![]() |
Przepraszam ze nie do konca w temacie,ale...Czy na odlewane aluminiowe felgi z wentylem w nich,moge zalozyc kostki jak E07,TKC czy czy inne tego typu opony?
|
Nie ma to zadnego znaczenia czy felga jest odlewana czy skrecana. Najwyżej wytniesz wętyl i wsadzisz dętkę :)
Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka |
Dzieki,nie bylem pewny.
|
Nic nie trzeba wycinac. Wszystkie te opony występują w wersji TL.
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka |
A ja dzisiaj byem u mojego lokalnego dealera Hondy i nowy model NAT (2018 nie ATAS) nie ma już Dunlopów tylko Bridgestone Battlax Adventure A41. A ATAS DCT, który był do testów miał z kolei dotychczasowe Dunlopy D610
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...be83aa38bf.jpg |
Swietne opony.bylem pod wrazeniem co potrafia na asfalcie zarowno suchym jak i mokrym. W terenie tez spokojnie dawały sibie rade
|
Cytat:
|
W zeszlym tygodniu wrocilismy z Portugalii w ktorej wypozyczylismy NAT.Jedna byla z 2018 wlasnie z tymi oponami.Zrobilismy 2300km,po suchym,5 dni w deszczu,blocie i gorskich kamolach.Wszedzie ta opona zachowywala sie wiecej niz dobrze.Ja mialem (nie)przyjemnosc zrobic ta trase jeszcze na D610...tragedia na czarnym.Brigestone polecam z czystym sumieniem.Oczywiscie nie w piach :lol8:
|
Jakie polecicie opony raczej wyłącznie na asfalt?
Liczy się dla mnie dlugi przebieg, nie będę schodzil na kolano. Byloby fajnie, żeby ta opona dala rade przejechać ponad 15k km. |
Ja kierujac sie wlasnie takimi zalozeniami wybralem Metzelery Tourance Next.Dzisiaj....chyba wolalbym mniejszyprzebieg a najlepsza trakcje na mokrym.Wzialbym Pirelli Scorpion Trial 2.Nie zeby Nexty byly zle ale ..
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |