![]() |
:D:Thumbs_Up:.miód jak będzie sucho, miód z błotem jak będzie padać.
Wielki szacun , że Wam się chciało przejechać trasę sutrową (tą lżejszą na 1 dzień) . Już się cieszę D 952 już zamawiam:D |
Cytat:
|
powiem tak:
będzie śmiesznie! :D |
5 Załącznik(ów)
W miejscu "Koliba- knajpa pod psem"(bardzo dobre pierogi) trasa szutrowa wjezdza na droge "trase", czyli glowna droge idaca na zakarpacie.
Jest tam duzy ruch samochodow, ciezarowej, jezdzi takze policja. Ta droga mamy przejechac okolo 6 km, po czym wjechac w droge lesna(ta przy szlabanie) Te 6 km to potencjalne miejsce gdzie jest najwieksza szansa, ze bedziemy mieli kontakt z MILICJA. Prosze wiec o rozsadek i wyobraznie. Na Ukrianie jest 0.00 zawartosc alkoholu dla kierowcow. Lampy, swiatla i tablice w motocyklach powinny byc czyste. |
3 Załącznik(ów)
Co do spania to Ci co juz wpłacili raczej wszyscy maja miejsca w pokojach.
Jest mozliwość spania na werandzie restauracji pod zadaszeniem a kilka osób znajdzie sobie niewygodne miejsce na korytarzu. Jest też możliwość dokoptowania się do kolegów w pokojach. Właściciel po uiszczeniu opłaty namiotowej raczej nie będzie z tego powodu robił problemów. Nie mamy zgody na razie na wykorzystanie salki prelekcyjnej na ew spanie ale to by nam rozwiazało wszystkie problemy .Byc może się to zmieni :-)) Na ośrodku jest sauna do wykorzystania.Koszt to 300 hrywien za 3 godziny a potem 10o hrywien za nastepna godzine...Dla zmarznietych może byc to fajna atrakcja. Ale jak to z sauna(pierwsze zdjecie) trzeba by wiedzieć troszke wczesniej o chetnych. |
Puszku, jeszcze nic nie płaciłam. Wybrałam opcję hotel ale nie zależy mi na wygodnym łóżku, podłoga pod dachem wystarczy. Mogę zapłacić i ile(za jaką opcję)?
Wyklikano z Tapatalk |
Płac już za wersje namiot. A gdzie legniesz to juz sama wybierzesz. W pokoju na trzecia, korytarz czy weranda.
Na hotel prosimy już nie płacić. |
Becalen.
Zapłaciłem 83zł za namiot i mapę - jeśli się uda. Jeśli już za późno (nie zgłaszałem wcześniej chęci zakupu mapy) to lajt, to 13zł na piwko ;-) |
a mnie proszę na zielono, bom przelewy dwa zrobił :)
75. Sławekk - afryka - hard - HOTEL[/COLOR] |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |