![]() |
Cytat:
bo miga się przeokrutnie od najprzyjemniejszej czynności jaką można robić ..... na równi z tą drugą ;) |
1 Załącznik(ów)
No i się pożegnaliśmy. Z łezką w oku: w końcu trochę lat razem i "tyle pierwszych razów". Miłość była obopólna. Tak wiem, że to tylko motocykl i nie ma co się rozklejać. Ale dla mnie to AŻ MOTOCYKL.
Ukochany wścieklaczek poszedł w dobre ręce. Nawet można powiedzieć, że "został w rodzinie". Niech służy dalej - bo to najfajniejszy motorek na świecie. Załącznik 38225 |
Olu, więc czym teraz jeździsz? Tylko nie wciskaj nam kitu ... o biegówkach zamiast moto:D:).
|
własnie. kupilem sobie dziś biegówki...
|
Podos..., Ty już wiesz co :D. Mimo wszystko ciesze się,że się odezwałeś, aż się uśmiechnęłam do ekranu :). Pozdrawiam.
|
Cytat:
Na "codzień" i na wyprawy została mi 690-tka. No i mam oczywiście pewien pomysł na coś mniejszego :D. Jeśli uda się wdrożyć w życie, dam znać. Ale nie chcę na razie zapeszać... Cytat:
|
Olu, wiem o 50-tce i bardzo Ci gratuluję! :Thumbs_Up:
Myślałam,że nabywasz jakieś nowe moto, lub że już grzeje miejsce w choszczowskim garażu:). |
2 Załącznik(ów)
Jak to się mówi: "umarł król, niech żyje król".
Pojawił się w stajni mój nowy podopieczny :D Duża zmiana... właściwie wszystkiego. Zobaczymy jak się sprawdzi. Póki co miałam okazję jedynie się do niego przymierzyć, i to w zeszłym sezonie. No i nie powiem - przypasował mi... Jak tylko pojawi się wiosna...przetestuję "gadzinkę". Załącznik 39321 Załącznik 39322 |
Ola Gratulacje Szalona Kobieto!!!
Widzę że w tym roku niebiesko robi się bardzo modny :) |
Olu,
już tęsknimy za Kaszubem, ale jest nadzieja, że będziesz nas często odwiedzać nad morzem, żeby dawka jodu, była regularnie dawkowana niebieskiemu :) |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:18. |