![]() |
Co zrobiłem dla swojej królowej
I od razu się milej zrobiło :)
Wracając do tematu wątku - zakupiłem Leosia i w niedługim czasie nastąpi jego adaptacja do "siódemki" - dolot trzeba poprawić Edit http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...99d09b00d1.jpg |
Szymon , ja tu widzę białe gmole.
Wpadaj do mnie to pomacasz wyrób Henrego. |
Wrób Henrego jest mega. Juz mi plastiki obronil 2 razy. Było by klejenie/malowanie a tak to nawet lakier z gmola nie zejszedł.:Thumbs_Up:
|
Nie bardzo mam kiedy Luke. Czekam z niecierpliwością na gmole od Henrego.
|
Zaawansowany, samowystarczalny, pasywny system docieplający silnik - karton na chłodnice oleju na trytytce - co ciekawa naprawde sporo pomaga.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
5 Załącznik(ów)
Odgrzewam kotleta, ale akuratnie w temacie. Oto zmiany jakie wyrzeźbiłem troche ręcami kumpla troche swoimi:
1.Kokpit zawierający gniazdko 2x USB szybkie i wolne ładowanie. 2.Gniazdko samochodowe tradycyjne 3.Voltomierz 4.I przełacznik do tego ładnego ledowego uśmieszku pod czachą. 5. na srodku miejsce na jakies uchwyt na nawi/telefon ale jeszcze sie zastanawiam co i jak. 6.Kuferek od forumowego kolegi. 7.Wielka stopa obuta w gumową nakładke pedału sprzęgła od jakiegoś busa. 8.Nowy aku Yuasa. Rzeźbiony kokpit jest zamocowany w orginalnych uchwytach tripmastera ktorego zdecydowałem sie narazie nie używać. Wszystkie modyfikacje mają opcje powrotu do orginału. Cała nowa instalacja jest na przekaźnikach i dodatkowo ma bezpieczniki na wszelki wypadek. |
No własnie, tak się zastanawiałem skąd Ty tyle miejsca wytrzasnąłeś, i że ja na to nie wpadłem. A tam przecież jest tripmaster, którego nie ma ;)
|
Tak jest. Tego miejsca nie ma aż tak strasznie ale pod lekkim kątem z wykorzystaniem mocowań tripa plus rzeźbienie przez pól dnia i udało sie cłkiem obszerny kokpit uzyskać.
:D |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:48. |