![]() |
|
Wyszedłem bez szwanku, %%%% zmiękczają kości ;)
|
QrczaQ ja mam tak jak Ty - schodzę z mocą i wagą od kilku lat - w zimie nastawiam się na jakiegoś kata 525 -530 - kilka lat temu jak wsiadłem na GS-a to nie wydawał mi się aż tak ciężki - wtedy zacząłem przygodę z szutrami, po sezonie stwierdziłem, że to mastodont, kupiłem Trampka, który wydawał mi się piórkiem a teraz to znowu kloc. Kiedyś moc była dla mnie najważniejsza, super prędkości na asfalcie i zakręty na uślizgu - dzisiaj wystarcza mi 50 KM i pełny gaz na szutrze czy w lesie - chyba się starzeję - niektórzy mówią, że to prawidłowy kierunek ewolucji motocyklowej
|
"No no Bicio...jeszcze nie widziałem naszego czarnucha na kole Afri.
Kto jeszcze jeździ tak na Afryce?" - Puszek...regularnie na zawołanie na koło Afrę stawia Kacyk z Przeworska...a i niejaki łódzki Blaza też.... pzdr |
Kacyk... kiedyś zaczeliśmy pić na zlocie w Radawie... nie mogliśmy skończyć... wspaniały człowiek:D
|
Cytat:
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
55kkm (+5kkm pewnie zrobie w tym sezonie) 2010 Rejestracja CH Uzytkowany tylko poza miastem na dlugich trasach Kupiony i serwisowany w tym samym salonie Ja jestem 2gim wlascicielem Dodatkowe obciazenie: + gmole TT + stelaz quick lock SW + Alu kufry HB + Sladane lusterka $$$ do ustalenia Do sprzedania pewnie po sezonie |
1 Załącznik(ów)
Cytat:
|
Cytat:
Bicio,jeszcze Napisz jaka opona na przedzie idzie po piochach jak dzik za żołędziem :D |
cena cena ..?
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:38. |
|