![]() |
Przyjechałem prawje ostatni,wyjechałem rano chyba pierwszy,dotarłem cały.
Impreza mocno ,,zakrapjana,, Pozdrowienia dla Lubelszczaków i reszty trzody. Trzymam kciuki za stopę Parysa. Kurs parkowania w namiocie -chm pomyślę (czyj bęzie namiot?) -generalnie klawo jak cholera - do zobaczenia |
My też dobrze się bawili i chcieli serdecznie podziekowac organizatorom i wszystkich trzodownikom.
Kilka fotek z rajdu: https://picasaweb.google.com/rafal.f...PumkbjmrbnPEg# |
Ja też dotarłem do domku bez problemów :) Dzięki Wszystkim za wspólną zabawę. Rajdzik bardzo fajny :) Pozdrowionka i do następnego rajdu :)
|
Podlasiaki pokazali jak się bawić i sie nie pozabijać. Fajnie że Wam się jeszcze chce bez zbednej komercji:) Zdrówka dla wszystkich:) Bartek dzieki ze wstrzymywałeś gazy przez całą noc..oby cię brzuszek dzis nie bolał:) Co z Parysem?? Stolyca odzywać się co z koleg ą!!!
|
Parys odwiedzony w drodze powrotnej, ma już buta enduro. Około środy będzie wracał do Warszawy. Trzyma się chłop, poinformowałem go oficjalnie, że nikt go żadnym wyczynem nie przebił :D.
Popierdolona ekipa spod znaku jazdy na azymut dojechała do Babilonu po 10h jazdy, Rajd Podlaski zakończyła lansem pod kolumną Zygmunta. Jesteście wszyscy nieprzeciętni :). Dzięki! |
Impreza w pytę, dzięki wielkie onanizatorom i wszystkim za wspólną zabawę. Jeszcze dochodzę do siebie.
aha, rajd też był zajebisty do następnego pozdro |
3 Załącznik(ów)
Chwilę wcześniej przed lansem pod kolumną odbył się pokaz gołej dupy w McDonaldzie na Świętokrzyskiej, kto był ten widział i zapamiętał!
Powrót był przecudowny, podziękowania dla ekstra ekipy! Wideło postaram się udostępnić "wkrótce" ... Pozdro, Złom |
Powrót z Wami NIE BYŁ do dupy :).
|
z drogi powrotnej do stolicy:
'i kolejna godzina, bloto, gnoj, bloto, szczyny, bloto, gola dupa, bloto, czisburger, bloto. powoli przekonuje sie do blota.' :at: |
Od 10min jestem w domciu........ Dzięki za zaje....... impreze.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:27. |