![]() |
Znaczy co, po kazdym uzyciu ma leciec po calym moto olejem czy jak ? Zabezpieczenia antykorozyjne to jakas opcja platna ekstra u yamahy ? Jesli ruda bierze roczne moto to dali d..y, tak jak honda dala d..y przy zbiornikach paliwa w moim modelu. I albo sie bierze to na klate, albo gada z dealerem, czy przedstawicielem na PL. Gadanie ze problemu nie ma niczego w wypadku kolegow u ktorych problem jest nie zmieni.
|
Jarek - ponawiam pytanie :D
jak chcesz unieruchomić to łożysko w kiwaczce? do tego - nie pisałem o instalowaniu czegokolwiek na tulei. przeczytaj - pierścień osadczy w kiwaczce. tak jak jest to z reguły robione. to nie jest prosty problem - nie możesz się oprzeć o łożysko bo pominiesz uszczelnienie. tak czy owak - być może to jednostkowy przypadek i naprawdę nie ma się czym przejmować. m |
matjas
Nie bardzo jest co z tym zrobić. Zapomniałem że tam są łożyska igiełkowe, więc nie da się. |
Cytat:
|
ale nie może być tak, że robi się coś na odpierdziel, bo na fali popularności i tak ludzie kupią.
O słodka naiwności :) |
Cytat:
Swoją drogą zastanawiam się, czy nie było by jakimś sposobem założenie po bokach małych oringów... Tak sobie luźno myślę... |
Oringi mogłyby rozszczelnić zimeringi lub pchać tam piach, ale mogę się mylic
|
Cytat:
|
Jakby ktoś szukał osłony kiwaka:
http://www.zeta-racing.com/body_guard/link/index.html Jest na allegro dostępna za 159 złociszy |
Planuje zakup Tenere 700.
Macie może jakieś zniżki w Yamaha i co najlepiej od razu zamontować w salonie? Wysłane z mojego POCO F2 Pro przy użyciu Tapatalka |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:52. |