![]() |
|
podobno do nowej AT nie będzie możliwości zakupu części zamiennych, producent uznał że jest nie zniszczalna więc nie ma sensu zawalać magazynów :)
|
Przeciez afra bez pompy jedzie wiec to akcesorium ;)
Ciekawe ja nowa na wtrysku to zniesie ;) |
Lepi, dobre. Rambo, a ile sztuk masz możliwość? Tysiąc egzemplarzy mogę se już zaklepać i jutro zrobić przelew? :cool:
|
jeśli chodzi o części zamienne do nowej AT, to myślę, że przez pierwsze 5 lat nie będzie potrzeba, a potem chłopaki z Drezdenka czy Gniezna coś wymyślą :D
|
Rambo
Osobiście to jakoś nie widzę tego rabatu, po doliczeniu VAT i akcyzy to na mój gust wyjdzie dokładnie tyle samo co salonowo no może z 500 mniej. Okazja ?? |
jakiej akcyzy..?
|
Aktualnie na zamówienie w wersji SE są tylko HRC (biała ze złotymi felgami) i czerwona ( z czarnymi felgami) z ABS
Czarne i srebrne bedą po nowym roku. Cena detal za SE 2015 z ABS w salonach to 53900 zł Moja cena to 51900 zł :Thumbs_Up: |
"Ceny od 40999 zł netto
Podana cena dotyczy wersja czarnej z ABS Czerwona - dopłata 1000zł" Cytat:
Jakby na to nie patrzeć twoja oferta to 2 tysie oszczędności. Za 53900 bez jakichkolwiek starań dostałem grzane manetki i power outlet z montażem (ori Honda) ponadto transport moto na bazę i upust na akcesoria. Pewnie gdybym się postarał to jeszcze coś by doszło a że wcale się nie starałem to dostałem co proponowano. Bez urazy ale ja tu promocji jakoś nie dostrzegam. |
Niemniej jest to rabat. Że gdzie indziej są inne promocje to chyba oczywiste.
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:41. |
|