Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (http://africatwin.com.pl/index.php)
-   BIAŁA - Stałe Spotkanie Sympatyków FAT (http://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=225)
-   -   ZAMKNIĘCIE SEZONU AT - Biała 2010 (http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7167)

JareG 27.09.2010 10:12

Niniejszym informuje wszystkich chetnych na zlot, iz nie bede mogl przybyc wiec moja (oplacona) rezerwacja jest do wziecia - kto pierwszy ten lepszy, zapraszam na priv.

A nie bede mogl przybyc, bo w srode musze jechac na pogrzeb kolegi do 3Miasta - miesiac temu mial ciezki wypadek na moto, wydawalo sie ze mimo slabych rokowan (15%) sie wygrzebal (samodzielnie jadl, gadal etc.), ale w czwartek w trakcie ktorejs z zaplanowanych operacji serce stanelo. Reanimacja nic nie dala :(
Przez ten nieplanowany wyjazd zabraknie mi czasu na uczelni, a musze tu cos zrobic :mur:
Myslalem, ze moze choc na chwile podjade w sobote, ale nie chce robic klopotu organizatorom.. wiec do zobaczenia następną razą.

paku 27.09.2010 10:16

Jeśli to opcja A to biorę.

mirek 27.09.2010 10:50

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 134564)
Gaśnica dla każdego!

Ten o kim myślisz się zmienił.
Jest teraz poważny, spokojny, zrównoważony, odpowiedzialny, miły, nie przeklina, lubi dzieci, zwierzęta, kwiaty, interesuje się malarstwem, teatrem i poezją.
Ta zmiana, to zasługa jego kolegów z grupy Uć, bo częste obcowanie z nami uduchawia wszystkich.
Myślę, że nie bez znaczenia są nasze wspólne rejsy po Mazurach, gdzie powolutku i spokojnie sobie pływamy, nie pijemy alkoholu, jeden z nas daje koncerty na okarynie jednocześnie okładając się porem inny z kolei często recytuje Leśmiana.

Tylko Lewar nie widzi tej zmiany i nadal twierdzi, że jego stare źrenice nie są w stanie za nim nadążyć.

sambor1965 27.09.2010 11:05

Cytat:

Napisał mirek (Post 134577)
Ten o kim myślisz się zmienił.
Jest teraz poważny, spokojny, zrównoważony, odpowiedzialny, miły, nie przeklina, lubi dzieci, zwierzęta, kwiaty, interesuje się malarstwem, teatrem i poezją.
Ta zmiana, to zasługa jego kolegów z grupy Uć, bo częste obcowanie z nami uduchawia wszystkich.
Myślę, że nie bez znaczenia są nasze wspólne rejsach po Mazurach, gdzie powolutku i spokojnie sobie pływamy, nie pijemy alkoholu, jeden z nas daje koncerty na okarynie jednocześnie okładając się porem inny z kolei często recytuje Leśmiana.

Tylko Lewar nie widzi tej zmiany i nadal twierdzi, że jego stare źrenice nie są w stanie za nim nadążyć.

A Blaza to jeszcze zyje? I czy potwierdza te zmiany? :D
Niech Sam Wiesz Kto obieca ze bedzie mial tlumik zalozony i nie bedzie ludzi budzil halasami to ja obiecam, ze w ogole nie bede tanczyl, nie tylko z Sami Wiecie Kim i bedzie porzadek na imprezie ;)

mirek 27.09.2010 11:19

Cytat:

Napisał sambor1965 (Post 134581)
A Blaza to jeszcze zyje? I czy potwierdza te zmiany? :D
Niech Sam Wiesz Kto obieca ze bedzie mial tlumik zalozony i nie bedzie ludzi budzil halasami to ja obiecam, ze w ogole nie bede tanczyl, nie tylko z Sami Wiecie Kim i bedzie porzadek na imprezie ;)

Jeżeli masz na myśli "aerograf motocyklowy", to Sam Wiesz Kto zarzucił to zajęcie całkowicie - po prostu zrozumiał że nie ma zdolności plastycznych.

Co się zaś tyczy decybeli, to Sam Wiesz Kto obiecał mi, że stawia maszynę na centralnych, oddaje mi kluczyk do niedzieli, nie tyka alkoholu i wciela się w rolę organizatora.

giziu 27.09.2010 11:20

Mireczku, w ten oto sposób doprowadzisz wielu "starszaków" do rezygnacji z przyjazdu.
Dobrze wiesz, że Twoje opowiadanie jakoś nie pasuje do opisywanej osoby :)

Jarek 27.09.2010 11:36

tu muszę potwierdzić w całej rozciągłości nowości Mirosława...rzeczywiście wywołany osobnik tak sporządniał, że nawet nie puszcza bąków w nieprawidłowych porach (tylko w żółtych Rukka):D:D:D:D

mirek 27.09.2010 11:37

Cytat:

Napisał giziu (Post 134585)
Mireczku, w ten oto sposób doprowadzisz wielu "starszaków" do rezygnacji z przyjazdu.
Dobrze wiesz, że Twoje opowiadanie jakoś nie pasuje do opisywanej osoby :)

Giziu, o dziwo jesteśmy w tej komfortowej sytuacji, że mamy spora listę rezerwową i rezygnacje nam nie straszne.:)

sambor1965 27.09.2010 12:21

Cytat:

Napisał jarek (Post 134590)
tu muszę potwierdzić w całej rozciągłości nowości Mirosława...rzeczywiście wywołany osobnik tak sporządniał, że nawet nie puszcza bąków w nieprawidłowych porach (tylko w żółtych Rukka):D:D:D:D

1. Od czego sie zrobily żółte?
2. Czy osobnik już nie pokazuje Sami Wiecie Czego?

Patiomkin 27.09.2010 13:12

Sami wiecie kto? Sami Wiecie Czego?

To brzmi jak to był: TEN KTÓREGO IMIENIA NIE wolno wymawić!:eek:

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:18.