![]() |
|
Ja miałem identyczne odczucia jak Maniak. Jeździłem NC750X z DCT. Mi bardzo to rozwiazanie pasowało. Miałem wtedy problem z nadgarstkiem lewym i to mi ratowało sytuacje. Ostatecznie nie zaprzyjaźniłem sie z NC ale to ze wzgledu na zawias.....
|
Gdybym szukal moto na miasto to bym sobie taka NC sprawil. Poki co starcza SH.
|
Nie bądźcie złośliwi ja cierpliwie czekam i nie marudzę, poodtykam se w Milano . W 84 stałem cztery dni i cztery noce w kolejce pod polmozbytem po simsonka a radość z jego posiadania pamiętam do dziś .
|
Nooo, -mi w '83r towarzyszyły podobne emocje i satysfakcja, gdy jako małolat z jeszcze pachnącym drukarnią prawkiem, nie chciałem się puścić skrzyni z piękną pomarańczową ČZ 350 w środku, -moim pierwszym (wueski nie liczę) poważnym jednośladem..
Podejrzewam że teraz na starość, podobnie byłoby z nową Afryczką :drif: - tylko kasa już nie ta co kiedyś :rolleyes: :Sarcastic: -psio kref !! :mur: |
Ja już się namyslilem na manual bez ABSa a wy mi tu o tym DCT. Chyba trzeba będzie objezdzic tego NC lepiej.
Sent from my SM-A300H using Tapatalk |
OGŁOSZENIE PARAFIALNE
Ogłaszam że mam możliwość do zamawiania nowej Afryki 1000 :at: Promocja zawiera przede wszystkim niższą niż rynkowa cena (indywidualna negocjacja w zależności od pakietu) W pakiecie promocyjnym oprócz niższej ceny otrzymamy: Kask Shoei Hornet w malowaniu do zamówionego motocykla Afrykę w limitowanej wersji Special Edition sygnowany unikalnym numerem Dodatkowy tripmaster zintegrowany z zegarami motocykla Unikalny album o historii Africa Twin Ewentualny kredyt 3x30 z zerowym oprocentowaniem Dodatkowo niezależnie oferuje promocyjne ceny na akcesoria made in Honda do nowej Afryki Ceny od 40999 zł netto Podana cena dotyczy wersja czarnej z ABS Czerwona - dopłata 1000zł Oferta Specjal Edition ważna jest do końca roku, odbiór motocykli z styczniu Potem w normalnej sprzedaży motocykle bedą do odbioru w kwietniu. Zastrzegam sobie prawo że cena może się NIEZNACZNIE zmienić info na priv lub tel 609033448 |
A masz może więcej informacji na temat tych akcesoriów o nowej Afry?
|
Na tą chwilę nie ma jeszcze pełnej listy,
ale wiadomo: wyższa szyba, kufry itd Ma być ok 50 produktów pod nową :at: |
1. pompa
2. regulator 3. moduł . . . 50. ledy z aliexpress |
Akcesoria Lepi,
nie części zamienne :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:11. |
|