![]() |
Podziękowań tyle, że nic więcej nie wymyślę, a i wymyślać nie trza, bo wszystko prawda jest co napisano.Pozdrawawiam wszystkich i każdego z osobna, kogo poznałem.
Ps. Pozazdrościć tylko tym co suchym laczkiem dojechali, ja traskę Grodziec-Uć caluchną w deszczu na śliskich mitaskach z otwartą szybką co parowała.... |
1 Załącznik(ów)
Z trasy ;)
|
Dzięki wszystkim :Thumbs_Up:
:) |
powroty są do dupy - szczególnie ostatnie 250km w deszczu:(, ale impreza super!- no i cel szczytny:)- podobało się:)- dzięki wszystkim, pozdrawiam:)
|
Dzięki za imprezę, piękna miejscówka, klimat wypas :) no i ten szczytny cel :)
Wróciliśmy na sucho :) |
Dzięki wszystkim za obecność - byliście super, kasztelan pieje z zachwytu nad poziomem uczestników (zero zniszczeń, wandalizmu i dziadostwa), mamy zielone światło na organizację kolejnych imprez na zamku.
Sorry za wszelkie niedociągnięcia z naszej strony - wyciągniemy wnioski i zrobimy wszystko, żeby było lepiej w przyszłości. Mam tylko nadzieję, że wszyscy wróciliście do domów cało i bez żadnych problemów i że szybko się odnajdziecie w szarej rzeczywistości dnia powszedniego (mnie łatwo nie jest, oj nie jest...). |
1 Załącznik(ów)
I ja dziękuję w imieniu Anji i swoim za wybór miejsca, za spotkania, rozmowy. :bow:
Wróciliśmy wczoraj całą trasę w deszczu z wiatrem :D. Warto było zmoknąć w obie strony. :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: Załączam jedno zdjęcie, jako komentarz na szybko. Inne po przygotowaniu w galeryjce wkrótce. |
1 Załącznik(ów)
Dziękuję wszystkim uczestnikom trasy krajobrazowej. :bow: A w szczególności Kubie i Rychowi72 za pomoc.
I dziękuję za podziękowania ;) Domyślam się, że nie było łatwo słuchać się baby na bi-em-dablju :D ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. A dzięki pomyłce i wlocie do Jeleniej Góry mogliśmy zobaczyć śnieg na Śnieżnych Kotłach (przynajmniej niektórzy). Do zobaczenia za rok! |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:29. |