![]() |
Czołgiem!!!! Kaska przelana. Dopłata do domku Gizia i Sławka. :)
|
Gawron, namiot harcerski. Kasa poszla.
Jak mnie ktos przygarnie na dostawke to obiecuje nie chrapac!:spac: |
Wójcik, 1 osoba, namiot własny, 150zl,
pienieazki poszly mam nadzieje ze dojda. ;-) |
Gowacki; W ostatniej chwili
Przelew poszedł Namiot harcerski - 2 osoby |
Spoko, panowie, jutro zaktualizuję listę wpłat jak wszystkie przelewy dojdą. Oj, czuję, że się będzie działo.....:zdrufko:
|
I ja też. Zdążyłem przed północą. Namiot własny, dwie osoby. Przelew idzie.
|
ostatni! :)
namiot harcerski, 1 osoba opłata parkingowa, 1 motocykl :Thumbs_Up: |
Wygląda na to, że zwolni się jedno z 2 zarezerwowanych przeze mnie miejsc w ośrodku - motocykl kolegi prawdopodobnie nie zostanie zreanimowany na czas. Jeśli ktoś szuka 1 miejca w ośrodku - proszę o info na priv. Z tego co wiem, pokoje są czterosobowe.
|
to ja poproszę to miejsce w ośrodku jeśli można zamienić. Organizatorzy, można? :)
|
Witam.....
Mam z żoną i dzieciakami q.a problem z wyjazdem , który pojawił się po południu i nie idzie go przejść.Sprawa przyjazdu solo i zostawienia żony z dzieciakami na 3 dni też odpada . I nie chce mi się już q. nic pisać dalej Muszę sprzedać dwa miejsca w domku ,,rodzinnym" dla spokojnych Bambusów ............... Jak ktoś chce odkupić miejsca po cenie , obiecując spokój w domku Wasila ( będzie z dzieckiem i żoną w ciąży) będę wdzięczny .. a jak nie to trudno .... przepraszam Organizatorów za zamieszanie , ale do dzisiaj jeszcze byłem już myślami na zlocie....... na dobrej zabawie i miłym jak zawsze spotkaniu. Trudno ,,,,,,,życzymy dobrej zabawy ..... p.s. Jak coś too gg 2834613 lub fon na priva |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:35. |