![]() |
|
Nie jestem znawcą, ani internetów nie czytam do końca...
Odnoszę się do tego co napisał Raszu, a o czym wiedziałem tez wcześniej. Lepi nie wiem co podaje pan hąda nie interesuje mnie to (możesz to zapewne sobie wygóóglać;)) nie jestem wyznawcą tej marki, ani żadnej innej. W przeciwieństwie do Ciebie:D Jednak gdyby mój motocykl brał 05/1000 oleju to bym się go bez mrugnięcia okiem pozbył i raczej w tyłku miałbym to co podaje producent, a nie twierdził ze jest zajebiście:D |
Też by się pozbył ale nie mam powodu :) No może w dwupaku trochę brał ;)
|
Ok, no to do czegoś doszliśmy dziś wieczór.
Tobie nie bierze, Mykowi nie bierze, wniosek może być tylko jeden -producent mija się z prawdą:haha2: |
I dlatego pytałem co na ten temat mówi hąda. A tu milczenie...
|
Nooo,oczywiscie :D
|
Bo są posiadacze motocykli i Ci co na nich jeżdżą :D :dizzy:
|
Hehe..rozumiem,ze ty jezdzilbys na samym oleju :lol8:
|
Może trzeba zacząć od podstawowego pytania , które na forum BMW zaczyna pochłaniać forum , jaki to olej?
Wysłane z mojego Nexus 6 przy użyciu Tapatalka |
Mój dla odmiany bierze 0,5l na 2500km trasa na Großglockner czyli ze 2000 autoban reszte pałowanie poaustrijackich winklach za dwiema zzr1400 - do 160km/h nie uciekały mi bardzo ale za to po winklach dostawały po dupie.
Mam się martwić? Czy już cas zmieniać na BMW... ps. afra brała mi tyle samo... |
Pierwsze z brzegu w google.
http://www.bmwmotoklub.pl/viewtopic.php?f=16&t=6906 cytat; Aaaaaaa byłbym zapomniał napisać o piekielnym apetycie tego silnika na olej. Książka serwisowa podaje górne zużycie oleju i tu UWAGA! 1litr na 1000km tak tak nie pomyliłem się 1000km wiec jeśli zużywa ci 0,8litra oleju na 1000km jest wszystko w normie :P |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:56. |
|