![]() |
Masz jakiś niewydarzony egzemplarz.
|
Te hałasy to normalka, jak nie sluchał nigdy to może zdziwiony dźwiękiem
|
Jaki hałasy są normalne? Kosz ciut słychać ale
Cytat:
|
Absolutnie to nie jest normalny hałas, poza tym pojawia się i znika. Nasila się na ciepłym silniku i zejście z 1 biegu na luz. Jetem umówiony na następną sobotę z serwisem. Będę walczył o wszystko włącznie z wymianą kół, że względu na korygujące szprychy, zglosze tez rdzę na ramię i kuwa wszystko co tylko wynajdę. Jestem zniesmaczony tym moto, pierwszy raz w życiu przestaję lubić swój motor.
Ps serwis w Niemczech jest dziwny jeśli chodzi o gwarancję. Zawsze próba odbicia klienta. Wiem z doświadczenia, pracuje w serwisie |
Strasznie zepsuci Ci klienci w Niemczech, same problemy slysza i widzą, ja to chyba zgłoszę, że bardzo mnie wkurza opróżnianie tej durnej rurki odmy
|
Zepsuci nie zepsuci ja tam wiem ze moje moto jest zepsute. I może faktycznie mam jakąś felerną sztukę.
Ale ja powoli mam dość tej królewny. |
no cóż.. kupujecie nowe motocykle to macie co macie, musicie użerać się z serwisem, który tylko kombinuje jak zbyć klienta albo go zaprogramować na nowo wada=zaleta a jak i to się nie uda wtedy wina jest klienta lub normalne zużycie eksploatacyjne.... ja biorę używkę najlepiej z przebiegiem w granicach 80.000km bo co miało się spi..ć już się zepsuło i pozostaje tylko radość z jazdy ;):D:D
nie ma się co spinać, może silnik dostaniesz nowy i zabawa zacznie sie "od nowa" :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |