![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W razie zdarzeń losowych i braku możliwości czyjegoś uczestnictwa proszę o kontakt w sprawie zapisu na jego miejsce - jakikolwiek wariant t.603096950 Feel
|
Cytat:
:) to co tequile czy whisky pijemy :) :zdrufko: bez procentów się nie obędzie ...integracja rzecz święta !!! :kumbaya: Chyba że zgłaszasz się na ochotnika na zaopatrzeniowca :) ...jeśli tak to pamiętaj by kufry zabrać hihi |
Cytat:
Nie no - miało być bez picia ... wielkiego picia .... zresztą ja to z tych niepijących jestem zresztą .... ale tak dla zdrowotności .... no może troszeczkę .... |
Cytat:
Przykro nam ale mamy z właścicielem ośrodka jasno określone zasady, nie chcemy żadnych przepychanek z ochroną. Informacja z pierwszego posta: Wiadomość 17.08.2010 Odpowiadam na pytania: - nie ma innych wariantów oprócz wymienionych - nie ma opcji bez wyżywienia - nie ma opcji skróconej - nie ma opcji "na waleta" ... więc nie pytajcie nas o to, czy można przyjechać i tego samego dnia odjechać, lub czy można kimnąć na karimacie bez wyżywienia i płacenia - nie można. Ustaliliśmy z właścicielem, że każdy uprawniony do pobytu na terenie ośrodka będzie posiadał identyfikator. OCHRONA OŚRODKA BĘDZIE WYPRASZAŁA OSOBY BEZ IDENTYFIKATORA |
Brawo dla organizatorów
Bo porządek k...wa musi być.
Hough ! :Thumbs_Up: |
przy takiej ilości ludzi i przy ponoszeniu odpowiedzialności za to co się tam będzie działo WCALE nie dziwi mnie takie a nie inne - konkretne - podejście do rzeczy organizatorów.
mimo tego, że macie tyle na łbie Panowie mam nadzieję, że znajdziecie czas i sposobność na to, żeby się wyluzować i spokojnie bawić. matjas |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:13. |