![]() |
|
Afra przy 160 brała tyle samo?
|
Afra nigdy nie wzieła oleju przy 160 bo nigdy nią tyle nie jechałem:)
Ale oddać trzeba, że mineralne mazidło smarowania bokserow BMW kupisz na każdej, podłej stacji benzynowej a wysublimowany w pełni syntetyczny olej musiałem taszczyć, ze sobą. Nawet na stacjach w Austrii nie było takowego w razie W musiałbym się samochodowym ratować. |
Mimo ze Mirmił lał w nią olej i lał....
|
Zbytnio sie przejmujecie tym co pisze producent dla zabezpieczenia sie przed reklamacjami. Mialem BMW E36 2.5 z 91roku bardzo dawno temu. W oryginalnej germanskiej instrukcji bylo napisane ze zużycie oleju poniżej 1200ml na 1000km należy uwazac za normalne. Samochód mial 360 tys i oleju nie bral ale z tego co tu piszecie wynika ze byl zepsuty bo powinien brac te 1.2 litra na 1000 :)
Ps. Sprzedam KTMa bo w 4500 km po autostradach i albanskich szutrach w 40st upału wziął tylko 300ml wiec tez zepsuty |
Ladne foty na fejsie sie pojawily :Thumbs_Up:
https://www.facebook.com/LC8.Adventure |
Nie ważne ze bierze ,ważne żeby miał co brać
Kawasaki vn 1500 miał normę 1,5l.na 100km ;) Mój bigos nie bierze ,no może troszeczkę ;) |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Jak się czyta bez zrozumienia instrukcję i mimo wszystko dolewa oleju to ciśnie tegoż takie szkody może zrobić. Lepiej żeby trochę brał :dizzy:
|
|
Cytat:
To na zdjeciu to raczej jakies zatarte lozysko korbowodu chyba? |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:28. |
|