![]() |
|
To był żart...:haha2:
:o |
Zbyszek zapomniałeś chyba, że w necie sarkazm NIE działa.
ps. w ogóle nie śmieszny... tu ludzie próbują się czegoś dowiedzieć, ktoś będzie chciał takie "żarty" poczytać to wejdzie na onet, pozdro. |
Całe szczęście sarkazm w necie jednak działa. Trzeba go tylko umieć wychwycić. Cały ten temat został założony z przymrużeniem oka, wystarczy przeczytać post "założycielski". Jak chcesz konkretne info, to zapisz się do grupy pomarańczowych na forum, tam odpowiedzi będą konkretne.
|
Cytat:
Ha. ha. |
Cytat:
|
@ocoloko Pisze tutaj, bo tu duzo więcej ludzi zagląda i odpisuje, zobacz jaka jest aktywność na forum pomarańczowych :P
|
Cytat:
|
Roni, ale chodzi o forum afrykańskie, ponoć najczarniejsze z czarnych:) Jak poszukasz, to znajdziesz tu cóś takiego, jak gang pomarańczowych. Ja bym tam uderzał w kwestiach technicznych. Tutaj, to możesz się podlansować - fotą na żwirku, albo po pachi w błocie - inaczej nie podchodź ;)
|
W LC8 producent przewidział konsumpcję oleju max. 500ml/1000km. To fabryczna norma.
Procedura sprawdzania poziomu oleju: 1. Silnik rozgrzany 2. Stawiasz na centralce i dajesz mu popracować na luzie 60sekund 3. Wyłączasz silnik 4. Sprawdzasz stan oleju 5. Na bagnecie różnica między MIN. i MAX. to 500ml Dolewasz i jedziesz dalej. Ja dolewam na rozgrzanym silniku - nie wiem czy to ma jakiś wpływ, ale jak się rozlewa to się robi dym :P Acha, nie dolej za dużo. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |
|