Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Stany, stany... (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=3823)

podos 28.09.2010 13:25

kurde, ja sie męczę, piszę relacje dzien po dniu jak idiota jakiś, a ten se skończył zgrabnie całość dwoma akapitami. To niesprawiedliwe.

czosnek 28.09.2010 13:58

Cytat:

Napisał podos (Post 134835)
kurde, ja sie męczę, piszę relacje dzien po dniu jak idiota jakiś, a ten se skończył zgrabnie całość dwoma akapitami. To niesprawiedliwe.

Bez tanich scen Panie kolego, jak pragnę zdrowia. Proszę wrócić do relacji ku uciesze obecnych i potomnych ;)

Ps. A Sambor prędzej czy później zapragnie jeszcze trochę pogawędzić i skończy opowieść... oby ;)

Pastor 28.09.2010 14:25

Cytat:

Tak abstrachójonc od wszelkich implikacji i nikomu nie dosrywawszy, to sztywne trzymanie się układu dzień-po-dniu nie jest za szczęsliwe dla każdego poza piszącym. Sie to czasem czyta tak jak sie ogląda film z wesela Cioci Kazi...

Pisz Sambor. Przestałem jakis czas temu czytać cokolwiek z tej branży, ale na Twoje pisanie czekam niecierpliwie.

Zdrv.

podos 28.09.2010 15:06

Mam swiadomość że to niezjadliwe jest. Nie chcialem tak - ale znowu wyszło jak zwykle - widać inaczej nie umiem.

sambor1965 28.09.2010 16:11

Cytat:

Napisał podos (Post 134858)
Mam swiadomość że to niezjadliwe jest. Nie chcialem tak - ale znowu wyszło jak zwykle - widać inaczej nie umiem.

Pochwalcie Podoska, bo mi nie uwierzy, tylko w jego wątku ;)
Podosku, relacja marokańska jest cool. Serio, no ale Ty to chyba wiesz. Czasem day by day ma sens, a czasem nie. Sztuka polega na hm... wyczuciu czy to ma czy nie ma sensu.
Opis, że jadę do Hiszpanii i w pierwszym dniu zatankowaliśmy 3 razy i była ładna pogoda, w drugim wyprzedziły nas 3 GSy na holenderskich numerach, a w trzecim zaczęło padać więc ubraliśmy ciuchy przeciwdeszczowe jest oczywiście bez sensu.
Ale jak się coś dzieje i chronologia ma znaczenie to może być jak na filmie z wesela: po kolei. No ale to nie kącik redaktorski. Sio mi stąd!~

krystek 28.09.2010 16:38

Sambor spisałeś się :), ten tekst jest głęboki jak La Cueva de las Golondrinas :)
naprawdę łapie za serce, napisz książkę kolego.
Podos twoja relacja jest zajebista. Nie wiem jak to jest ale, przemyślenia nasuwają mi się na miejscu w podróży, później zanikają, a Sambor umie je odkopać.....
pozdro

jacoo 28.09.2010 19:18

Panowie, żadnych innych relacji nie czyta się tak jak Waszych.
podos ... czytając hiszpańską słowację mam wrazenie ze tam jestem/byłem-->rispekta
sambor.... kilka perfekcyjnie dobranych słów...ułożonych w zdania...tworzy historię....

..napisz książkę bo sie zeźlimy.

ENDRIUZET 28.09.2010 22:12

... dokładnie TAK. Napisz książkę !
... zaczynam zastanawiać się skąd wytrzasnąć kasę na AT RD 07 ... poje*** mnie ...

Pastor 29.09.2010 08:40

Cytat:

Napisał podos (Post 134858)

Podośnik, ja nie miałem na myśli Ciebie i Twojej realcji, tylko ogólnie o stylu dzieńpodniu.
Ale po za tym i tak masz w ryja :D

Zdróf
:hello:

jochen 29.09.2010 10:48

Cytat:

A kto powiedział, że życie jest sprawiedliwe? Jak to mówią, panie kierowniku, nie ma to tamto, to nie jest fabryka pinezek...:)

A na poważnie, to bardzo dobrze jest, jak jest - gdyby wszyscy pisali w ten sam deseń, byłoby nudno. Pisz, nie marudź, naród czeka:Thumbs_Up:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:34.