Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   ZAMKNIĘCIE SEZONU AT - Biała 2010 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7167)

jorge 24.09.2010 17:11

Cytat:

Napisał felkowski (Post 134213)
Spotkanie w Białej albo zdrowie wybór należy do Ciebie....

A tak na marginesie może by tak Wasyla normalnie w jasyr uwieść albo choć uprowadzić???

To może jako catering przyjedzie - w końcu ktoś smalczyk i ogórki musi dostarczyć :D

Rodezjan 24.09.2010 17:39

Cytat:

Napisał felkowski (Post 134213)
Spotkanie w Białej albo zdrowie wybór należy do Ciebie....

A tak na marginesie może by tak Wasyla normalnie w jasyr uwieść albo choć uprowadzić???

Zgłaszam się jako chętny do porwania poniekąd mam odpowiednie kwalifikacje:haha2:

paku 24.09.2010 17:53

Cytat:

Napisał Adagiio (Post 134207)
Jestem świadom że nie jeździ się na bani w związku z tym nie zamierzam dotykać motura od piątkowego wieczora do godz. 11.00 w niedzielę :).

Jestem świadom że nie jeździ się na bani w związku z tym nie zamierzam dotykać wódy od czwartkowego wieczora do godz. 08.00 w poniedziałek.

Feel 24.09.2010 19:36

W razie zdarzeń losowych i braku możliwości czyjegoś uczestnictwa proszę o kontakt w sprawie zapisu na jego miejsce - jakikolwiek wariant t.603096950 Feel

Dona 24.09.2010 20:16

Cytat:

Napisał paku (Post 134232)
Jestem świadom że nie jeździ się na bani w związku z tym nie zamierzam dotykać wódy od czwartkowego wieczora do godz. 08.00 w poniedziałek.

:) to co tequile czy whisky pijemy :) :zdrufko: bez procentów się nie obędzie ...integracja rzecz święta !!!
:kumbaya:
Chyba że zgłaszasz się na ochotnika na zaopatrzeniowca :) ...jeśli tak to pamiętaj by kufry zabrać hihi

paku 24.09.2010 20:26

Cytat:

Napisał Dona (Post 134255)
:) to co tequile czy whisky pijemy :) :zdrufko: bez procentów się nie obędzie ...integracja rzecz święta !!!
:kumbaya:
Chyba że zgłaszasz się na ochotnika na zaopatrzeniowca :) ...jeśli tak to pamiętaj by kufry zabrać hihi

No chyba że w takim towarzystwie to może jakiś kielonek się obali :)

Nie no - miało być bez picia ... wielkiego picia .... zresztą ja to z tych niepijących jestem zresztą .... ale tak dla zdrowotności .... no może troszeczkę ....

mirek 26.09.2010 23:53

Cytat:

Napisał Penejos (Post 134202)
Sluchajcie, od lat marzę o motorze, a od roku mniej wiecej o AT. Realizacja projektu pod nazwą BIKE przewidziana na wiosne przyszlego roku. Czy istnieje mozliwosc dolaczenia na pare godzin do tej imprezy, zeby pogadac o AT?

Przykro nam ale mamy z właścicielem ośrodka jasno określone zasady, nie chcemy żadnych przepychanek z ochroną.

Informacja z pierwszego posta:
Wiadomość 17.08.2010
Odpowiadam na pytania:
- nie ma innych wariantów oprócz wymienionych
- nie ma opcji bez wyżywienia
- nie ma opcji skróconej
- nie ma opcji "na waleta"

... więc nie pytajcie nas o to, czy można przyjechać i tego samego dnia odjechać, lub czy można kimnąć na karimacie bez wyżywienia i płacenia - nie można.
Ustaliliśmy z właścicielem, że każdy uprawniony do pobytu na terenie ośrodka będzie posiadał identyfikator.

OCHRONA OŚRODKA BĘDZIE WYPRASZAŁA OSOBY BEZ IDENTYFIKATORA

A.Twin 27.09.2010 00:01

Brawo dla organizatorów

Bo porządek k...wa musi być.
Hough !
:Thumbs_Up:

matjas 27.09.2010 09:19

przy takiej ilości ludzi i przy ponoszeniu odpowiedzialności za to co się tam będzie działo WCALE nie dziwi mnie takie a nie inne - konkretne - podejście do rzeczy organizatorów.
mimo tego, że macie tyle na łbie Panowie mam nadzieję, że znajdziecie czas i sposobność na to, żeby się wyluzować i spokojnie bawić.

matjas

sambor1965 27.09.2010 09:48

Cytat:

Napisał matjas (Post 134558)
mimo tego, że macie tyle na łbie Panowie mam nadzieję, że znajdziecie czas i sposobność na to, żeby się wyluzować i spokojnie bawić.

Gaśnica dla każdego!

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13.