![]() |
ja. jakieś 58 zł
|
A za ile mozna sprzedac RD07a z 2003 z przebiegiem ponizej 50k z zawiecha wp i wilbersem i mnostwem drobiazgow jak eletroniczny licznik, stelaze, gmole, skrzynka Merta etc. ect
bo to bylyby moje pinadze na RA :) PS. nawet nowa nazwa jest zajebista!!! |
można sprzedać za 20kPLN
ale też można za dwa.... kto bogatemu zabroni? |
Moze tez wyjdzie w wersji 44ccm. Latwiej bedzie nazbierac ;)
|
|
Po obejrzeniu tej bogatej, historycznej Hondowskiej kolekcji, można odnieść wrażenie że chińczyki to nikczemnej postury "pikuś" przy austryjakach -w kategorii podprowadzania cudzych pomysłów... :Sarcastic: ;)
|
..no ale że co..? ;)
(muszę bronić pobratymców :) hehe ) |
Piękny kawał historii off , rozwiązania z przed ponad 30 lat nadal aktualne i stosowane , inżynierowie HRC mieli wizje i technologię i dzięki nim w obecnych czasach ci którzy wtedy robili motyki do osiekiwania truskawek produkują motocykle :haha2:.
|
|
Cytat:
|
Noo :Sarcastic: Puszek mu tego na pewno nie wybaczy :haha2:
|
Będzie afera ... jak nic ;)
|
Juz focha strzelil.
|
Kuruje się w domu i tak bardzo mi się polepszyło po 3-cim filmie tru adwenczer, że pozwoliłem sobie uprzedzić Puszka :-) mam nadzieje że będzie mi wybaczone ;-)
|
Dobrze ,ze pilnujecie...nadchodzi....
|
Cześć,
Chyba pierwsza fotka z "kierownikiem". Ciekawe jakiego wzrostu jest ten gość? https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...baea413efe1f42 Pozdrowienia, D |
Geometria podnóżki-siodło-kierownica wygląda całkiem dobrze. Ogólnie całość napawa optymizmem.
|
Przypomniał mi się kawał. Na egzaminie z ornitologii profesor podnosi lekko zasłonę na klatce z ptakiem. Na tyle, że widać tylko nogi.
- Co to za ptak? -pyta studenta. - Nie mam pojęcia.... - Nie zdał pan, nazwisko? Student podciągnął nogawki :) |
koleś na giganta nei wygląda
|
Widząc jak jego prawa noga ledwo dotyka podłogi a moto stoi w pionie to sprzęt nie dla niego i nie dla wielu z nas jak tak zostanie :mad:
|
Kanapa na pewno do przeróbki :D
|
Mogliby ją wreszcie umyć.
|
moze to takie malowanie? :)
|
wreszcie wypierdzielili ten zayebisty durszlak spod silnika
|
Bez stresu panowie, przy polowie z nas zawiecha sie sporo ugnie po zasiadnieciu i bez problemu do ziemi nogami dostawać będziemy :)
|
są Pierwsze foty szpiegowskie
egzemplarz produkcyjny ... ;) honda zaszalała.. ;) https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...69a88be599dec6 |
Ratuj sie kto moze, poracha.
|
Hmm to jakiś kutwa żart?
|
Hahaha!
Przecież to jakieś lata '80. |
dizajnerski orgazm :D
|
Przecież to jest wielkości hondy monkey :haha2:
|
Powinna się nazywać Gnom.
|
Cytat:
Bo to przecie jest nowy monkey .Od 50 do 125 ccm. Młodzieży też się należy pure adventure. Dorosną kiedyś do true... |
|
To sqter na gminne drogi ?
|
Cytat:
http://www.motocyklizm.pl/images/sto...e-orange-4.jpg |
|
Oj gdyby to było 650 to piękny następna dominatora
|
Oj gdyby to bylo 800 2 cyce...
|
Dla mnie na co dzień 400 byłby dość
|
A może wyjdzie 1300 z czterema cycami ;)
|
wątek żyje :blues:
|
Watek żyje tylko denerwujące jest to, że jak nie było tak dalej nie ma tego True
|
Jeszcze zostaje CRF450 Rallye Concept.
Bardzo smaczna. |
Szczerze mowiac to lepiej niech dobrze zdefiniuja produkt, zaprojektuja, przetestuja i wsadza na rynek. A nie daja nam motor w wersji beta jak wiele producentow. Poza tym to Honda nie wypuszcza co sezon nowego modelu. Jak zrobia to juz klepią bez zmian przez lata.
|
Robia smaczek, mysle bedzie dobrze ;)
|
Byłem dzisiaj w Honda Belfast i mówią ze będzie w sprzedaży pod koniec tego roku w cenie ok 10-11 tys funtów. Na jazdę probną jeszcze nie zapisują ale zadatki na moto można już wpłacać co by zaklepać miejsce w kolejce ;)
|
Czyli przy dzisiejszym kursie około 60 tyś. PLN
|
No właśnie trochę drogo mi się wydaje
|
Prognozy były na cenę Tigera czyli coś ponad 45 koła - jednak można się było spodziewać takiej ceny
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 12:38. |