![]() |
|
Ja tylko napisałem co mówi producent w instrukcji. No i Szparag też mówi, że konsumpcja oleju w LC8 na poziomie 0,5L/100km to naturalne zjawisko zdrowego silnika LC8.
Zawieszenie przereklamowane? Ja tam się nie znam, ale Starsi Wyjadacze bardzo chwalą. |
Cytat:
Najlepiej kupić taki na jaki ma się kasę i korzystać bez stresu. |
Roni - za dużo czytasz i za dużo słuchasz opinii internetowych znawców. Naprawdę w Ktm nie ma na co specjalnie narzekać, a weź pod uwagę, że prawdopodobnie większy % ktm dostaje ostro w dupę, myślę, że większy niż w innych motocyklach tego typu, bo mogą. ;) :lc8:
|
Lepi wysłałem Ci pw(chyba nie zauwazyłeś), odpisz jak możesz.
@QrczaQ Jakby ktoś mi za to płacił to bym miał najwięcej postów na tym forum XD |
Awantura ma wady, ale nie ma szans, żeby te wady przysłoniły jego zalety.
Nie widze teraz żadnego godnego konkurenta dla tego sprzęta w tym przedziale cenowym. |
Mada no,,, oki. Wszystko ma swoje wady i zalety, to wiemy.
Jednak chodzi o to, że zużycie oleju na poziomie 0,5/1000 jest uważane przez producenta za rzecz w NORMIE! Poteoretyzujmy se tera:D ....powiedzmy Pamir(około 15 kkm). Wiesz ze masz sprzęta w normie bo wpierdala oleju w normie:haha2: To ile Motorexa 10w50 musisz zabrać ze sobą na taka traskę? Ta.... pewnie lejesz Motula 5100, chyba bardziej dostępny koło Issyk-Kul:lc8: :D |
A jakie zużycie podaje pan hąda? Czy może wstydliwie przemilcza :D
|
Blady1000 ma z tym problemy, chyba z dwóch lub trzech roczników. Więcej nie słyszałem o hądzie ;)
Lepi ale w jaki sposób Twój argument tłumaczy KTMa?? Że co, że inni też spaprali więc problem nie istnieje?? :haha2: |
Nie zrozumiałeś pytania. Pytałem co podaje producent.
|
Ja w mojej 990S nie dolewalem miedzy wymianami nic.Nie wiem skad te teorie :confused:Chyba jak zwykle,najlepiej wiedza ci,ktorzy nie Maja,albo trafili na jakiegos szrota.:dizzy:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |
|