![]() |
Proszę o wpisanie na listę oczekujących
|
A mnie proszę wypisać z listy oczekujących-chyba prędzej zmienię moto.
Pozdro. |
Swego czasu Zetjohny zrobił dla mnie dwie kanapy, mam jedną podwyższoną na zbyciu - ani razu nie siedziana bo mam drugą, jeśli jest ktoś zainteresowany to proszę na priv
|
Proszę o dopisanie do listy. Dziękuję. Zdrowia w Nowym Roku!
|
LISTA
@Piter na razie nie kasuję Cię bo chyba to taka zaczepka była żebym się wziął ostro do roboty. Jak przyjdzie czas na Ciebie to zdecydujesz czy rezygnujesz. @baggins jesteś na liście. |
Witam !
Planuje wyjazd do Gruzji w tym roku, więc jeśli da rade przerobic kanape do mojej rd04 tak przed majem 2014 to tez zajmuje miejsce na liście! |
Cytat:
Myślałem że z nową kanapą pojadę na MAroco a tu lipa, a jak przyjadę to zobaczymy czy zostaję przy AT czy też inną "zabawkę" sobie sprawię. Pozdro Piter |
Poproszę o wypisanie z listy - kanapę Mistrza Z już mam :)
|
Proszę o wpisanie na listę. RD04.
|
Prośba
Miłe koleżanki i mili koledzy!
:) Jestem na etapie tworzenia strony internetowej związanej z moją działalnością i mam ogromną prośbę do Was którym już zrobiłem siedzonka. Wiadomo że kanapa najlepiej wygląda jak tworzy piękną całość razem z motocyklem. A jak jeszcze wchodzi do tego świetny krajobraz to już pełnia szczęścia. Moja prośba dotyczy udostępnienia zdjęć Waszych motocykli z kanapami które modyfikowałem. najlepiej gdyby kanapa była widoczna w jak najlepszym widoku. Oczywiście chciałbym żeby każde zdjęcie było opisane w jednym rogu Waszym nickiem z forum lub co kto woli. Co Wy na to? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:05. |