![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zakupiłem to dodatkowe ubezpieczenie w momencie zakupu motocykla. 1700pl przy 80k wydanych na moto to już drobne. I dzisiaj już cieszę się że je mam. Czas szybko leci , moje moto ma już ponad rok, pojawiają się problemy , usterki ( jak ta u mnie z ekranem) więc głupio by było żeby wydając tyle kasy po dwóch latach eksploatowania motocykla drżeć o grubsze problemy. Ja bardziej bałem się problemów z ES a tu pierwszy problem to ekran. Warto dokupić i mieć spokojną głowę na 5 lat.
|
Ja się zastanawiałem przy kupnie. Jeśli mnie pamięć nie myli to czytałem szczegóły tego ubezpieczenia a także wyłączenia itp. Niezbyt mnie to przekonało. Ale mam jeszcze prawie rok aby się zdecydować.
|
Dobrze, że mam litra...mam nadzieję, że dodatkowe ubezpieczenie się nie przyda...
Nie wykupiłem, a w sierpniu minie trzy lata :) Wysłane z mojego SM-G986B przy użyciu Tapatalka |
Cytat:
|
Cytat:
|
Od dwóch dni Czarna stoi w Dos Toros Tychy, ruszyła machina pod tytułem "Panie Hąda co mamy z tym zrobić" bo ponoć to pierwszy przypadek takiej awarii. Był ponoć koleś któremu ekran przestał reagować na dotyk ale żeby padło jak u mnie to jeszcze nie. Czekam, a przy okazji robią te wszystkie recalle. Pen drive uruchamiał się automatycznie po wpięciu w usb i przekręceniu klucza. Mam taki z podświetleniem więc łatwo było poznać kiedy maszyna go zaczynała czytać.
|
I jak tam Ocet, wiadomo coś? Oni wogóle sprawdzą co się tam właściwie stało z tym wyświetlaczem czy tylko wymiana i koniec wieści?
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |