![]() |
Nieładnie się bawicie chłopaki...:D
|
Bez alkoholu ----TYLKO ROZMOWA
---O WAS--O NAS--- Ponieważ Paweł pracował od mojej firmy 300m to SIĘ spotkaliśmy. a mam nadzieję że jeszcze z raz po pracy się spotkamy. Biały Brzeg 8, 9, 10 Września Niebawem Pan Sołtys zmontuje wątek. ciał dla wszystkich |
No! Bo ileż można stać!
:) |
Cytat:
|
Trwają rozmowy z kucharzem, z dj, ze stanicą, z grafikiem. Powoli wszystko dopinamy:osy:
Inflacja nam nie pomaga, ale z wirusem sobie poradziliśmy to i z tym damy radę :Thumbs_Up: Tak jak Stopa pisał 8-10 września Biały Brzeg :at::at::at: Dajcie mi jeszcze kilka dni i ruszamy. |
Cytat:
👍 👍 👍 |
Jak za drogo to DJke zrobimy sami. Bez jaj :) Podlasie sobie zawsze fantastycznie z tym radziło :)
Nie żebym się wpieprzal - oczywiscie. |
To ja se też stanę. Matjasowi będzie raźniej :D
|
Cytat:
Ja tam lubię brzuszkiem bobujać, muzyka mi nie przeszkadza..także wsio rawno!;) |
Jesli marynarze z Łodzi maja chęć na spotkanie to dajcie znać przyjadę do roboty swoją taczka to się gdzieś możemy spotkać tylko ze ja kończę tyre po 17 a waszego okrętu to nieznam wcale, może wracając do domu sprawdzę czy stanica stoji :)) pewnie piątek sobota to jak ktoś na mojej trasie ma kawę cukier i wrzątek to może się deklarować 😀
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:43. |