![]() |
Nie jakiś tylko ja zapraszam na nocowanie. Czym chata NRDowska bogata ...
Też pojadę za rok, golfem. Weź Teslę i przetestujemy w końcu który lepszy :D |
Fazik,
Teslom byłoby wygodniej. Kto wie, może i tak zrobię ;) Mógłbym Ci piwo z UK wziąć, bo na moto to niewiele wejdzie... Byłby dopiero zlocik fest :Thumbs_Up: Byś te kulki wreszcie pokazał. Ale nie bał byś się zaparkować koło mnie, no bo wiesz te elektryki to się palom często :p |
Nabru, Od roku składam wielkie ognisko na dlace nad rzeką. Tam przy nim możesz zaparkować. Jakby się zajarzylo to nie trzeba nic sprzątać, resztę wywiozę na złom :Do
Kulki pokaże, rurę z baku w busie trza zrzucić i wleźć pod auto. Można holować taka Teslę? Wezmę linkę do golfa w razie wu, bo agregatu nie mam jeszcze. Na tą okazję chyba kupię czysty olej rzepakowy do golfa :D |
Fazik,
Ognisko ogniskiem, ale tam u Was to Tesle na złość podpalają, co prawda to nie NRD-owska wieś była, ale jakiś Frankfurt-Fechenheim czy jakoś tak :dizzy: Muszę sprawę przemyśleć :D Sorki Panowie i Panie za off-topic :bow: |
Dziwne, foliarzy nie uważasz a motorem przyjechać chciałeś ,a tesla to motor nie jest. Zdecyduj się czym dasz raę 300km przyjechać na dobę.
|
Sorki Melon, coś lewą nogą wstałeś, że tak rządzisz i dzielisz kto może i jak ma przyjechać do BB? Jak kojarzę Consi czymś elektrycznym przyjechał i nikt go za bramę nie wypraszał, więc teges.
Być może jak przyjadę, to zobaczysz, że nie gryzę ;) P.S. Nigdy nikogo foliarzem nie nazwałem, bo szanuję czyjeś (często odmienne) przekonania czy opinie... |
Nabru wpadaj, ja nie gospodarz ale zapewniam że jesteś mile widziany. A jak postanowisz odwiedzić poźniej Podlasie to Cię przeciongniem po akalicach :) a i spanie się znajdzie... i księżycówka :)
A tesle w oszął naładujemy |
Cytat:
|
Cytat:
Dzięki stopa-uć za przekazanie skarbów i ogarnięcie koszulki, którą dostarczył Wojtek. Dzięki raz jeszcze i trzymajcie się do następnego spotkania:Thumbs_Up: |
Ten zlot to nie jest zlot... to stan umysłu :haha2:
Zupełnie nie ma znaczenia kto czym przyjedzie. Ważne żeby być, za rok świętujemy 20 lat Forum:at: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:51. |