![]() |
250 za kompletny kolektor czy tylko za ten od przedniego cylindra?
|
Cytat:
|
Cytat:
Przedniego? U mnie to jest tylny |
2 Załącznik(ów)
Dzis zamontowalem regulowany amor skretu
Załącznik 101687 Załącznik 101688 i pozagladalem tu i tam, znalazlem pocacy sie wysprzeglik i zastanawiam sie czy wymieniac oring (zna ktos rozmiar?) czy nie pieprzyc sie i zapodac Oberona (gdzie najlepiej kupic??) Mysle tez nad zmiana przelozenia by podniesc predkosc obrotowa silnika na ostatnim biegu, zastanawiam sie miedzy 16-42 co daje -5,9% a 17-44 co daje -4.5% Testowal ktos takie przelozenia ? |
Z tego co tu piszą zmian większych nie ma w Oberonie. Jedynie lepsza jakość wykonania. Jeśli masz $ to kupuj.
BTW. kiedyś w Ducati wymieniłem na Oberona i klamka chodziła lżej jakieś 30%. http://www.oberon-performance.co.uk/...ders_KCSC.html |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Załącznik 101691 |
No ładny.
U mnie bije koło (góra-dół) z przodu przy prędkości 60-90, czasami przy większych da się odczuć. Byłem już wyważać i dalej to samo. Chyba muszę zmienić oponę, bo na oryginalnej było ok. Obecnie siedzą mitasy E07. |
Tez miałem bicie lewo-prawo, przy ustawieni dampera +9 na 24 kliki , nie mam bicia
|
Cytat:
Amorek nalezy troche przerobic , ucinajac orginalne mocowanie dorobic gwint z drugiej strony i lezy jak nalezy. Jest pare cm dluzszy ale po odpowiednim ustawienu uchwytu na ladze i zacisku na amortyzatorze wszystko pieknie smiga . Ma 27 klikow |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 07:33. |