![]() |
Dzięki za fajną imprezę. Fajnie, że byliście. Ikarus opróżnił się około 2.30 i nocnym kursem na zajezdnię nas zawiózł. Enduro nie pęka i nawet bez moto można pojawić się w Twierdzy.
Dzięki za organizację i nocne zwiedzanie kazamat i winiarni. |
Dziękuję wam wszystkich za super towarzystwo jak zawsze z wami czuje się najlepiej :bow::D filmiki się ładują a na razie przystawiam wam kolekcje wiosenną na ten rok niech każde wybiera swoją :D:D:D
https://picasaweb.google.com/1052054...CMbo8ZGO4KCeFQ |
Ja też składam wielkie podziękowania dla organizatora(ów), fabrizio że mnie przygarnął na trasie, całej grupie Lubuskiej. Wielkie dzięki lokalnemu przywódcy za świetnego offa i za wszystko, imprezka fajna, mnie troche kości łamią ale czarnuchy nie pękają. Mimo kilku gleb afryka nie ma nawet ryski na sobie:D. pozdro dla wszystkich i czekam na jakiś filmik, chłopaki z KTMów zróbcie użytek ze swoich kamer i podzielcie się materiałem na forum;).
|
|
|
Cytat:
|
Jakiś czas naczelny leciałem za tobą przekroczyłes 100,
Pies jak cie zobaczył to zaczął szczekac i podwarkiwać chyba cię rozpoznał :) |
Dotarłem i ja. Dziękuję za klimat, którego nie da się opisać, trzeba to przeżyć!!! Jest niepowtarzalny!!! Dziękuję za quada, który był głębokościomierzem :-) i za niezły ,,wpierdol''w off'ie.
|
Cytat:
jak oczy ? puściły trochę ? czy na zwolnienie idziesz? :at: |
Grazie a tutti per la solita calorosa accoglienza, saluto tutti qui sul forum avendo abbandonato la compagnia sabato pomeriggio dopo le escursioni con Fabrizio13 ma la dura notte sulla paglia mi ha distrutto, sono troppo vecchio per queste nottate e la vodka non la so trattare bene e mi fà cattivi scherzi ......... alla prossima ciao ciao
Dzięki wszystkim za zwykle ciepłe powitanie, powitanie wszyscy tu na forum, które opuścił firmę w sobotnie popołudnie po wędrówek Fabrizio13 ale w ostatnim słomy w nocy byłem oszołomiony, jestem za stary na tych późnych nocy i wódki nie wiem proces dobrze i sprawia mi kiepskie żarty :bow::dizzy::vis:.........następny Hello Hello |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |