![]() |
|
Jako byly posiadacz 640adv i 690 a obecny 950 powiem tak jak szukasz moto "uniwrrsalnego" to bierz 950-990
|
miasto, 10km w jedna strone.
|
ja nie miałem tych małych, ale zgadzam się z przyjacielem Rumplem :lc8:
|
Spoko, ale dobrze jest poprzeć swoją opinie jakimś argumentem, bo inaczej to niewiele wnosi ;)
|
KTM zajebisty, ale nie na miasto w upały-bardzo się grzeje, do tego stopnia że nie da się jeździć w ciuchach niemotocyklowych.
Poza tym mega zajebisty sprzęt, moc, prowadzenie, hamulce, wygoda... |
Cytat:
|
No to super, byle by koszty serwisu mnie nie zabiły, bo ja przyzwyczajony, ze jedyny serwis przy sprzęcie to wymiany części eksploatacyjnych, a i to nie są małe pieniądze ^^
No ale tak to właśnie jest, albo masz osiągi albo niezawodność :/ . Ale po pewnym czasie posiadania trampka stwierdziłem, że posiadanie sprzęta tylko dlatego, że się nie psuje jest troche głupie, i stąd moje zainteresowanie katami ostatnio ; |
W ktm też wymieniasz rzeczy ekloatacyjne z tym że jest ich więcej i robisz to częściej...;)
Same części są tańsze, ja wszystko w ori kupuje bo zamienniki są niewiele tańsze. Ale np. 4l oleju motul 300v to 230zł, zawory na płytkach a nie na śrubkach więc koszt większy, tylna opona wytrzymuje 3-8tyś. km. zależności od stylu jazdy itp. Coś za coś moim zdaniem warto. |
Cytat:
I oleju też mniej niż 4l wchodzi :) Ale nie w tym rzecz. W zasadzie większy kat powinien być tańszy w serwisie bo rzadziej robi się przeglądy niż w LC4 . Tak więc najtaniej będzie się jeździło 1190-tką :) |
1290 :D Nawet przez jakiś czas marzyłem o niej oglądając tą ich piękną i zachęcającą reklame :D
No i jeszcze kwestia spalania... lc4 chyba mniej będzie palił? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:46. |
|