede wszystkim fakt znalezienia się wśród nominowanych, bo jak napisał Podos nazwiska nominowanych są z pierwszej ligi. Pozdrawiam Ola PS. W stosunku do nawigacji na blogu już słyszeliśmy wiele słów krytyki. Szczerze mówiąc jest uciążliwa nie tylko dla Was (czytających), ale i dla nas (piszących), więc na ją pewno zmienimy jak tylko będzie trochę czasu... czyli nie wiadomo kiedy. Wnioski z tej części lekci wyciągnięte. |
Cytat:
|
oczywiście głos posłany:at::Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
tak odnośnie szumu medialnego wokół Nataszy Caban, to ja muszę użyć google bo ja nie wiem kto to ;)
głos posłany :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:06. |