![]() |
|
Cytat:
|
właśnie przed chwilą sprawdziłem mojego kaciora- prócz delikatnego luzu po-osiowego nic nie stwierdzam, przebieg niecałe 17tkm...
-ale daje mi ten przypadek do myslenia... pzdr |
znam dużo kaciorów a takiego przypadku nie... coś dziwnego...
z założenia każdy wieloklin da się.załatwić |
Jeździłem EXC 525 na którym było nakręcone 780 godzin i miał wałek jak nowy , każdy kto choć raz przejechał się tym moto wie jak to zapierdala po krzaczoarch . Moim skromnym zdaniem przebieg 20 tys. km po wertepach to jak 200 tys. po asfalcie . Stosuję zasadę że łańcuch ma walić po wahaczu bo te moto mają ogromny skok zawiasu i jak go nie słychać to znaczy że jest za bardzo naciągnięty .
Otrzymałem informację z serwisu kata w Romie że takie przypadki były , ale nie działo się to nigdy w okresie gwarancyjny i nikt nie doktoryzował dokładnej przyczyny zjechania wałka . |
Ladny przebieg 780h - wiesz co było robione w tym czasie.
U mnie też w Kajtku łańcuch wisi jak szmata ( wprawdzie przebieg mam nie za duży) - ale wałek nówka |
poszło na FB łowców.. więc musi być też i tu.. ;)
wiele innych ujęć z osławionego poprzedniego filmu... widać dużo że jednak wiele przejazdów nie było takich prostych jak by się.mogło wcześniej wydawać :D opanowanie kloca cud miód... aż chce sie.kupić :D |
ten gosc to by podniósł sprzedaz drzwi od stodoły, gdyby ktoś nakręcił jak na nich jeździ... jest niezły szatan
|
Cytat:
|
No na afryce to by odleciał ;)
|
Chyba by zwiariował....
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:17. |
|