![]() |
Vee. To ja śmigałem do Darłowa :at:
Od 24 kwietnia będę tam w delegacji przez prawie dwa miesiące, więc może częściej będzie okazja :) |
tomajkAT - dzięki za info. Możemy się ugadać na jakąś wspólną jazdę. :D Odezwę się na priv.
|
Pozdrowienia dla kierownika afry co dziś rano w Rzsz wlókł się przez Kwiatkowskiego za dostawczakiem z butlami gazu :)
|
Dzisiaj, Zielona Góra około 13:00, na rondzie JPII. Nowa AT, okufrowana niczym giees? Pozdrawiam.
|
Dwóch kierowników wczoraj po 12 na drodze Kłodzko-Nysa. Pierwszy na gje-esie a za nim kierownik a NAT. Światła ta nowa at to ma rzeczywiście dobre ;) Pozdrawiam.
|
Od soboty sprawdzałem Mazurskie wiatry czy tak samo grają na wantach jak w zeszłym sezonie.
Wczoraj rano przygotowujemy się do odcumowania na Bełdanach gdy daje się z oddali w lesie słyszeć piękny dźwięk , nieporównywalny z innymi , niemożliwy do pomylenia , porównywalny z porannym śpiewem okolicznych ptaków ....... Zanim się pojawiło jego źródło było już wszystko wiadomo , najpierw piękne oczy migocą miedzy drzewami a potem wyłania się Afryka :) Gdzie się nie pojedzie lub gdzie nie popłynie można spotkać Afrykańczyków. |
2 maja w Przemyślu 2 kierowników jeden na AT biało czerwonej drugi BMW z pełnym bagażem.
|
3 kierowników na Żydowskim 1 maja pozdrawiam
|
Dębowiec 2017. Pozdrawiam kierowników na AT :)
|
Wczoraj tj. 18.05 w Zakopanem na alejach 3 maja zjazd na krupówki i później spowrotem tą sama drogą w kierunku kuźnic NAT czerwona kierownik i pasażer- Przyznać sie to już nie pierwszy raz ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:38. |