![]() |
Tak fajne fotki. Na pewno się przydadzą.
|
wpisuje sie w kolejkę 2 sztuki Rd07a i Rd 04 .Ps rozmawialiśmy przez tel.pozdrawiam.
|
ja rownież proszę o zaklepanie miejsca w kolejce
2 szt TA Pozdrawiam |
Wczoraj przesyłka dotarła. Pierwsze wrażenie po wyjęciu z opakowania - nie żałuję żadnego dnia oczekiwania, a było ich trochę, bo od 15 lipca, a właściwie to o wiele dłużej! :)
Z niecierpliwością oczekuję pierwszego testu. Życzę wytrwałości wszystkim kolejkowiczom, Panie i Panowie warto cierpliwie czekać! |
Piotrze sprawdziłem w korespondencji i wyszło że pierwsze "podchody" (zapytania) już robiłeś w styczniu 2012.:dizzy:
Ale przy dobrej zabawie i robocie czas szybko płynie :D |
Musiałem ostatecznie dojrzeć i dorżnąć starą kanapę, aby wreszcie móc dostąpić zasłużonego komfortu... :)
Po testach nie omieszkam odpowiedniej opinii zamieścić. P.S. Heh.. Sprawdziłem swoją korespondencję. Pierwsze podejście miało miejsce :07-05-2010, 08:43 Z każdym kolejnym rokiem, byłem coraz mocniej zdeterminowany! Do czterech razy sztuka... ;) |
a czy jest opcja żeby przy liście był orientacyjny czas realizacji :)
bo jak mam czekać rok to nie wiem czy się wpisywać :D |
Rok to nikt nie czekał. Realny czas oczekiwania to przy dzisiejszym stanie kolejki to 3-4 miesiące. Nie przetrzymuję siedzeń ludzi w kolejce. Można jeździć a jak będzie czas na tuning to przysyłasz i w max 2 tyg. kanapa jest z powrotem u właściciela.
|
Ja również poproszę o wpisanie na listę oczekujących 1 x AT.
Pozdr. |
to prosze mnie wstepnie wpisac
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 23:48. |