![]() |
Cytat:
A może by tak zrobić ankietę? Mamy "Średni wiek afrykanera w 2021", to może zróbmy (ja nie wiem jak) ankietę "średni wiek motocykla w 2021"? Myślę, że wszyscy chętnie zobaczymy, jakie będą wyniki. |
Dla pocieszenia AfroMan - przez całe lata miałem I MAM stare strupy pod swoim dachem i niestety przybytek siana zmienił głównie ich ilość.
A ostatni zakup Urala nawet mnie rozdupił na atomy. Nie pękaj nic. m |
Ludzie nie pojechali na wakacje z rodziną to mają kasę na takie małe crf :-)
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka |
Tak czytam i nie wierzę, że w Polsce jest takie ruchanie obywateli na kredytach 50/50 :dizzy:
W de kredyt 50/50 to: Hipotetyczna cena zakupu: 10.000€ Wpłacasz 5.000€, otrzymujesz pojazd i po dwóch latach (!) wpłacasz kolejne 5.000€ i pojazd jest twój. Nie inaczej. Chyba, że coś źle odczytuję |
Dzięki Matjas za pocieszenie, ale nie jestem smutny.
Lubię swojego "starego trupa". Zresztą chciałbym mieć znowu tyle lat, co ten trup ;) A tak w ogóle, to ten trup przegonił z mojego garażu dużo młodszą CRF250L więc tego ... |
Moje 3 trupy 18, 22 i 24 lata dają najwięcej frajdy. 👍
|
zaraz zaczniemy wątek NASZE STRUPY. będę grał Wam pierwsze skrzypce :D
ad rem: KIEDYŚ u nas w pomrocznej też 50/50 to było tak jak piszesz. byłem srodze zdziwiony, że to jest teraz taka chujoza ale... albo wykładasz na blat te 24patyki, albo godzisz się z tym, że przez rok będziesz puszczał luźniejsze bączki. ot. m |
Cytat:
Mój ma 35. A tak na poważnie, to fajnie że mamy wybór i każdy może sobie kupić i jeździć tym, co mu się podoba i na co go stać. Nigdy nie patrzyłem na motocykle przez pryzmat ich wieku. |
moje najbardziej zestrupiałe mają 42 i 34.
ostatnio zapałałem platynową miłością do motocykla w moim wieku. jezu jak on mi się podoba - po prostu wszystko. zupełnie inaczej niż ja sam :D m |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Mnie ostatnio taki wpadł w oko... :drif: Załącznik 105309 |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:43. |