![]() |
|
Nie biadolcie. Fajnie, że Honda wypuszcza coś nowego i nie jest to kondon w rodzaju Wiadra czy Crosstourera..
Nawet jeśli będzie to kopia 800GS ale z lepszym zawieszeniem, nieurywającymi się łańcuchami i nieplastelinowymi felgami to myślę, że nikt nie będzie zawiedziony. A za 10 lat sobie taką kupię :-). Wysłane z ajfona.. |
Jeszcze słabszy żart, silnik konstrukcyjnie w latach 50 nowością raczej nie śmierdzi;)
|
A czego tam oczekujesz, napędu antygrawitacyjnego?
Wysłane z ajfona.. |
Ziom, to było do Tanku i pisałem o waszych geesach, które mi się nawet podobają. Dla odmiany o nowej AT nie napiszę nic..no, może tylko tyle, że chyba prędzej kupię geesa1100 niż nową Afrykę.
|
Sio, sio heretyku jeden. Afra odżywa a ty jej skrzydełka już podcinasz? :D
|
|
Mhv sorry, moje niedopatrzenie.
Masz rację, betoniarki to konstrukcyjna archeologia, ale mimo wszystko uwielbiam ten mój parowóz... Mało pije, jedzie szybko i wygodnie, świetnie hamuje, oleju nie bierze, nie psuje się... Czego chcieć więcej? :) Powoli oswoiłem się z faktem, że po prostu technicznie nie da się wykonać litrowego, dwucylindrowego motocykla turystycznego enduro, który przy wszystkich walorach użytkowych jakich oczekujemy, będzie ważył 150kg... Będzie to po prostu kolejny SUV klasy średnio-ciężkiej, miejmy nadzieję że o fajnych własnościach, a przede wszystkim niezawodny. A lekkiego piździkółka należy szukać w innych klasach pojemnościowych.. |
To kto jedzie na EICMA? Ja bede z rana 19tego. Jak cos to na priv.
|
Ja za miesiac bede miec EICMA u siebie :p
|
Będę ale we wtorek 17-go.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:39. |
|